• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
haha zaten uzun zaman dır bolca calışma oldu kuşum onlara sayın dımı ama
ayy evet ozamn diyodum bi hamile klaıyım daha istemm diye ama aşk naparsın:16:adamcağız hergün daha bi yakışıklı görünüyo güzümee:9:
yok canım normal hamile kalabilirsem ona gitmem burdada kadın doğumcu çok onlardan birine giderim ama tüple hamile kalırsam normal bi hamilelik gibimi olur herşeyim bilmiyorum...
bakalım inş tüpe gerek kalmaz ama sağlıklı olduktan sonra normla gebelik gibi olur heralde.....

iyi aksamlar kizlar nasilsini??
benim bugün ilk kontorlüm vardi.
sonunda anne cocuk pasaportunu aldim. hersey yolunda kalb atislari göründü
bebegim 1,22cm olmus bile

gözün aydın canım çok mutlusunuzdur eşinle...çok imreniyorum bende bigün kocamla elele bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gitcezmi acaba???inş allahımmm...

iyi aksamlar kizlar nasilsini??
benim bugün ilk kontorlüm vardi.
sonunda anne cocuk pasaportunu aldim. hersey yolunda kalb atislari göründü
bebegim 1,22cm olmus bile

cnm benım bende dedım kendı kendıme ayın 30 u nptı bızım kız dıye ay cok sevındım cnm ya
gebelıkten öncekı yazışmada ne kaadr umutsuzdum hatırlasana bak bebışe maşalla 1.22 cm olmuş
ah cnm bı bakcan 50 cmlerde kucagında şaşılacak şey
nasıl heyecanlandınmı cok

gözün aydın canım çok mutlusunuzdur eşinle...çok imreniyorum bende bigün kocamla elele bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gitcezmi acaba???inş allahımmm...

sagol canim. hic merak etme gidersiniz.. hic beklenmedik bir ayda oldu benimkisi. eminim seninde öyle olacak..
burda hamile kalmak isteyen arkadaslara dua ediyorum..

cnm benım bende dedım kendı kendıme ayın 30 u nptı bızım kız dıye ay cok sevındım cnm ya
gebelıkten öncekı yazışmada ne kaadr umutsuzdum hatırlasana bak bebışe maşalla 1.22 cm olmuş
ah cnm bı bakcan 50 cmlerde kucagında şaşılacak şey
nasıl heyecanlandınmı cok

heycandan cok saskinlik. hala tam algilayamadim. yada inanamadim.
gercekten umutsuzdum. birdaha hamile kalamam diye düsünmüstüm.
buda burdaki gebe kalmak isteyen arkadaslara küpe olsun.. umutsuzluga ragmen yaradan istedimi veriyor!!!

sagol canim. hic merak etme gidersiniz.. hic beklenmedik bir ayda oldu benimkisi. eminim seninde öyle olacak..
burda hamile kalmak isteyen arkadaslara dua ediyorum..

inş canım..bütün hamişler bize dua etsin...ben çıkıyrum kızlar..varım yoğum bi kocam var elimde onla ilgileniyim azda:)dvd de film izliycez öptüm hepinizi..

kızlarrrr nasılsınız bakalım :)
hg elif..ben ii sayılırım..
sende haberler nasıııll
kız desene pc aşerdım dıye kap hemen
telden mıy mıy hıc sevmem

ahah 1 ay yazdınya telden öle mıy mıy ömrümüzü yedin:27:

sana veysel korunmayı bıraktıgımı duyunca suratının ifadesini yapmıstım ileriki sayfalarda kaldı kaçrdınmı yoksa

hg elif..ben ii sayılırım..
sende haberler nasıııll

ahah 1 ay yazdınya telden öle mıy mıy ömrümüzü yedin:27:

sana veysel korunmayı bıraktıgımı duyunca suratının ifadesini yapmıstım ileriki sayfalarda kaldı kaçrdınmı yoksa

hoşbulduk canım iyidir çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz kızımla işte :) bir bakayım kızlar ne yapıyor dedim

kuzular ben gidiyomm:5::5:benimki ikili koltukta uyuya kaldı yazık üçlüsü bana ait te bu aralar:27: kaldırım onu yatalım :)hepini öptüm tek tek allah rahatlık versin hepinize.....

Back