zaman çabuk geciyor dilber ya Ve ne kadar böyle sürecek bilmiyorum korkuyorum ya Eşimin çocuk sevgisi beni mahvediyor Artık çocuklu evlere gidemiyoruz
canim hic oyle sey olur mu biz arkadasiz ne bunaltmasi tabiki konusucan rahatliycan insan konustukca hafifliyor
En son kaynımlara gitmiştik Benim bu sıkıntımı zorla görümcemin çocuğunu öptürerek çözmeye çalışıyor Sorunun üzerine gitmemi istiyor Oraya ne zaman gitsek ben mutfaktan içeri girmiyorum Eşimi çocuklarla görmeye dayanamıyorum.Ama eşim olmayınca ben çocuklara sarılıp öpüyorum bu yaşımda oyunlar oynuyorum onlarla Ama eşim olunca gönlüm izin vermiyor çocukları sevmesine
ahh canim evet zaman cok cabuk geciyor biz nasil 2 senemizi doldurduk anlamadim bile, canim sakin korkma sen inancli bir kizsin RABBIM tez zamanda sevindirsin bizi. tatlim biliyorum bende o duyguyu ama elden bisey gelmiyor iste gecenlerde esimin arkadasi aradi beraber biseyler yapalim dedi ama onun cocugu oldugu icin kabul edemedim esi de biraz patavatsiz zaten
O hayatta en çok çocukları seviyor Saf sevgiyi onlarda görüyor Ama ben bencil davranıp izin vermiyorum surat asıyorum Onun kucağında cocuk görünce gözlerimi kaçırıyorum göz göze gelmek istemiyorum oda gözlerimin içine bakıyor Sakin ol diyor Ama ben için için ağlıyorum kendimi çok suçlu hissediyorum Hayatta mutlu gördüğüm bir anı varsada onlardan biri çocuklarla olmak Biliyorum çok hata yapıyorum Ama olmuyor suratım asılıyor ağlıyorum tavır yapıyorum üzülüyorum
iyiyiz canim sen nasilsin ?nasilsiniz arkadaslar
canim ben nerde cocuk gorsem hep severim beni kasan tek sey etrafimdakilerin bakislariPeki sen ne yapıyorsun bu durumda Ben çok katı davranıyorum dilber ya Allah beni affetsin Frenleyemiyorum sesimi kesiyorum kesebiliyorum ama yüzüm laflarımdan on kat ağır şeyler söylüyor
tatlim bu kadar guclu gorunmeye calisma senin elinde olan buisey degil ki bu, benimde icim aciyor esim cocuklarla oynarken ama ben yine de esimin cocuklarla oynamasini seyretmeye bayiliyorum
canim ama boyle yaparak hormonlarini etkiliyorsun biliyosun psikolojik olarak olarakta hamilelik engelleniyor stressten
canim ama boyle yaparak hormonlarini etkiliyorsun biliyosun psikolojik olarakta hamilelik engelleniyor stressten
nasilsiniz arkadaslar
anliyorum seni ama RABBIMIN imtihani her kesin imtihani farkli bizimkide boyle isteYa bu ruh haliyle eşime çok çektiriyorum dilber Çok seviyorum eşimi Sonra nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam Keşke bende senin gibi sadece bu olanlara gülümsemeyi başarsaydım Off ne yapıcam ben ya
katiliyorum
cogu kisi zaten ben ummadigim hic beklemedigim anda hamile kaldim diyor. nezaman kafaya takmayi birakiyorlar ozaman geliyor bebis
aynen bende cocuklari cok severim ama insanlarin bakislarindanda anliyorum ne demek istediklerini. olsun arkadaslar Rabbim icimizi biliyor o yüzden kimseye laf yetistirmemizede gerek yok. Allaha havale etmemiz yeterli. neden baskalari yüzünden kandimi esimi üzeyimki. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn bosveeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrriyiyiz canim sen nasilsin ?
hamd olsun iyiyim. havalar sogudu isinmaya calisiyorum battanyeme sarildim simdi.
canim ben nerde cocuk gorsem hep severim beni kasan tek sey etrafimdakilerin bakislari
Ya bu ruh haliyle eşime çok çektiriyorum dilber Çok seviyorum eşimi Sonra nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam Keşke bende senin gibi sadece bu olanlara gülümsemeyi başarsaydım Off ne yapıcam ben ya
anliyorum seni ama RABBIMIN imtihani her kesin imtihani farkli bizimkide boyle iste
evet canim tam bu ay kafam rahat ama bu seferde dogum kontrol hapi kullandiriyor drum bana bak sen hele
eşimde böyle diyor Ama inan her hafta insan ağlar mı Ben haftada birgün ağlamasam olmuyor Ben baya stres yapmışım ya Aslında bendeki boşluklar bu hale getiriyor biliyorum ibadetlerim hep eksik Odaklanamıyorum bişeylere Ondan böyleyim ben
evet canimm ben de hep ALLAHA havale ediyorum nihayetinde bu benim elimde olan bisey degil RABBIMIN imtihaniaynen bende cocuklari cok severim ama insanlarin bakislarindanda anliyorum ne demek istediklerini. olsun arkadaslar Rabbim icimizi biliyor o yüzden kimseye laf yetistirmemizede gerek yok. Allaha havale etmemiz yeterli. neden baskalari yüzünden kandimi esimi üzeyimki. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn bosveeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrdegilmi ama
yukarda delyama yazdim sende oku canim
Biliyorum bu sıkıntılar bitecek Ve birgün Rabbim içimizi aydınlatacak Çünkü Rabbimizin vaadi bu yönde Ama insanın başına bi sıkıntı gelince sabredemiyor ve hep böyle sürecek sanıyor
aynen bende cocuklari cok severim ama insanlarin bakislarindanda anliyorum ne demek istediklerini. olsun arkadaslar Rabbim icimizi biliyor o yüzden kimseye laf yetistirmemizede gerek yok. Allaha havale etmemiz yeterli. neden baskalari yüzünden kandimi esimi üzeyimki. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn bosveeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrdegilmi ama
yukarda delyama yazdim sende oku canim
anliyorum seni ama RABBIMIN imtihani her kesin imtihani farkli bizimkide boyle iste
evet canim tam bu ay kafam rahat ama bu seferde dogum kontrol hapi kullandiriyor drum bana bak sen hele
canim fikrini dagitacak biseylerle mesgul olsan nebilyim calissan falan belki de evde otur otur odaklandigin tek fikir bebek
bak kuzum RABBIM sabr edenleri en iyi sekilde mukafatlandirir inan bi gunde biz o mukafati alacagiz
Ahh canım 2 gün sonra bi ziyaretimiz olcak Eşimin çocuklara karşı ilgisine gülümseyerek bakmaya çalışıcam Belki rol yapmayı başarırım Çocukları bende seviyorum Eşimden çok istiyorum Ama onun cocuklara olan sevgisi beni suçluluğa itiyor Her ne olursa olsun bu gercekte olsa eşimin mutlu olduğu nşeyle benimde mutlu olmam lazım Birgün bunu başarıcam benim canımı acıtsada başarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?