Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
beriin çok üüzldüm kuzum yaa..offf varya nasıl şartlıyorum kenimi size yaaa...
bende rüyamda adet olodum daha bata çok var ama çok korkuyorum..önceden de yumurta oluşup olmadı çok olmuştu..artık yapcak bişey yok ne diim rabbime kalmış..sende üzülme kuzum sen elinden geleni yaptın rabbim demekki uygun zamnı sunmamış cnm böle de ..kendini rahatlat

kızlar adetliyken banyo yapmak adeti kesermi???30 unda hastalandım.dünde oldu biraz..akşam banyo yaptım sona olmadı hiç gece ve bugün.

Canım o kişiden kişiye değişiyo ama genelde banyo sıcak olduğu için rahat sökülmeni sağlar ama senin kesmiş baksana şuan ne durumdasın gelmeye başladımı tekrardan gerçi bu gün ayın 2 si 4 une bişey kalmamış seni ümitlendirmek istemem ama üstüne görmüş olabilirsin. Eger yine gelmediyse sadece 1,5 gün filan adet oldun. Ve yanlış hatırlmıyorsam normalden daha farklıydı. Allahtan ümit kesilmez canım

berrın tatlım cok uzuldum ya
puff bı elde kaldı şeyda
berrıncım sımdı bu ay ıcın varmı uyguancak bışey

HIMM peki sadece çay ve yürüyüşle mi verdin bu kiloyu canım Ekstra bişeyler yaptın mı canım diyetisyenler felan

ewet tatlım gecikmişti adetim.olmadı daha canım dün akşam kesildi.ümit fln yok canım ya bu ay..hiiç sanmıyorum

canim cok uzuldum RABBIM hayirlisini nasip etsin INSALLAH

Arkadaslar ictiyim ilactan midir nedir hormonlarimi etkiliyor galiba sanki bebek dusuncesini unutturuyor bana ama deli gibi bebek istedigimden eminim halbuki songuuulllll bilsen bilsen sen bilirsin kiz ebe ))). ilactanmi bu hissler hatta bugun esime asilamayi ertelesek mi dedim esim sasirdi nasil diye bildim bilmiyorum 2 senedir her adet oldugumda saatlerce goz yasi doken ben , dun ablamlardaydim 2 kizi var ablamin biri 8 biri 4 yaslarinda dun beni resmen cildirtdilar belki de ondandir

Son düzenleme:

ne ilacı kullanıyosun ki canım

Bugün neden benle kimse konuşmuyor :44: Ben görünmeyecek kadar küçük değilim kiKızlaarr canım sıkılyor lütfen gelin Ya bi defada ben isimleri sıralamadan siz burda hazır olun olmaz mı:2::2::2:

ne ilacı kullanıyosun ki canım
canim dr bana dogum kontrol hapi verdi asilama oncesi 1 ay kullanmam gerekiyomus (diane 35)
Bugün neden benle kimse konuşmuyor :44: Ben görünmeyecek kadar küçük değilim kiKızlaarr canım sıkılyor lütfen gelin Ya bi defada ben isimleri sıralamadan siz burda hazır olun olmaz mı:2::2::2:

tatlim ben ciktigimda sen yoktun ama ben tektim kuzumm canin neden sikiliyor?? hadi sirala isimleri gelsinler kizlar ben birazdan cikicam benim dizim bu gece final yapiyor Suskunlar birazdan basliycak ama bence mutlu son olmuycak gibime geliyor

kız boşver filmin sonunu sen bizim sonumuz için dua et mutlu olsun mutlu geçsin mutlu bitsin mutlu sonuçlansın Boşver filmide gel konuşalım

canim hic oyle sey olur mu biz arkadasiz ne bunaltmasi tabiki konusucan rahatliycan insan konustukca hafifliyor

zaman çabuk geciyor dilber ya Ve ne kadar böyle sürecek bilmiyorum korkuyorum ya Eşimin çocuk sevgisi beni mahvediyor Artık çocuklu evlere gidemiyoruz

canim hic oyle sey olur mu biz arkadasiz ne bunaltmasi tabiki konusucan rahatliycan insan konustukca hafifliyor

En son kaynımlara gitmiştik Benim bu sıkıntımı zorla görümcemin çocuğunu öptürerek çözmeye çalışıyor Sorunun üzerine gitmemi istiyor Oraya ne zaman gitsek ben mutfaktan içeri girmiyorum Eşimi çocuklarla görmeye dayanamıyorum.Ama eşim olmayınca ben çocuklara sarılıp öpüyorum bu yaşımda oyunlar oynuyorum onlarla Ama eşim olunca gönlüm izin vermiyor çocukları sevmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…