Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

anliyorlar aslinda canim ama ogullari ezik olmasin diye, beni asagiliyorlar.. aralarinda ic biri benim gibi degil inan bak... okul olarak olsun, dünya görüsü olarak olsun hic biri benim seviyemde degil, bu zorlarina gidiyor.. benim boyum 175, kara kasli kara gözlü eli yüzü düzgün biriyim, esim benden 5 cm uzun bi topuklu giysem yanimda kisa kaliyor.. gören diyorki, snein kocan snei el üstünde tutuyordur, bi dedigini iki etmiyordur ama nerdeeee adam beni takmiyor bile

ya ınsan degerı bılmeyenlerle ugraşmak cok zor
he eeşin senın tarafında arkanda olsa belkı herşeye katlanmak bıraz daha kolay olur
pekala ailenın sıkıntılarından haberı varmı cnm

yaaa keske o böyle dedigin gibi olsa, o kadar soruna karsilik beni sahiplense ben gögüs gererim öyle zayip yapili biri degilim ben kesinlikle.. ama gel görki adam kör gibi, büyülü gibi... salak olan birinin bile görebilecegi seyleri görmüyo yada isine gelmiyo... aileminde azcik ucundan haberi var, bazi seyleri bilmiyor...

dogru söylüyorsun canım olmaması da zordur eminim üzülmemek gerek
aslında bizim hemşire var ben tüplerim tıkalı oldugunu duyunca baya kötü olmutum
bana yumurtalıklarına çok zarar veriosun sonra anlarla da ugraşmak zorunda kalırsın üzülme toparlen demişti
yumişler cabık etkilenio demekkii
ne bilim ya ben hiö gebe olmadım herker kısır gözüyle bakıyo die
eşim beni bırakır mı die hep böle düşünüyorum ondan kendimi çok yıpratıyorum sanırım

off offf bazen bakarsın tum kötu huylar bı arada olan kadınları kocaları el ustunde tutar
bazende senın gıbı tum fedakarlıklara ragmen gereken degerı göremezsın
hayat ıste bazen acımasız olabılıyo
bılmıyorum cnm ama eşine bı ders vermek gerekıyo gıbı gelıyo bana bak sen ondan evlat sahıbı olmayı duşunuyosun

ama gercekten duşunmelımısın oda var hakedıyomukı

canım sen kocana çok ilgiliysen bu geri tepiyor da olabilir yada dedigin gibi
senden yana bi çekemezlik vardır ben ilk basından beri samimi olmadım hiç yüz göz olmadım
mesela bana hiç birsey diemesler öteki gelinine yapar mesela ama eşim bana karısmas kızmasda
önemli olan eşinin tepkisi onun seni anlaması desteklemesi gerekk yada ikinizi de ayrı kefeye koyması
gerek hiç alıp karsına konusmayı denedin mii seni anlaya bilir belkii bi yuva kolay kurulmuyor kimse
dagılmasını istemes eşinde bunu istemes sanırım

kızlar iyi akşamlarr..benım bu ay 8.denemem ve hala bebk yok.adet oldum sayılır.bu ay dr gidicez adetin 3.günü gidildiğinde alttan muayne edıyorlar mı??eşimde gelecek ürolojiye mı gitmesı gerek??yardımcı olursanız sevınırmm tşklerr..

kızlar bugun lıse arkadaşlarım vardı cok guzel bı gun gecırdık
sızde göruşuyomusunuz lıse arkadaşalrınızla

lamişim konusmuosun ne oldu
yok kuzum ya başım ağrıyo diye okuyom sizi .... yattım öle okuyodum.....
walla benim war görüştüğüm ama hepsi hala bekar o yüzden fazla muhabbet döndüremiyoruz eskisi kadar...

merhaba tatlım hoşgeldın
normalde 1 sene öncesı dr lar pek bakmak ıstemıyolar
cnm 3.gunu gıttıgınde muhtemelen yumişlere bakıcaklar ve genelde alttan muayne oluyo
eşinde urolojıye gıdıcek cnm bı takım tahlıller ıstıcekler
sanırım sperm testı de yapıcaklrdır ama bu gıttıgınızde olmaz sanırım önce dr cınsel perhız verıyo cunku

ben faceden buldum ama bi türlü denk gelmedi bulusamadık eminim güsel olur

bu ara hep sölicem unutuom elif iiki açmısız kıs o günn çok saol
benim arkadaslar diodu da ben istemiodum esim kızar die ama bişiy
deme di bazen geçio basına ne var ne yok bakıyor billee:)))

çok sinirleniyorum yaa..gerçekten hee.
ne bu yaa.kadın hem evinde olcak hem işinde olcak adam oralı olmıcak..yok arkadaş öle bir dünya
tatlım böle sorunlarla inn kendine saygın kalmaz bak ben sana diyim..
bırak kayınvaldeyi onu bunu ya..
sen kendini değerli gör..sen kendini değerli görmezsen kimse görmez...seni mutsuz eden bir şey varsa bunun sebebi sensin..sen üzmesine izin veriyor ve bu sbebple üzülüyorsan sende hata..suç demiyorum bak hata diyorum..hata düzelitilir cezası yoktur..sen suç işlemiyorsun tatlım..
ne kocaymış bee..
tamm ben istemm kocann annesini ailesini kenara atıp eş eş demesini..ama eşine soyadını verip nikahın altına alıyon..elini tutup bu benim hatuunum demekle de koca olunmuyor..koca öle eve iki kilo elma 2 ekmek getirmeklede olmuyor..yazık tatlım gençliğine yaaa.sonra benim yumurtalıklar neden olmuyor nden ben adet olmadım neden çocum olmuyor...
al işte bu kadar strese bu kadar üzüntiye ne yumş büyür ne de adet olunur...
çocunun olmaması bile sana rabbbimn lütfu kuzm..bak gör yolunu çiz ey sevgili kulum..ver vercem zamnıda bilom ama sen daha çok üzülürsün diyor belki ne bilim..ama bir çözüm bul..olmadı aile terpistine gidin canım..bağırın çağırın ama sorunu kaldırın ortadan.onun ailesi içnde bir şey yapma..hayır demeyi bil.eminimki biliyosundur.kayınvaldenden ş,ikayetçiyse resti çek gelmesin daha doğrusu gelemsin.evine gidince otur he işe kalmkma..yaptın şeylerin tam tersini yap..yüzleirne gülme ..
olmadı hiç bir çözüm yok zordur boşanmak bilirim kuzum ama şöle düşün..eliene bir palstik lastik geçirdin oynadın oyandın ve elin morrdı ya o lasti çıkrca ya da kangıren olup kolunu kesicen ??hangisii.ve evlendğimden beri diyorsun...
yazık sana yaaa..

oo canım bak burdaki hatunlara sor bana neler diyolardı..hele kayınvaldem ..görümcemn kızına kadar..ama artık takmıyorum..onlara göre ben geçen sene hamile kalamdım yalan söledimm..
eşimden ben boşanmayı çok istedim..ama öle çocuksu yanları varkii..bi askısını diyo bito olay.kavga etmiyozmu oooo otttan otlakatn sebep..meslea şimdi aşkım şeyda meyda yok ...çatlamış yumurtam napon diyoo..
ee gelde çocuk yüzünden üzül..belkide bazı konuları aştım ya da dokotrum bana çok ii davrandı ondan:))

walla benim war görüştüğüm ama hepsi hala bekar o yüzden fazla muhabbet döndüremiyoruz eskisi kadar...

ortak nokta az dımı cnm
bız hepımız evlıyız bırımız dışında herkesın bebegı var oda sımdı sızın gectınız aşamalrdan gecıyo rahım fılmı cektırcek eşinın sperm sayısı az 4 sene yı gectı rabbım ısteyen herkese versın

meryemmm serranda gelışme yok dımı ay 2 gun kaldı ya
ay sen diyince hatrladım kalkıp telime bakayım kzdan bir haber varmı

öglen msj atmıstı rüyasında salatalık tursusu görmüş sabah hemen yemiş
az pembelk oluyomus ama gecıor artık bence..serran biras nazlı

çarsamba gidiorus veysele bakalım keselere

ben görüşemıorum hepsi cok uzaklarda kaldı of

kizlae selamlar bende ayni dertten skntidayim...esimin yanina geldim arabistana kadar bu sefer kaynim doldurmaya basladi..mutlu olmamizi istemiyor...kendi nisanli..her zaman dolduruyor...yemin ederim bir dedigi iki olmuyor kocamin ama isteeee simdi limoniyiz anlayacaginiz...

evet bende yatıcam çok uykum geldii sen de dinlen canuımm

bende bilemiyorum ama bana öle biri gerek bana ii gelecek

keşka göruşebılsenız tatlım bız 4 kışıyız tam 12 yıldır hıc kopmadık bırbırımızden ama ayda 1 göruşuyoz yada telle ah daha yakın olsam cok daha sık görsem

isteee ben de onu düsünüyorum.. o yüzden bebek meselesine ara verdim, istemyiorum yani, bana böyle davranan biri benden cocuk sahibi olmaya deger mi degmez mi biraz daha düsünmek istiyorum...

offf canim yaa bu konu o kadra uzunki, baska bi zaman konusalim olurmu buranin muhabbetini de dagitmak istemiyorum, ama sneinle sohbet etmeyi cok isterim... konusmak bilmem ne hic biri fayda etmedi, mektuplar bile yazdim... hangi yollari denemedim ki... yani esim emin benim bir yere gidemeyecegimden, o yüzden rahat..

merhaba ttalım benim doktor adetliyken alttn muayne etmiyor..kontrol ediyor ilk önce adetmi yaoksa yalancı kanamamamı diye...
daha sonra yumrtalıklara bakıyor ve ilaç veriyor..ben 3. günü değil 2. günü gidiyorum doktora..ve ilaca başladıkatan 13 gn sonra çağrıyor.o zman alttan muayne ediyor yumurtlıklar büyüdümü diye ona göre tedavi şekli ya da diğerleri..bazen doktr yolluyor bir spermoga ya da ürolajiye...pehriz olması geriyor erkkte 3 gün ilşki olmcıck...
sen 8. deneme derken??yumurtalık takibimi yoksa tüp bebkmi anlamdım ben doğrusu...yoksa 8 aylık evlisinde olmadımı

evet walla konuşar hep faklı onlar genelde sevgilerlinde muhabbet açıyolar bende bakıyorum artık beni açmıyo o kı-onular Rabbim isteyen kullarına yardım etsin ya çok zor inş oda fazla beklemeden kavuşur evlatçına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…