Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yeldacım ben dee sızı felan yok gögüs tee bakalım ya belirti aramıyım diom olmuyo
herkesin farklı farkılı oluyomus zatii yarın ola hayrolaa

iyi geceler canım..bende seni öptüm

oh ne güsel seyler söledin be yeldam...mutlu ettin vallahi beni

ben inanıyorum artık yine olacak

Allah ım isteyen herkese nasip ettin insallah kimselere imrendirmesin

kuzum işte bak bizde bu var aslında Allah varya hep hayırlı olanı yaşatıyor bizlere şimdi senin kaybın emin ol sakın şüphe duyma bundan kesinlikle bir hayrın başlangıcıydı Rabbim aratmia derim hep herşey için tevekkül ett karşılığını bulacağına inan olmaz diede korkmaki Allah sınamasın bununla sen O na güven

yeldacım ben dee sızı felan yok gögüs tee bakalım ya belirti aramıyım diom olmuyo
herkesin farklı farkılı oluyomus zatii yarın ola hayrolaa

zaten erken daha berrinim sen bekle bakalım dediğin gibi yarın ola hayrola Allahım emeklerinin umutlarının karşılığını versin canımm dualarm seninle

deemk senın annende bılıyo he bende anneme anlatıyorum hep
aa annelerede acmalı topik
evet anneme sölüomm ay ben annemi düşünemiyorum burda yazarkenn
o demek ki lamişce :) yatcaz kalkcaz yarın olcak ateş yüksek çıkıcak yatcaz kalcaz berrin test yapcak veee müjdeeeee

aminnnnnnnnnnnn
canımm benim inşş öle olurr su asılama oldu olalı hiç uyumadım desem yeridir aslına on kere kalkıyırumm uykumdann gecelerii sürelkii rüya görüyorumm biliosun yaa

zaten erken daha berrinim sen bekle bakalım dediğin gibi yarın ola hayrola Allahım emeklerinin umutlarının karşılığını versin canımm dualarm seninle

ALLAH razı olsu canımm inşş ALLAHIMM elimizi boş cevirmess dualarımızı kabul ederr

kızlar hepiniz yatıosunuz madem bende yatayım artıkk hayırlı geceler canlarım Allah a emanet olun

benn yatıomm bu seferrr hadin yarın olala hayrolaaa inşALLAHH
GÖRÜŞÜRÜZ canlarr öptümm

haahah yarın inş güzel bi uyku çekersin gönül rahatlıyla.... inş inş...

kızçeler ben de kaçıyım yavaştan uyumaya çalışana kadaar 2 olur zaten öptüm hadi hepini iyi gecelwr cümleten......hepimiz kaçalım hadiii

kızlar adetliyken banyo yapmak adeti kesermi???30 unda hastalandım.dünde oldu biraz..akşam banyo yaptım sona olmadı hiç gece ve bugün.

Sedef ve berrin durumunuza üzüldüm Ama sıkmayın canınızı Rabbim hayırlısın versin Şeydacım sendeki gelişmelerede sevindim canım umarım güzel haberler vardır bu ay sonuna İnsan bu işte bi yanı hüzün bi yanık sevinç.

Şeydacım bi msjında kilo verdikten sonra yumurtanın geliştiğini söylemişsin diyet mi yaptın canım kaç kilo verdin

canım evet kilo verdim 87 kiloydum ve 79 kilo iken 1 tane yumurtam oluştu ama şuan yine kilo aldım oda ödem biliyorum.olurda bebk olur diye kiraz sapı yeşil çay mısır püskülü çayımı bırktım.
kilonun %5 verdiğin zamn tedavin daha olumlu oluyor.şuan 82 kiloyum.olurda adet olursam adet zamnı yürüyüş ve çaylarımla o kiloyu veriirm..
ama adet olmazsam ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…