• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tamam kusum birdahakine senin yerine gidicem:40:

serranla konustum sabah pembe akıntıları azalmıs sanırım hersey yoluna giriyor..
çarsamba gidicez keseleri görmeye:52:
ay keseleri dedim cidden ikizmi olcak acaba:27:

hoşbuldum koca göbüşlü kadın:49:

ahahha kıskanc kanak tamam kıskanma hemen anlatayım sana ben izlemiş gibi ol:9:

evet kuzum gideyim biraz aglayayım dedim hiç derdim yoktu ii oldu:37:

bende izlemiştim hamileyken o videoları eşimle olan seyleri hayretle izleyip olacakları yasıcam için heyecanlanmıstım:50:

hadi bakalim canim cok cok cok sevindim, ona sorup üzmek istemedigim icin sana soruyorum canim, umarim sarahtsiz etmemisimdir :54:

ayyy canım farkında değilim kusura bakma yoksa hiç cvb vermezmiyim hiç.

hadi yaaa nasıl oluyo ağrıların malum benimde az kaldı tecrübe olsun bari

ahaha bende üstüme alındım birden malum git gide şişiyom :D

hoş geldin canım
elifff uynadırsana bizim uafklığıı sorsana yaaa çikolta ye uyanır belkimmmm
galiba burda doğurcam :) ben kaynanamla gidiyorum. Tek gitmem zaten bu halde :) yarın da bişey çıkmaz GENE gelirim eve bi hafta sonra gel der bana. Geçen hafta olduğu gibi :) bi de doktor bi hafta önce gelir seninki büyük ihtimal dedi. Onun dediğine göre ayın beşinde doğurmam lazım :)
ayy kız dikket kendine sen gene ..ayy çok tırstım yaaa..kız belli olmaz bi bakrsın direk yarın doğuma aldılr senii

bilemiyORUm songülcm :) dua et bana tirsiom azıcık :) kıymetli olacak emir mertim :)

ay tırs zaten kuşum ya hahah
ben vala tırsmak yuzunden yarende herşey yolundayken kesın alın dedım cıkmaz bu beb burdn dedım valla bendenn tesellı bekleme ben senden tırsık:18::18::18::18:

aa meryem gıden var gıdemeyen olmuyo bak
acaba arası saklayıp gırsek olurmıkı sınemaya uyur orda sesı cıkmaz acıkıncada emzırırım karanlıkta kım görcek kı

hadi bakalim canim cok cok cok sevindim, ona sorup üzmek istemedigim icin sana soruyorum canim, umarim sarahtsiz etmemisimdir :54:
yok kuzum hiç rahatsız gibi bir halim varmı..
ben cok sevınıyorum serran için..
onu aldım kendi doktoruma götürdüm zaten..ugur getirdim:21::21:
aa meryem gıden var gıdemeyen olmuyo bak
acaba arası saklayıp gırsek olurmıkı sınemaya uyur orda sesı cıkmaz acıkıncada emzırırım karanlıkta kım görcek kı

ahahah ben senden beklerim inanki:))bununda altından kalkarsı bence:)
ah evet cocugu 2 saatte olsa kime bırakacaksın dmi..
zaten biraz gecsin dvd alır bakarsın olmazsa kuzum..
senin simdi bebişin var sinemaya ne gerek var:50:szde sinema 7/24

belim ikiye ayrılıyo sanki benim. Kasiklarm da çok fena alt kısımlar.. Benim gibi olma bari. Benim son zamanlar çok ağrılı geçiyo
ayy canım hakkımda hayırlısı olsun benım bel yada kasık ağrım çok olmuyo ama nefes darlığı ve kalp sıkışması oluyo bende de

elıf cnm rahatsızdın nasıl oldu
yaa aslında iyiyim ama kalbim tutunca kötü oluyom nefes filan alamıyom :50:

hehehee olsun canim ben hatirlattim kendimi yine :9:
iyi yaptın canım bazen insanın dalgınlığına gelebiliyo mağalesef

:40:

serranla konustum sabah pembe akıntıları azalmıs sanırım hersey yoluna giriyor..

cidden koca göbüşlü oldum
ayy serrana çok sevindim herşey yoluna giriyor sanırım
elifff uynadırsana bizim uafklığıı sorsana yaaa çikolta ye uyanır belkimmmm

ahaha merak etme biz konuşurken uyanır o zaman sorarım

link yollasana kuzum yaa merak ettim... benim de izledigim filmdeki hamilelerden biri düsük yapti, nerdeyse kadinla birlikte ben de aglicaktim yaaa :14:

hehehee olsun canim ben hatirlattim kendimi yine :9:
valla kuzuzm şuan kaybettim ama gebelik.org diye bir sitede..
ve uzmantv..her şeyi anlatıyor çok ilginç geldi yaaa
tamam kusum birdahakine senin yerine gidicem:40:

ahahha kıskanc kanak tamam kıskanma hemen anlatayım sana ben izlemiş gibi ol:9:

evet kuzum gideyim biraz aglayayım dedim hiç derdim yoktu ii oldu:37:

bende izlemiştim hamileyken o videoları eşimle olan seyleri hayretle izleyip olacakları yasıcam için heyecanlanmıstım:50:

bende oana gitmek istedim ya da şafak vaktine eşim ben çok yorgunum romantikte uyurum alt yazı hiç okuyamm dedi.moskovann şifresine gttik ama pişman olmadım çokk güldümm...
kız izlediim video spemin gidişi yumurtayı delişi hopp kapanışı..sperm pozitif yüklü yumurta negatif yüklüymiş .sperm delince içeri giince yumurtada pozitif olomuş ve başka sperm giremiyo öle güzel yapmışlarkii analtamm

yok kuzum hiç rahatsız gibi bir halim varmı..
ben cok sevınıyorum serran için..
onu aldım kendi doktoruma götürdüm zaten..ugur getirdim:21::21:

ahahah ben senden beklerim inanki:))bununda altından kalkarsı bence:)
ah evet cocugu 2 saatte olsa kime bırakacaksın dmi..
zaten biraz gecsin dvd alır bakarsın olmazsa kuzum..
senin simdi bebişin var sinemaya ne gerek var:50:szde sinema 7/24

aa hıc brınden kusur kalmak ıstemem valla
ay benım bıde cok fena huyum var cok cok acıl bıeşy olmadıktn sonra cocukları kımseye bırakmam

cevap için teşekürler canım yarın birdaha gidicem bakalım hayırlısı dicez artık
hadi bakalım iyi haberlerle gel arkadasım..

valla kuzuzm şuan kaybettim ama gebelik.org diye bir sitede..
ve uzmantv..her şeyi anlatıyor çok ilginç geldi yaaa

bende oana gitmek istedim ya da şafak vaktine eşim ben çok yorgunum romantikte uyurum alt yazı hiç okuyamm dedi.moskovann şifresine gttik ama pişman olmadım çokk güldümm...
kız izlediim video spemin gidişi yumurtayı delişi hopp kapanışı..sperm pozitif yüklü yumurta negatif yüklüymiş .sperm delince içeri giince yumurtada pozitif olomuş ve başka sperm giremiyo öle güzel yapmışlarkii analtamm

ayyy şimdi anladım bende sperm yumurtayı delişi diyince aklıma gebeligin ilk ayları videosu geldi
uzman tvde izlemiştim 9ay boyunca yasananları gösterıordu..çok güseldi

ayy canım hakkımda hayırlısı olsun benım bel yada kasık ağrım çok olmuyo ama nefes darlığı ve kalp sıkışması oluyo bende de

unutma bakkk heee başınn etini yerimmm

evet aslında başldım sizi şişirmeyede cesaret edemiyomm :30:

songül sende dinle bakk...
ben 5 kasımda adet oldummmm adetimin 15. günü yumurtam iidi ve ilişki önermişti....off kafam karışıkkk heee..belkide şimdi test yapsam ne oldu çıkr deme:)

cnm kontroun ne zman yada cok sıkıştırıyosa ara dr unu bak senın carpıntın varsa bebegede gecıyo o

ben 5 kasımda adet oldummmm adetimin 15. günü yumurtam iidi ve ilişki önermişti....off kafam karışıkkk heee..belkide şimdi test yapsam ne oldu çıkr deme:)

aa kuşum hıc acele etmek yok hesap kıtap yok gelsın ayın 8 ı o zman yapıcaz tamammı cnm

aa hıc brınden kusur kalmak ıstemem valla
ay benım bıde cok fena huyum var cok cok acıl bıeşy olmadıktn sonra cocukları kımseye bırakmam
en iyisini yapon kzuuzm benm görümcemin kızı kaynansıyla konuşmyo ona bırakır 4 gün anasına bırakır 3 gün ...ay millet doğuruyoda bakamıyo yaa...ayy ben hayytta bırakkmm yaaa..acil bi durum olmadıkça heee
hadi bakalım iyi haberlerle gel arkadasım..

ayyy şimdi anladım bende sperm yumurtayı delişi diyince aklıma gebeligin ilk ayları videosu geldi
uzman tvde izlemiştim 9ay boyunca yasananları gösterıordu..çok güseldi

ayy kız ben oralara gelemdim hiçç anca yumurta ve sperm döngüsündeyimm :DD
ama gerçekten çok ilginç yaaa..çok entereasnn valla

en iyisini yapon kzuuzm benm görümcemin kızı kaynansıyla konuşmyo ona bırakır 4 gün anasına bırakır 3 gün ...ay millet doğuruyoda bakamıyo yaa...ayy ben hayytta bırakkmm yaaa..acil bi durum olmadıkça heee

ayy kız ben oralara gelemdim hiçç anca yumurta ve sperm döngüsündeyimm :DD
ama gerçekten çok ilginç yaaa..çok entereasnn valla

ya bırakınca ınsanın aklı kalıyo zaten naptı ne ettı dıye bız nereye onlar oraya

kızlar ben müsadenizi isteyeyim..öyle yorgunumki..
gece bir ara uyuyamadım döndün durdum..
uyku sorunum var yine:( bari şimdi esnemeye baslayınca hemen uyuyayım..

sizleri öpüyorum...yarın kvde olcam ins aksam erken geliriz..

ii geceler diliyorum:54:

tamam canım yeterki sen şişir başımın etini :1:
yaa canım sen evde test bulundursana daha doğrusu varmı evde testin malum senin oturduğun yerde sadece sağlık ocağında yapıyorlardı sanırım testi benmi yanlış hatırlıyorum
en azından bız senı gaza getirince hemen gider yaparsın testi bu arada belkide çıkar varsa
cnm kontroun ne zman yada cok sıkıştırıyosa ara dr unu bak senın carpıntın varsa bebegede gecıyo o

kontrolum cumartesi günü şu iki gtündür iyiyim biraz hafif atlatıyom çok olsaydı acile gidecektim. doktoru aradım kardıyolaga görün önce dedi bende sinir oldum:37: direk hamıleliktenmı bilemeyiz dedi:37: sankı okadarını ben bilmiyom

kızlar ben müsadenizi isteyeyim..öyle yorgunumki..
gece bir ara uyuyamadım döndün durdum..
uyku sorunum var yine:( bari şimdi esnemeye baslayınca hemen uyuyayım..

sizleri öpüyorum...yarın kvde olcam ins aksam erken geliriz..

ii geceler diliyorum:54:

iyi geceler canım tatlı rüyalarr

ya bırakınca ınsanın aklı kalıyo zaten naptı ne ettı dıye bız nereye onlar oraya

öle valla nasıl bırakırlar bende bilmm..ya benm annemdir.beni yetiştiren odur..şüphem olmaz ama ne bilim özlerim bırakamm yaaa
kız songüll kardeşim askerde ya..ayın 9 da sanırım yanına gtcekler bende gtcem ozamn hamile oldumu öğrenirsem pek bi güzel olur heee..kardeşim bu haberi bekloo

kızlar banada musade sabah erken kalkıcam öptum ck elıfım ıhmal etme cnm sende ınşalla sorun cıkmaz
şeyda safak 5 muck

Back