gelin geliinn ay hiç izmir dısına cıkmadım hayatım da bendeee siz gelinn bariiimuhakkak öledir cnm..ahhhhhhhhh
nerdeee...ama yolum oralara düşrse ugrarım sanada :))lamısle gelek barim :)
canlarrr ben geldim
herkesler ii sanırım..özledim yaf sizleri.
kuzum hoşgeldin nasılsın napıon bizim kızlar nerde yahu geziyolar mı :)buzınnn ne oldu test ışı yapmadınmı
hahah galiba yok :) 30 dan sonra afet olcam artık ondan sonra sıraya dizerim sıpaları...evet cnm biliyorumm ..30 yaşında hersey düzene gircek ii ne güzel :)diyeydin dr a daha önce düzelme ihtimali yok mu..:))
aminn aminn Rabbim el açıp yalvaran hiç bi kardeşimi geri çevirmesin inş... sınavalarımız kolaylaştırsın...hahaha:)) rabbim sağlıklı bi şekilde dogurmanı nasıp etsin..uzun ömürler olsun...bizlere de bi bebiş gelsin
isteyen herkese versinnn:))
beni çağrıma ben gelmm zatenyapmadımm canımm beklemeye karar verdimm yarınıda bi atlatak bakalımm
evet inşşş bi maası alalımm gidecem inşş
gel kız ben gezdirim seniii çok güsel İZMİRR benn asıgımm yasadıgım yere
yapmadımm canımm beklemeye karar verdimm yarınıda bi atlatak bakalımm
evet inşşş bi maası alalımm gidecem inşş
gel kız ben gezdirim seniii çok güsel İZMİRR benn asıgımm yasadıgım yere
kuzum hoşgeldin nasılsın napıon bizim kızlar nerde yahu geziyolar mı :)
hahah galiba yok :) 30 dan sonra afet olcam artık ondan sonra sıraya dizerim sıpaları...
aminn aminn Rabbim el açıp yalvaran hiç bi kardeşimi geri çevirmesin inş... sınavalarımız kolaylaştırsın...
beni çağrıma ben gelmm zatenben eskişehire gidicem.... beni çağımadıki nesli ne işim war izmirde dahada gelmem
ay evet neslim hiç görüşemedik senle...merimmm hşg mişsin sefalar getirmıssın ...
şükür karsılastırana nasılsın...
ahahha aynn kanak yemegi evde yyince tatlıya dısarı kaçtıkhaha gezentı kanak senıııııııııııııııı
hoş geldin canımm nasılsınn
ay evet neslim hiç görüşemedik senle...
iyi diyorum be güzelim soranlara..sen nasılsın neler oldu görüşmeyeli anlat bakalım
ahahha aynn kanak yemegi evde yyince tatlıya dısarı kaçtık
iyiyim berrinim sn nasılsın?
ayy bacım o dedii ya lamiş alıp gelim dedi diee bende gelin dedimm yanii herkesii beklerimm izmireebeni çağrıma ben gelmm zatenben eskişehire gidicem.... beni çağımadıki nesli ne işim war izmirde dahada gelmem
evet canımm yarınbat yarınmı cnm benım
evet bendee baktım da eklim dediimaaa buzın bız senle nasıl onca zaman arkadaş olmamışız sasırdım bak
hımm afiyet olsun kuzum bide yahu bu kanak nedemek kızz .... özel diyilse tabiiay evet neslim hiç görüşemedik senle...
iyi diyorum be güzelim soranlara..sen nasılsın neler oldu görüşmeyeli anlat bakalım
ay evet neslim hiç görüşemedik senle...
aaa bak meryemde bilir kuzum progestan geçktirmez dimi meryem zaten gebelik yoksa adet olsun diyre veriyolar onu... songülde bilir ebe hatunn :)ayy bacım o dedii ya lamiş alıp gelim dedi diee bende gelin dedimm yanii herkesii beklerimm izmiree
evet canımm yarın
progeston geciktirme yapmas dio lamiş ama bakalım ates ölçmeye devam 36.6 larda geziom ama
evet bendee baktım da eklim dediim
ay cnm ben onu sana daha öncede anlatmıştım.yumurtalar oluşuyo ilşki öerdiği zamn doktor,sen 3 litre sütü güzelce kaynat ardınmdan içine 1 demet maydonoz at.onlda kaynat.ve bir leyen bir kovaya koy .sende altını cıkr.büzerine çömel etrafını battaniyeyle kapa.en az yarım saat beklet.
ve kurulan.belinin oraya da çömlek kapat.ben eşime kaptrdım.ufak bir ekmek parçasına 5 6 kibrit koy onu belini ortasına (kuyruk sokumundan bir karış yukarı)koy ve maştırba yumrrlak bir şeyle kapa.kibritleri yak ve üzerine koy.böle canım sonrada ilşki işte...yaprsn şifa versin..
aynı şeyi bende düşündüm canımmm
canım 22 mm kadar herşey yolunda..o zmana kadar çatlamsı lazım ama çatlamazsa büyüyor ve kiste dönüşüyor.adetle birlikte atılıyor. ama atılmazsa çok tehlikeli ya zehirliyor ya kanama olup kangrene çeviriyor iiki kontrole gttn kuzum
benm hep öle canım ..hiç normalini bilmm kuzum
sen tuhaf bir kızsın ..yaşlannca bile asla unutmıcam birisn sen sedef kuzum yaaa
oyy oyy maşşlhh maşllh nazardan korusun rabbim seni canım benimmmm
valla canım 1.7 den sonra çatlar kuzum..ztn ilacıda vermiş bol bol çalış kuzum sen.benimde 1 yumurtam var dölleşip döleşmemk rabbime kalmış işte..benim prenses kendinden geçiçekte prensini seçiçekte...işte benmki spermlerin cazibesine dayanamayıp çatlayı vermiş ama içeri birini aldımı bilmiyom..çatladına göre olabilirDD
oyy maşşlhh kuızumm..hayırlısı olsun kızçenn canım benmmmm
alışırsın cnm bende arkadşımın bebk mevlütünde hiç öle ağlıcak gibi değildim ..dedm gbi kimsenn bebğini kısknamam ama öle bir durumdaydımki..doktor gelme deimşti olmmıştı çok kötydüm yumurtam oluşmuyodu...işte o anda gittim mevlütte kucama verdiler millet içinde bi ağladımki sorma öle böle değil.sanki 30 yıllık evliyim ve 30 yıldır olmuyo.millet çocu bırkıp benle ilgilendi...
şimdi gülüyorum valla...zor ama güzel boşver kuzum
aaa bak meryemde bilir kuzum progestan geçktirmez dimi meryem zaten gebelik yoksa adet olsun diyre veriyolar onu... songülde bilir ebe hatunn :)
aaa bak meryemde bilir kuzum progestan geçktirmez dimi meryem zaten gebelik yoksa adet olsun diyre veriyolar onu... songülde bilir ebe hatunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?