kızlar adetliyken banyo yapmak adeti kesermi???30 unda hastalandım.dünde oldu biraz..akşam banyo yaptım sona olmadı hiç gece ve bugün.
o2.12
29.12 yani bat((
canım evet kilo verdim 87 kiloydum ve 79 kilo iken 1 tane yumurtam oluştu ama şuan yine kilo aldım oda ödem biliyorum.olurda bebk olur diye kiraz sapı yeşil çay mısır püskülü çayımı bırktım.
kilonun %5 verdiğin zamn tedavin daha olumlu oluyor.şuan 82 kiloyum.olurda adet olursam adet zamnı yürüyüş ve çaylarımla o kiloyu veriirm..
ama adet olmazsam ne mutlu bana
Canım o kişiden kişiye değişiyo ama genelde banyo sıcak olduğu için rahat sökülmeni sağlar ama senin kesmiş baksana şuan ne durumdasın gelmeye başladımı tekrardan gerçi bu gün ayın 2 si 4 une bişey kalmamış seni ümitlendirmek istemem ama üstüne görmüş olabilirsin. Eger yine gelmediyse sadece 1,5 gün filan adet oldun. Ve yanlış hatırlmıyorsam normalden daha farklıydı. Allahtan ümit kesilmez canım
canim cok uzuldum rabbım hayirlisini nasip etsin ınsallah
arkadaslar ictiyim ilactan midir nedir hormonlarimi etkiliyor galiba sanki bebek dusuncesini unutturuyor bana ama deli gibi bebek istedigimden eminim halbuki songuuulllll bilsen bilsen sen bilirsin kiz ilactanmi bu hissler hatta esime asilamayi ertelesek mi dedim esim sasirdiNasil diye bildim bilmiyorum 2 senedir her adet oldugumda saatlerce goz yasi doken ben
canim dr bana dogum kontrol hapi verdi asilama oncesi 1 ay kullanmam gerekiyomus (diane 35)ne ilacı kullanıyosun ki canım
Bugün neden benle kimse konuşmuyor:44: Ben görünmeyecek kadar küçük değilim ki Kızlaarr canım sıkılyor lütfen gelin Ya bi defada ben isimleri sıralamadan siz burda hazır olun olmaz mı:2::2::2:
canim dr bana dogum kontrol hapi verdi asilama oncesi 1 ay kullanmam gerekiyomus (diane 35)
tatlim ben ciktigimda sen yoktun ama ben tektim kuzumm canin neden sikiliyor?? hadi sirala isimleri gelsinler kizlar ben birazdan cikicam benim dizim bu gece final yapiyor Suskunlar birazdan basliycak ama bence mutlu son olmuycak gibime geliyor
kız boşver filmin sonunu sen bizim sonumuz için dua et mutlu olsun mutlu geçsin mutlu bitsin mutlu sonuçlansın Boşver filmide gel konuşalım
evet canim muhim olan bizim sonumuz RABBIM sonumuzu hayr etsin
aminde cvb vermdein cadı Yinede gitcen mi film izlemeye Ama bak benim konuşmam lazım konuşmazsam çatlarım
yok canim sen daha onemlisin tatlim ne olmus ki?konus rahatla
ahh canım ya bunu demen yeter Benim herzamanki haller şimdi anlatıpta seni bunaltırmıyım ben hiç biraz laflayayım dedim
canim hic oyle sey olur mu biz arkadasiz ne bunaltmasi tabiki konusucan rahatliycan insan konustukca hafifliyor
canim hic oyle sey olur mu biz arkadasiz ne bunaltmasi tabiki konusucan rahatliycan insan konustukca hafifliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?