üzülme canım yaa bazen erkekler esleriyle ailesini ayrı keselere koyamıyolar
canım sen neden kendini hiç gibi hissediyorsun kii işin de gücünde kocana destek
oluyorsun ne kar güsel onlar bunları anlayamıyolar demekki
ya ınsan degerı bılmeyenlerle ugraşmak cok zor
he eeşin senın tarafında arkanda olsa belkı herşeye katlanmak bıraz daha kolay olur
pekala ailenın sıkıntılarından haberı varmı cnm
hahah ..güçlü kadın heee..dışı seni ykar içi beni yakar misali bizim iş kuzummm
öle olmalı canım ne diim..elifalpelifin bi kere şey demiş bir teyze aaa öle deme yoksa allh alır onu senden bir daha adet olmazsın deimşti..ve ben 3 ay adet olmayınca onn ne kadar kıymetli bir şey oldunu biliyorum..bir çocuk kadar özletiyor kendini inn bana o yüzden azcık üzülüyorum hemen kendime geliyorum..1 sene sonnda 1 yumişim olmuşş olmazsa üzülmememi üzülüğrüm..lamişn dedi gbibi az yumurtayana benim hamile olmm lazım..olmadımı saati değilmiş derimm
kız facede bi video ..bebeği kadın duyla yıkıyo sanki yüzdürüyo..bir tuaf sonra masaj yapo giydiryo anneye veroo...tuaf bir video..yeni doğmuş bebği suyun altına soko..ordaki bebek çok güzell
anliyorlar aslinda canim ama ogullari ezik olmasin diye, beni asagiliyorlar.. aralarinda ic biri benim gibi degil inan bak... okul olarak olsun, dünya görüsü olarak olsun hic biri benim seviyemde degil, bu zorlarina gidiyor.. benim boyum 175, kara kasli kara gözlü eli yüzü düzgün biriyim, esim benden 5 cm uzun bi topuklu giysem yanimda kisa kaliyor.. gören diyorki, snein kocan snei el üstünde tutuyordur, bi dedigini iki etmiyordurama nerdeeee adam beni takmiyor bile
yaaa keske o böyle dedigin gibi olsa, o kadar soruna karsilik beni sahiplense ben gögüs gererim öyle zayip yapili biri degilim ben kesinlikle.. ama gel görki adam kör gibi, büyülü gibi... salak olan birinin bile görebilecegi seyleri görmüyo yada isine gelmiyo... aileminde azcik ucundan haberi var, bazi seyleri bilmiyor...
anliyorlar aslinda canim ama ogullari ezik olmasin diye, beni asagiliyorlar.. aralarinda ic biri benim gibi degil inan bak... okul olarak olsun, dünya görüsü olarak olsun hic biri benim seviyemde degil, bu zorlarina gidiyor.. benim boyum 175, kara kasli kara gözlü eli yüzü düzgün biriyim, esim benden 5 cm uzun bi topuklu giysem yanimda kisa kaliyor.. gören diyorki, snein kocan snei el üstünde tutuyordur, bi dedigini iki etmiyordurama nerdeeee adam beni takmiyor bile
yok kuzum ya başım ağrıyo diye okuyom sizi .... yattım öle okuyodum.....lamişim konusmuosun ne oldu
walla benim war görüştüğüm ama hepsi hala bekar o yüzden fazla muhabbet döndüremiyoruz eskisi kadar...kızlar bugun lıse arkadaşlarım vardı cok guzel bı gun gecırdık
sızde göruşuyomusunuz lıse arkadaşalrınızla
kızlar iyi akşamlarr..benım bu ay 8.denemem ve hala bebk yok.adet oldum sayılır.bu ay dr gidicez adetin 3.günü gidildiğinde alttan muayne edıyorlar mı??eşimde gelecek ürolojiye mı gitmesı gerek??yardımcı olursanız sevınırmm tşklerr..
kızlar bugun lıse arkadaşlarım vardı cok guzel bı gun gecırdık
yaaa keske o böyle dedigin gibi olsa, o kadar soruna karsilik beni sahiplense ben gögüs gererim öyle zayip yapili biri degilim ben kesinlikle.. ama gel görki adam kör gibi, büyülü gibi... salak olan birinin bile görebilecegi seyleri görmüyo yada isine gelmiyo... aileminde azcik ucundan haberi var, bazi seyleri bilmiyor...
dogru söylüyorsun canım olmaması da zordur eminim üzülmemek gerek
aslında bizim hemşire var ben tüplerim tıkalı oldugunu duyunca baya kötü olmutum
bana yumurtalıklarına çok zarar veriosun sonra anlarla da ugraşmak zorunda kalırsın üzülme toparlen demişti
yumişler cabık etkilenio demekkii
ne bilim ya ben hiö gebe olmadım herker kısır gözüyle bakıyo die
eşim beni bırakır mı die hep böle düşünüyorum ondan kendimi çok yıpratıyorum sanırım
yok kuzum ya başım ağrıyo diye okuyom sizi .... yattım öle okuyodum.....
walla benim war görüştüğüm ama hepsi hala bekar o yüzden fazla muhabbet döndüremiyoruz eskisi kadar...
ay sen diyince hatrladım kalkıp telime bakayım kzdan bir haber varmımeryemmm serranda gelışme yok dımı ay 2 gun kaldı ya
kızlar bugun lıse arkadaşlarım vardı cok guzel bı gun gecırdık
evet bende yatıcam çok uykum geldii sen de dinlen canuımmyok kuzum ya başım ağrıyo diye okuyom sizi .... yattım öle okuyodum.....
oo canım bak burdaki hatunlara sor bana neler diyolardı..hele kayınvaldem ..görümcemn kızına kadar..ama artık takmıyorum..onlara göre ben geçen sene hamile kalamdım yalan söledimm..
eşimden ben boşanmayı çok istedim..ama öle çocuksu yanları varkii..bi askısını diyo bito olay.kavga etmiyozmu oooo otttan otlakatn sebep..meslea şimdi aşkım şeyda meyda yok ...çatlamış yumurtam napon diyoo..
ee gelde çocuk yüzünden üzül..belkide bazı konuları aştım ya da dokotrum bana çok ii davrandı ondan:))
ben faceden buldum ama bi türlü denk gelmedi bulusamadık eminim güsel olur
bu ara hep sölicem unutuom elif iiki açmısız kıs o günn çok saol
benim arkadaslar diodu da ben istemiodum esim kızar die ama bişiy
deme di bazen geçio basına ne var ne yok bakıyor billee:)))
off offf bazen bakarsın tum kötu huylar bı arada olan kadınları kocaları el ustunde tutar
bazende senın gıbı tum fedakarlıklara ragmen gereken degerı göremezsın
hayat ıste bazen acımasız olabılıyo
bılmıyorum cnm ama eşine bı ders vermek gerekıyo gıbı gelıyo bana bak sen ondan evlat sahıbı olmayı duşunuyosun
ama gercekten duşunmelımısın oda var hakedıyomukı
canım sen kocana çok ilgiliysen bu geri tepiyor da olabilir yada dedigin gibi
senden yana bi çekemezlik vardır ben ilk basından beri samimi olmadım hiç yüz göz olmadım
mesela bana hiç birsey diemesler öteki gelinine yapar mesela ama eşim bana karısmas kızmasda
önemli olan eşinin tepkisi onun seni anlaması desteklemesi gerekk yada ikinizi de ayrı kefeye koyması
gerek hiç alıp karsına konusmayı denedin mii seni anlaya bilir belkii bi yuva kolay kurulmuyor kimse
dagılmasını istemes eşinde bunu istemes sanırım
kızlar iyi akşamlarr..benım bu ay 8.denemem ve hala bebk yok.adet oldum sayılır.bu ay dr gidicez adetin 3.günü gidildiğinde alttan muayne edıyorlar mı??eşimde gelecek ürolojiye mı gitmesı gerek??yardımcı olursanız sevınırmm tşklerr..
evet walla konuşar hep faklı onlar genelde sevgilerlinde muhabbet açıyolar bende bakıyorum artık beni açmıyo o kı-onularortak nokta az dımı cnm
bız hepımız evlıyız bırımız dışında herkesın bebegı var oda sımdı sızın gectınız aşamalrdan gecıyo rahım fılmı cektırcek eşinın sperm sayısı az 4 sene yı gectı rabbım ısteyen herkese versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?