hımm tamam kuzum aman ii olsun serran yaaa..off ben senn kafanı çok şişircem songüll ama konuşmak istemeiyorum
oyy canım hoş geldinn doğuramayan gebem benmm
şimdi uyuyo ama sorsamda tepki vermez o yüzden hiç sormuyayım kız patlıcan dolmasına mı benzettin beni ahahaha
eee bebişine nasıl bakıyorsan artık rahatı yerinde hiç çıkası gelmiyo baksana
hoş bulduk canım
kizlar hepinizi cok öpüyorum uykum geldi benim.
regen film linkini bekliyorum canim
sen yüksele bildigin kadar yüksel yani okuya bildigin kadar oku etrafindaki konusmalara kulak verme. Sevdigin hosuna giden isi meslegi okulu yap.....inislerin olabilir üzülme bi imtihan oldugunu bil ve tekrar düzelecegine inan...sükret dua et.....istedigin yerlere vardigindada sükret dua et... bizleride unutma dualarinda
Allaha emanet olun hayirli aksamlar hayirli sohbetler hepinize
serranada cok sevindim gelsin artik konusalim sevincini paylasalim. ama bizde onunla beraber sevinmek istiyoruz
şimdi uyuyo ama sorsamda tepki vermez o yüzden hiç sormuyayım kız patlıcan dolmasına mı benzettin beni ahahaha
eee bebişine nasıl bakıyorsan artık rahatı yerinde hiç çıkası gelmiyo baksana
hoş bulduk canım
ayy kız deme öle kullnıyo diyee delüüü ebem benimm...off sen bugn iş yapon olmo böle yaaa
kız burda doğum yapcan diye çokk korkuyorum hee..hadi hayırlıyla git doğumunda bi anda bitsin kuzummmhoşbuldum canım.ağrım çok var ya belim kopuyo doğum sancısı mi bilmiyorum ki. Bakalım yarın kontrol var :)
haha cnm bak bunada sukur em ış hhem arada laf
arad gelıyorum yazıyorum
ay hadı şişir kuzu kafamı cocuklar yıkandı ablamız uyudu
arasta moda gırdı daha rahat yazarım
kızlar ben geldim gece kusu meri geldi
gez gez ayaklarımın altı agrıyor finalide sinema ile yaptık oh agla agla rahatladım.
berrin ve sedefin de kötü haberlerini aldım..ne diyeyim nasıl teselli vereim ama biliyorum şimdi hiçbirsey sizi teselli etmez
ayyy canım farkında değilim kusura bakma yoksa hiç cvb vermezmiyim hiç.bi cevap bana gelmemiscanin sagolsun...
hadi yaaa nasıl oluyo ağrıların malum benimde az kaldı tecrübe olsun bariya sorma canımçok iyi bakıyorum sanki. Ağrılardan düzgün bişey yiyemiom bile :)
ahaha bende üstüme alındım birden malum git gide şişiyomyokk kızz uyandırr onu banane..uyansınn zaten yakında gelcek bir daha soramıcam...kime sorcam ozamn kuzum :))))
yok kız patlıcan dolması diye bişri vardı aşada onu gördüm ondan kuzumm
gez gez ayaklarımın altı agrıyor finalide sinema ile yaptık oh agla agla rahatladım.
berrin ve sedefin de kötü haberlerini aldım..ne diyeyim nasıl teselli vereim ama biliyorum şimdi hiçbirsey sizi teselli etmez
kız burda doğum yapcan diye çokk korkuyorum hee..hadi hayırlıyla git doğumunda bi anda bitsin kuzummm
geçen cuma dokotra gttğimde bi kadın vardı 10 aralıkta doğurcam ama çok ağrım var dayanamıyorum sancım çok dedi hemen onu nst mi ne ona soktulr..ayy birde tek başına gelmiş salya sümük ağlıyo..doktr dedi kimsen yokmu yannında yok dedi...doktrda hay senn kocana dedi :)))çok korkuyodu kadınn
ohh sıhtler olsun kuzucuklarıma mis mis koksunlar uyusunlar..
songüll ben çok tırsıyorum...keşke progestan verseydi bu ayda ilacı biitirnce 2 gn içnde adet oldum en azından 2 gn beklerdimm
galiba burda doğurcam :) ben kaynanamla gidiyorum. Tek gitmem zaten bu halde :) yarın da bişey çıkmaz GENE gelirim eve bi hafta sonra gel der bana. Geçen hafta olduğu gibi :) bi de doktor bi hafta önce gelir seninki büyük ihtimal dedi. Onun dediğine göre ayın beşinde doğurmam lazım :)
ooooo cıstak cıstak kimleri görüyorum cıstak cıstak seyda hanımlarda burdaymış
(tavernacı gibi giriş yapayım dedim)
ayyy canım farkında değilim kusura bakma yoksa hiç cvb vermezmiyim hiç.
hadi yaaa nasıl oluyo ağrıların malum benimde az kaldı tecrübe olsun bari
ahaha bende üstüme alındım birden malum git gide şişiyom
hoş geldin canım
kız ne filmine gttin evim sensinemiii
evet ben geldimm kuzucumm..bende hafta hafta gebeliğiklere bakodum..manyaklık işte :)))
ay bir video isledim orda sperm yumurtann içne ne güzel lop diye giro ve diğperlerine kendini kapatıyooo:)))çok ilginç yaa
ayyy canım farkında değilim kusura bakma yoksa hiç cvb vermezmiyim hiç.
hadi yaaa nasıl oluyo ağrıların malum benimde az kaldı tecrübe olsun bari
ahaha bende üstüme alındım birden malum git gide şişiyom
hoş geldin canım
bilemiyORUm songülcm :) dua et bana tirsiom azıcık :) kıymetli olacak emir mertim :)anaaaa ayın 5 ı he ay az kalmış ya kk kaybetcekmı acaba cok degerlı uyesını geluınce ufaklık
tamam kusum birdahakine senin yerine gidicemkeyfini cikar canim benim iyi yapmissin benim yerime de gitseydin sinemayasaremnazdan haber getirdin mi peki???
hoşbuldum koca göbüşlü kadınhoş geldin canım
ahahha kıskanc kanak tamam kıskanma hemen anlatayım sana ben izlemiş gibi olsakın evım sensın ı ızledım deme zaten cok cnm cekıyo valla soğurum senden en kıskanırım senı
kız ne filmine gttin evim sensinemiii
evet ben geldimm kuzucumm..bende hafta hafta gebeliğiklere bakodum..manyaklık işte :)))
ay bir video isledim orda sperm yumurtann içne ne güzel lop diye giro ve diğperlerine kendini kapatıyooo:)))çok ilginç yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?