Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

kız bu adam ınat ettı hem gebe bıraktırc ak hemde dıkıcek cok hevesı var söleyım

aynen canım...
hayırlı vakitte gelsin de..
darısı sizlere inşallahh..
kendim doğurmuş gibi konuştuım
hehe bakarsın malum olmuştur gece gidiverirsin hastaneye biz sabah bi bakarız büşra doğurmuşş.... ayy şok olur kalırım hee....
oflu korkuyonmı kız
kız geçen sen demişsin ya banyo faln yapıcam drye gidicem akşamda beklemeyin beni malum kırkım bittibi an kendimi düşündüm aşılamadan sonraki günler Allahtan dr çalışın dedi ama benimki korkudan 2 günden sonra karantinaya aldı kendinive bi 6 ay daha kankicampingiz biz ee bide kırk warr...

hayırlısı canım :)
bakalım ne zaman gelirse artık...

aboowww kızzz duvalra tırmanma sen sonra
normalde koca öyle olr ama sizde tam tersi

amin canım inş ona gerek kalmaz ama bikere daha denemende fayda var... belki ara vermeden bu ay yapar yine amaadetin 2 günü çağırır muhtemelen sen şimdiden bi ara konuş olmadı...gerçi hafta sonuna girdik ama yarın açıksa gider konuşurusun en azından ....

cnm bak uygun oldugunda oku benım arkadaşlarda var yazdıgı cevaplardan bulursun
zaten cok şeker eglencelı bı arkadaş doğumu anlatışıda öle olmulş

bakarım canım tabi..
ben bişey sorucam sana..
benim karnım bayağı aşağı indii..
birde şeyimde çok aşırı sert ve şiş :26:
bu doğumun çok yakın olduğunun habercisi mi

canım işte her istediimizde çıkıp gidemiyoz doktora...kırıkkaledeyim ben..doktor ankarada...2 saat mesafe...esimde yoğuun çalışıyo...anca doktorun gel git dediği tarihlere uyacaz...olsun canım ya 1 ay geç olsun olacaksa...

hahah bıtermı kuşum 7 ay sonrada bebış ağlarsa eyvah dıyorum dr mu dedı cnm kendınız mı yasakladınız kendınıze
bak ofluya nerdeyse kpa nışı yenı yaptı

hayırlısı canım :)
bakalım ne zaman gelirse artık...

aboowww kızzz duvalra tırmanma sen sonra
normalde koca öyle olr ama sizde tam tersi
walla benim bi günahım yok tamamen hormonların suçuuama bebeği getirip aklıma atıyom sineme napım analık işte fedakar olmak lazımm

bakarım canım tabi..
ben bişey sorucam sana..
benim karnım bayağı aşağı indii..
birde şeyimde çok aşırı sert ve şiş :26:
bu doğumun çok yakın olduğunun habercisi mi

cnm benım benımde baya ınmıtı 35 ten sonra hatta karnım kuculmuştu bebek te cektı sanmıştım cunku daha buyuktu ama doğum olacagı gun bıle nst ye gırdım hıc sancı yoktu bebışın pozısyonuyla ılgılı sanırım

öyle tabi bayada mesafe varmış arada ya e gebelik olursada mı ona gidicen çok zor olur ama git gel ... inş onda fayda görürsün kuzum bu arada bol bol dua et olur mu....
hahah bıtermı kuşum 7 ay sonrada bebış ağlarsa eyvah dıyorum dr mu dedı cnm kendınız mı yasakladınız kendınıze
bak ofluya nerdeyse kpa nışı yenı yaptı
sorma walla ya dr yasakladı canım erken doğum riski warya öbüründede yasaktı... belki ilerde izin verir mi bilmiyorum gerçi bizimki kendine yine yasaklar bebeğe bişiy olur diye korkuyomuş...

haha zaten uzun zaman dır bolca calışma oldu kuşum onlara sayın dımı ama

yok canım normal hamile kalabilirsem ona gitmem burdada kadın doğumcu çok onlardan birine giderim ama tüple hamile kalırsam normal bi hamilelik gibimi olur herşeyim bilmiyorum...

şok oldu..2gün önce biz 4 ay daha korncaz diyordum
sonra dün dedim benim su yumurtama bakalım büyümüşmü..
çalısmaya basladık korunmayı bıraktık
adam böle oldu

kontrolüm pazartesi canım..
bakalım pazartesiyi bekler mi bizim ki
hayırlısı olsun canım..olmazsa gözünü kaparsın sezeryanı yaparsın

bende dogum şekillerini sayıp duruyom sana
allahım nese en azından yeniden umutladır dı bizi yoksa sen hala beklicektin sağlıklı sıhatli olsun inş yeni ayda yeni yumurtalarında....hadi aralık yoğun geçcek desene :):)

aynen kuzum yumurta olması bile bir umut,bir sevinç
küçükte olsa,tohumada kaçsa o benim yumişim

aralık çookk yogun geçicek ama kaç aydır tatildi..ders zili çaldı artık

iyi aksamlar kizlar nasilsini??
benim bugün ilk kontorlüm vardi.
sonunda anne cocuk pasaportunu aldim. hersey yolunda kalb atislari göründü
bebegim 1,22cm olmus bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…