Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hımm tamam kuzum aman ii olsun serran yaaa..off ben senn kafanı çok şişircem songüll ama konuşmak istemeiyorum

oyy canım hoş geldinn doğuramayan gebem benmm

hoşbuldum canım. ağrım çok var ya belim kopuyo doğum sancısı mi bilmiyorum ki. Bakalım yarın kontrol var :)

ya sorma canım çok iyi bakıyorum sanki. Ağrılardan düzgün bişey yiyemiom bile :)

kizlar hepinizi cok öpüyorum uykum geldi benim.
regen film linkini bekliyorum canim

sen yüksele bildigin kadar yüksel yani okuya bildigin kadar oku etrafindaki konusmalara kulak verme. Sevdigin hosuna giden isi meslegi okulu yap.....inislerin olabilir üzülme bi imtihan oldugunu bil ve tekrar düzelecegine inan...sükret dua et.....istedigin yerlere vardigindada sükret dua et... bizleride unutma dualarinda

Allaha emanet olun hayirli aksamlar hayirli sohbetler hepinize

serranada cok sevindim gelsin artik konusalim sevincini paylasalim. ama bizde onunla beraber sevinmek istiyoruz

bi önceki sayfada canim benim yolladim coktan hadi iyi geceler o zaman

yokk kızz uyandırr onu banane..uyansınn zaten yakında gelcek bir daha soramıcam...kime sorcam ozamn kuzum :))))

yok kız patlıcan dolması diye bişri vardı aşada onu gördüm ondan kuzumm

hoşbuldum canım. ağrım çok var ya belim kopuyo doğum sancısı mi bilmiyorum ki. Bakalım yarın kontrol var :)
kız burda doğum yapcan diye çokk korkuyorum hee..hadi hayırlıyla git doğumunda bi anda bitsin kuzummm

geçen cuma dokotra gttğimde bi kadın vardı 10 aralıkta doğurcam ama çok ağrım var dayanamıyorum sancım çok dedi hemen onu nst mi ne ona soktulr..ayy birde tek başına gelmiş salya sümük ağlıyo..doktr dedi kimsen yokmu yannında yok dedi...doktrda hay senn kocana dedi :)))çok korkuyodu kadınn
haha cnm bak bunada sukur em ış hhem arada laf
arad gelıyorum yazıyorum
ay hadı şişir kuzu kafamı cocuklar yıkandı ablamız uyudu
arasta moda gırdı daha rahat yazarım

ohh sıhtler olsun kuzucuklarıma mis mis koksunlar uyusunlar..
songüll ben çok tırsıyorum...keşke progestan verseydi bu ayda ilacı biitirnce 2 gn içnde adet oldum en azından 2 gn beklerdimm

kızlar ben geldim gece kusu meri geldi
gez gez ayaklarımın altı agrıyor finalide sinema ile yaptık oh agla agla rahatladım.

berrin ve sedefin de kötü haberlerini aldım..ne diyeyim nasıl teselli vereim ama biliyorum şimdi hiçbirsey sizi teselli etmez

ooooo cıstak cıstak kimleri görüyorum cıstak cıstak seyda hanımlarda burdaymış
(tavernacı gibi giriş yapayım dedim)

Son düzenleme:

keyfini cikar canim benim iyi yapmissin benim yerime de gitseydin sinemaya saremnazdan haber getirdin mi peki???

bi cevap bana gelmemis canin sagolsun...
ayyy canım farkında değilim kusura bakma yoksa hiç cvb vermezmiyim hiç.

ya sorma canım çok iyi bakıyorum sanki. Ağrılardan düzgün bişey yiyemiom bile :)
hadi yaaa nasıl oluyo ağrıların malum benimde az kaldı tecrübe olsun bari
yokk kızz uyandırr onu banane..uyansınn zaten yakında gelcek bir daha soramıcam...kime sorcam ozamn kuzum :))))

yok kız patlıcan dolması diye bişri vardı aşada onu gördüm ondan kuzumm
ahaha bende üstüme alındım birden malum git gide şişiyom

hoş geldin canım

galiba burda doğurcam :) ben kaynanamla gidiyorum. Tek gitmem zaten bu halde :) yarın da bişey çıkmaz GENE gelirim eve bi hafta sonra gel der bana. Geçen hafta olduğu gibi :) bi de doktor bi hafta önce gelir seninki büyük ihtimal dedi. Onun dediğine göre ayın beşinde doğurmam lazım :)

sakın evım sensın ı ızledım deme zaten cok cnm cekıyo valla soğurum senden en kıskanırım senı

anaaaa ayın 5 ı he ay az kalmış ya kk kaybetcekmı acaba cok degerlı uyesını geluınce ufaklık

kızlar ben geldim gece kusu meri geldi
gez gez ayaklarımın altı agrıyor finalide sinema ile yaptık oh agla agla rahatladım.

ooooo cıstak cıstak kimleri görüyorum cıstak cıstak seyda hanımlarda burdaymış
(tavernacı gibi giriş yapayım dedim)

kız ne filmine gttin evim sensinemiii
evet ben geldimm kuzucumm..bende hafta hafta gebeliğiklere bakodum..manyaklık işte :)))
ay bir video isledim orda sperm yumurtann içne ne güzel lop diye giro ve diğperlerine kendini kapatıyooo:)))çok ilginç yaa

belim ikiye ayrılıyo sanki benim. Kasiklarm da çok fena alt kısımlar.. Benim gibi olma bari. Benim son zamanlar çok ağrılı geçiyo

link yollasana kuzum yaa merak ettim... benim de izledigim filmdeki hamilelerden biri düsük yapti, nerdeyse kadinla birlikte ben de aglicaktim yaaa

hehehee olsun canim ben hatirlattim kendimi yine

keyfini cikar canim benim iyi yapmissin benim yerime de gitseydin sinemaya saremnazdan haber getirdin mi peki???
tamam kusum birdahakine senin yerine gidicem

serranla konustum sabah pembe akıntıları azalmıs sanırım hersey yoluna giriyor..
çarsamba gidicez keseleri görmeye
ay keseleri dedim cidden ikizmi olcak acaba
hoş geldin canım
hoşbuldum koca göbüşlü kadın
sakın evım sensın ı ızledım deme zaten cok cnm cekıyo valla soğurum senden en kıskanırım senı
ahahha kıskanc kanak tamam kıskanma hemen anlatayım sana ben izlemiş gibi ol

evet kuzum gideyim biraz aglayayım dedim hiç derdim yoktu ii oldu

bende izlemiştim hamileyken o videoları eşimle olan seyleri hayretle izleyip olacakları yasıcam için heyecanlanmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…