Canım yarınkı ateşin onemli biliyorsun gerçi yine bişey değişmez sanırım çünkü ateş ne kadar yüksek giderse gitsin adet olduğun gün ani bi düşüş yaşıyo. Bi gün oncesinde ateşin 37 olsa ne olur birden 35 lere düştüğünü biliyoz zaten ben bu tablolardan sadece adet olacağım günü öğreniyordum ne zaman düşerse tamam bu gun geliyo diyodum ve geliyodu. Öncesinde ateşim yüksek olsa ne değişir
evet kuzucum sen koy :)bol bol resim çekil bize göster....şimdi anlaıdm ne demek istedini :)
evet canım en az 1 hafta var ...bakalım herşey rabbimden...bu arada yumurtlarımın ağrısı gazdanmış...o çıknca ağrı kalmadı..göğüs ağrımda progestan hormonn yükselmesinden kaynakalnıyomuş
Ahaha canım yaa kendıne recetede yazarsan tam olacak
Onun nedenı şu bunun nedenı bu ayy guldurdun gec gece
Canım benım gözlerim kspamıyo ben çıkayım artık iyş geceler tatlı rüyalar
beriin çok üüzldüm kuzum yaa..offf varya nasıl şartlıyorum kenimi size yaaa...
bende rüyamda adet olodum daha bata çok var ama çok korkuyorum..önceden de yumurta oluşup olmadı çok olmuştu..artık yapcak bişey yok ne diim rabbime kalmış..sende üzülme kuzum sen elinden geleni yaptın rabbim demekki uygun zamnı sunmamış cnm böle de ..kendini rahatlat
Canım yaaa çok üzüldüm çok ümitliydim bu gün güzel haber alacağımdan ama moralim bozuldu ne olur ümidini kaybetme canım
berrın tatlım cok uzuldum ya
puff bı elde kaldı şeyda
berrıncım sımdı bu ay ıcın varmı uyguancak bışey
canim cok uzuldum RABBIM hayirlisini nasip etsin INSALLAH
hayal kırıklığı...sıkma canını desem faydası olmayacak biliyorum...önümüzdeki aya hazırlan bak ben 4 aralığa randewu aldım bile...sende kaldığın yerden devam et...kuzularımız bigün bize gelecek...
berrin ve sedefin de kötü haberlerini aldım..ne diyeyim nasıl teselli vereim ama biliyorum şimdi hiçbirsey sizi teselli etmez
iyi aksamlar kizlar
ii akşamlar canım hoş geldin nasılsın
gelir canım gelir bugün bi anormallik var sitede..yok ben son sayfayı göremiyorumm
sinirlenme tatlım sağlık olsun dediğim gibi var bir anormallık bugün..bende çıkıyorum ALLAH a emanet olun..gül canım begendin ama ben gelemiyorum yanınıza cıktım geldim yine olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?