• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sabah çok yagmur yagdı buraya gidemedim en yakın hastaneyi aradım
saat 3 kadar gel yarın sonuç 11 de çıkar dedi onda gitmek istemediim
bi de sabah son testimi yaptım silik de olsaa bi çizgi göremedim
progest hapını da bıraktıımm bilmiyorum işde bölee

İdrarı önemseme bence..henüz onda cıkması için erkendir.

Ummu subyan.duydum ama pek bilgim yok canım...sen kaçta gitcen doktora gelince yaz gzl haberlerle gel inş bu ay senin ayın olsun
valla canım bana geçen sene okudular ben o ay hem süt buharı hem de çömlek kapatım o ay rabbimn izniyle oldu.sonra kadın bana hamile kalınca gel dedi gitmedim.tabi bundan değildir ama bebğim düştü.bu ay gene okuutum kendimi.hemde çok korkup çok irkiliyordum ondan da okuttumkolay hamile kalmm içinde muska verdi.he öle parala okumuyo allh rızsı için okuyo benim teyze ztn annmlerin mahellesinde.ilginç işte o hep öle diyo yumurtalık oluşuıyo ve bebk olmuyosa bundandır ve bel soğukluğundandır diyo...

valla canm keşke gitseydin ya..olmadı netten öğrenirdin ya da telefonla öğrenirdin.ben geçen sene kızılayda vermiştim kan meğer o binada kadın hastanesi olmuş haberim yoktu evden akşam 5 te netten öğrenmiştim

veee benn bugün doktor neden çağırdı niçin çağırdı testöi yapcak onu mu ettcek derken gittim.doktor bana ultrasonla baktı göbemden :D ve:
"oo çok iyii içersi"dedi
bende"ne demek o yumurta çatlamışmı ne demek iston"dedim doktor
"rahim duvarının kalınlığı ii yumurta çatlamş her şey yolunda tıkırında kafanı rahat bırak 14 kadar kanaman olmazsa gel test yapalım kanamn olursa ceyda(hemşiresi) ara randevu al"dedi.annemde içerdeydi.annemede allh sonunu ii etsin dedi:D
ve ebem songül de dediki rahim kalınlığı önemli dedi.iiyiye işrtmiş kuzucuklrım..benden haberler böle ve songülle anlaştık ayın 8 de aksi bir durum olmazsa test yapcaz..ben kilo verdim yumurtam gelişti...ilişki ödevlerimi yaptım.sütbuharımı çömleğimi vurdum.yunus peygamberin tespihini çektim tamamıyla allhıma emanet ettim kendimide doğmmmış bbeğimide .eşimide artık olmazsa rabbim saatini bilo saati değil demektir..allh hakkkımzda olurunu versin

valla canım bana geçen sene okudular ben o ay hem süt buharı hem de çömlek kapatım o ay rabbimn izniyle oldu.sonra kadın bana hamile kalınca gel dedi gitmedim.tabi bundan değildir ama bebğim düştü.bu ay gene okuutum kendimi.hemde çok korkup çok irkiliyordum ondan da okuttumkolay hamile kalmm içinde muska verdi.he öle parala okumuyo allh rızsı için okuyo benim teyze ztn annmlerin mahellesinde.ilginç işte o hep öle diyo yumurtalık oluşuıyo ve bebk olmuyosa bundandır ve bel soğukluğundandır diyo...

valla canm keşke gitseydin ya..olmadı netten öğrenirdin ya da telefonla öğrenirdin.ben geçen sene kızılayda vermiştim kan meğer o binada kadın hastanesi olmuş haberim yoktu evden akşam 5 te netten öğrenmiştim

veee benn bugün doktor neden çağırdı niçin çağırdı testöi yapcak onu mu ettcek derken gittim.doktor bana ultrasonla baktı göbemden :D ve:
"oo çok iyii içersi"dedi
"rahim duvarının kalınlığı ii yumurta çatlamş her şey yolunda tıkırında kafanı rahat bırak 14 kadar kanaman olmazsa gel test yapalım kanamn olursa ceyda(hemşiresi) ara randevu al"dedi.annemde içerdeydi.annemede allh sonunu ii etsin dedi:D
ve ebem songül de dediki rahim kalınlığı önemli dedi.iiyiye işrtmiş kuzucuklrım..benden haberler böle ve songülle anlaştık ayın 8 de aksi bir durum olmazsa test yapcaz..ben kilo verdim yumurtam gelişti...ilişki ödevlerimi yaptım.sütbuharımı çömleğimi vurdum.yunus peygamberin tespihini çektim tamamıyla allhıma emanet ettim kendimide doğmmmış bbeğimide .eşimide artık olmazsa rabbim saatini bilo saati değil demektir..allh hakkkımzda olurunu versin

İşte bu!!sonunda birimizin yüzü güldü..dikkat et kendine canım temizliği fln bırak 14 gün yat dinlen..sebze meyve ye bolca onlarında etkisi varmış...yatmadan ballı süt iç:))dikkat et herşeyine 2013e hamile gir..bu arada 2013 de topiğin adı değişcekmi nolcak:)

"oo çok iyii içersi"dedi

Tatlım süt buharı bi keremi yapılıyo anlatırmısın bana.bide çömlek ne???

sedefcım sabah kalktım ılk sana baktım ınan gercekten uzuldum ya
ama cevremde genelde ılklerı degıkde 2.ASILAMA tutuyo nedense tek örnek lamış
sımdı buldugun dr dan bahsetsene cnm

Tatlım ben zaten 2 aşılama olmuştumya..15 ve 16 kasımda arka arkaya yapılmıştı iki aşılama ondan bu kadar üzüldüm ben

Tatlım ben zaten 2 aşılama olmuştumya..15 ve 16 kasımda arka arkaya yapılmıştı iki aşılama ondan bu kadar üzüldüm ben

Canım ben zaten iki aşılama olmuştumya..15 ve 16 kasımda iki aşılama arka arkaya yapılmıştı ondan moralim çok bozuldu..şimdiki doktorum önceden ankara gazide calışıyomuş şimdi özel muayenehane açmış..prof dr mehmet erdem..sadece kısırlık tedavısı ile ilgileniyomuş yorumlarıda iyi..muayene biraz pahalıymış ama olsun paramıza değsin yeterki...içimizde ankarada olup bu doktorla ilgili bilgisi olanlar varsa yazsın lütfen...

Yalnız doktor çok yoğunmuş çok fazla hastası oluyomuş ama herkese gerekli bilgiyi veriyomuş..cok hastası olması hem iyi hem kötü

Yalnız doktor çok yoğunmuş çok fazla hastası oluyomuş ama herkese gerekli bilgiyi veriyomuş..cok hastası olması hem iyi hem kötü
canım kusuruma bakma ya msjını şimdi gördüm topikten yazayım dedim durumunu görüncede yazmak için geç kalmışım nolur kusura bakma... Rabbim hakkında hayırlısını verdi demek ki canım herzamn öyle dua ediyoruz nede olsa.. peki şimdiki düşüncen nedir aşılamayı hmn mi yaptırcaksın...

canım kusuruma bakma ya msjını şimdi gördüm topikten yazayım dedim durumunu görüncede yazmak için geç kalmışım nolur kusura bakma... Rabbim hakkında hayırlısını verdi demek ki canım herzamn öyle dua ediyoruz nede olsa.. peki şimdiki düşüncen nedir aşılamayı hmn mi yaptırcaksın...

yuzde 50 kız annesı nbr

iyi aksamlar herkese....

topice girer girmez seydamın mesajına sevindim..sedefe de üzüldüm..
ne diyelim elden bişe gelmıyor,Rabb im hakkımızda hayırlısını versin canlar:16:

yuzde 50 kız annesı nbr
kız deme öyle çok utanmıştım o gün:1::1:dünde söylemedi ya görmüyomudur nedir 15 16 haftaya kadar beklicez diyo... :23:
iyi aksamlar herkese....

topice girer girmez seydamın mesajına sevindim..sedefe de üzüldüm..
ne diyelim elden bişe gelmıyor,Rabb im hakkımızda hayırlısını versin canlar:16:
ya insasn olan herşeyi görüyo işte bi hbr sevinip şükrediyoruz bi taraftan üzülüp sabır diliyoruz... Rabbim sınavımızı kolaylaştırsın inşş... sen nasılsın erkencisiniz bu akşam bakıyom da beni mi özledin yoksam:21:

kız deme öyle çok utanmıştım o gün:1::1:dünde söylemedi ya görmüyomudur nedir 15 16 haftaya kadar beklicez diyo... :23:

ya insasn olan herşeyi görüyo işte bi hbr sevinip şükrediyoruz bi taraftan üzülüp sabır diliyoruz... Rabbim sınavımızı kolaylaştırsın inşş... sen nasılsın erkencisiniz bu akşam bakıyom da beni mi özledin yoksam:21:

arasta öle oldu cnm 11+6 da gördu ama söylemedı 16.haftada öğrendık

cnmmmm napıyon
varmı serranda gelışme
bence ıkız ve bırı duşuyo
iyiyim kuzum serranla aksamüstü konustuk iiymiş..
agrsıda kanaması da azalmıs
dün yine igne olmustu ii gelmiş..

bakalım çarsamba gidices kese varmı yokmu anlıcas:27:

cnmmmm napıyon
varmı serranda gelışme
bence ıkız ve bırı duşuyo
iyiyim kuzum serranla aksamüstü konustuk iiymiş..
agrsıda kanaması da azalmıs
dün yine igne olmustu ii gelmiş..

bakalım çarsamba gidices kese varmı yokmu anlıcas:27:

aminn lamişim..
ama artık ben mutlu olayımya..üzülmekten çok üzülüom:1::1::1:

şaka bi yana Allah tan sabır diliyorum hepimiz için..
evet dedim gideyim %50 kız annesi nasılmıs bir göreyim..

Back