başakkss ı tanıyonmu cnm onun doğumu cok eglencelı tabı bıze cok guldum okurken
nicki yabancı gelmedi ama okumadım yanii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başakkss ı tanıyonmu cnm onun doğumu cok eglencelı tabı bıze cok guldum okurken
slm canım...kız dogurmakta ne var..
artık zamanıda gelmiş..veriolar dil altından bir suni sancı 20dk sonra bebek dısarda:)
doktorun ne diyor?
pazartesi 13mm di dr degerlendir dedi..dün gittim işte bakalım 16 17 oldumu die dr demezmi ataga gecmiş coşmuş bi ölçtü 26mm puff..heemen iç ilacı sökülsün adetin 2-3.günü gel su işe baslayalım dedi..
adam resmen inat etti seni dogurtacagım diyor
hoş dogurmakta sorun yokta zamanında olsun insallahhh
hehe bakarsın malum olmuştur gece gidiverirsin hastaneye biz sabah bi bakarız büşra doğurmuşş.... ayy şok olur kalırım hee....aynen canım...
hayırlı vakitte gelsin de..
darısı sizlere inşallahh..
kendim doğurmuş gibi konuştuım
kız geçen sen demişsin ya banyo faln yapıcam drye gidicem akşamda beklemeyin beni malum kırkım bittibi an kendimi düşündüm aşılamadan sonraki günler Allahtan dr çalışın dedi ama benimki korkudan 2 günden sonra karantinaya aldı kendinive bi 6 ay daha kankicampingiz biz ee bide kırk warr...oflu korkuyonmı kız
hehe bakarsın malum olmuştur gece gidiverirsin hastaneye biz sabah bi bakarız büşra doğurmuşş.... ayy şok olur kalırım hee....
kız geçen sen demişsin ya banyo faln yapıcam drye gidicem akşamda beklemeyin beni malum kırkım bittibi an kendimi düşündüm aşılamadan sonraki günler Allahtan dr çalışın dedi ama benimki korkudan 2 günden sonra karantinaya aldı kendinive bi 6 ay daha kankicampingiz biz ee bide kırk warr...
nicki yabancı gelmedi ama okumadım yanii
amin canım inş ona gerek kalmaz ama bikere daha denemende fayda var... belki ara vermeden bu ay yapar yine amaadetin 2 günü çağırır muhtemelen sen şimdiden bi ara konuş olmadı...gerçi hafta sonuna girdik ama yarın açıksa gider konuşurusun en azından ....4 yada 5 aralıkta randevu almayı istiyorum canım bakalım doktor ne dicek hemen yapılmasını uygun görürse yaptırırım heralde...zaten bi aşılama daha olup tutmazsa marta kadar bekleyip tüp bebek istiyorum...allahım inş ona gerek koymaz...
cnm bak uygun oldugunda oku benım arkadaşlarda var yazdıgı cevaplardan bulursun
zaten cok şeker eglencelı bı arkadaş doğumu anlatışıda öle olmulş
amin canım inş ona gerek kalmaz ama bikere daha denemende fayda var... belki ara vermeden bu ay yapar yine amaadetin 2 günü çağırır muhtemelen sen şimdiden bi ara konuş olmadı...gerçi hafta sonuna girdik ama yarın açıksa gider konuşurusun en azından ....
hehe bakarsın malum olmuştur gece gidiverirsin hastaneye biz sabah bi bakarız büşra doğurmuşş.... ayy şok olur kalırım hee....
kız geçen sen demişsin ya banyo faln yapıcam drye gidicem akşamda beklemeyin beni malum kırkım bittibi an kendimi düşündüm aşılamadan sonraki günler Allahtan dr çalışın dedi ama benimki korkudan 2 günden sonra karantinaya aldı kendinive bi 6 ay daha kankicampingiz biz ee bide kırk warr...
walla benim bi günahım yok tamamen hormonların suçuuama bebeği getirip aklıma atıyom sineme napım analık işte fedakar olmak lazımmhayırlısı canım :)
bakalım ne zaman gelirse artık...
aboowww kızzz duvalra tırmanma sen sonra
normalde koca öyle olr ama sizde tam tersi
bakarım canım tabi..
ben bişey sorucam sana..
benim karnım bayağı aşağı indii..
birde şeyimde çok aşırı sert ve şiş :26:
bu doğumun çok yakın olduğunun habercisi mi
öyle tabi bayada mesafe varmış arada ya e gebelik olursada mı ona gidicen çok zor olur ama git gel ... inş onda fayda görürsün kuzum bu arada bol bol dua et olur mu....canım işte her istediimizde çıkıp gidemiyoz doktora...kırıkkaledeyim ben..doktor ankarada...2 saat mesafe...esimde yoğuun çalışıyo...anca doktorun gel git dediği tarihlere uyacaz...olsun canım ya 1 ay geç olsun olacaksa...
sorma walla ya dr yasakladı canım erken doğum riski warya öbüründede yasaktı... belki ilerde izin verir mi bilmiyorum gerçi bizimki kendine yine yasaklar bebeğe bişiy olur diye korkuyomuş...hahah bıtermı kuşum 7 ay sonrada bebış ağlarsa eyvah dıyorum dr mu dedı cnm kendınız mı yasakladınız kendınıze
bak ofluya nerdeyse kpa nışı yenı yaptı
kızlar bişey sorcam adetim pıhtı şeklinde gidiyo...sebebi ne olabilir bunun sizce.
öyle tabi bayada mesafe varmış arada ya e gebelik olursada mı ona gidicen çok zor olur ama git gel ... inş onda fayda görürsün kuzum bu arada bol bol dua et olur mu....
sorma walla ya dr yasakladı canım erken doğum riski warya öbüründede yasaktı... belki ilerde izin verir mi bilmiyorum gerçi bizimki kendine yine yasaklar bebeğe bişiy olur diye korkuyomuş...
öyle tabi bayada mesafe varmış arada ya e gebelik olursada mı ona gidicen çok zor olur ama git gel ... inş onda fayda görürsün kuzum bu arada bol bol dua et olur mu....
sorma walla ya dr yasakladı canım erken doğum riski warya öbüründede yasaktı... belki ilerde izin verir mi bilmiyorum gerçi bizimki kendine yine yasaklar bebeğe bişiy olur diye korkuyomuş...
şok oldu..2gün önce biz 4 ay daha korncaz diyordumpuff fazla buyumuş
cnm en fazla 22 oluyomuş
sonrası tohuma kacıyo anlayacagın bılseydı veysel catlatıverırdı yumışı neyse artık bı dahakı yumışe dımı
ee naptı veysel beebk kararını duyunca
hayırlısı olsun canım..olmazsa gözünü kaparsın sezeryanı yaparsınkontrolüm pazartesi canım..
bakalım pazartesiyi bekler mi bizim ki
allahım nese en azından yeniden umutladır dı bizi yoksa sen hala beklicektin sağlıklı sıhatli olsun inş yeni ayda yeni yumurtalarında....hadi aralık yoğun geçcek desene :):)
hımmbenım genelde öle olurdu cnm