Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
neden biran içim daraldı bilmiyorum ya Böyle güzel bi sohbete karamsarlık getirmeyim ya En iyisi gidip yatayım

girmedım kzuum ondan görmedım..test mı yapıcan yarın hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin..sedefi de merak edıom inşallah..ALLAHIN izniyle güzel haberler verirsiniz..kaçta gitcen kan vermeye

kocam beraber aksam üzeri gidelim dedii
bendee o kadar beklemm sanırımm kendim giderim bilemiyorum
senin anıcagınn
ay sedef bi panik o topink senin bu topink benim soru soruyo
nere baksam görüyorum test yapmıyo neden see soru
sorarak cevap aramaya calışıyorr anlıcagın

anladım cnm..hersey gönlunuzce olsun:)) sedef arastırmayı merak edip soru sormaı sevıyo....ii haberler verin insallahhhh

iyiydim iyiyim Rabbim iyi etsin Bi an yüzüm düştü ya Bi olumsuzluk geldi içime tuhaf oldum Arada geliyolar ya yabancısı değilim sen nasılsın
şükür cnm iyi olmaya calısıorum pozıtıf olmaya calısıyorum..bebk ıcın kasmıyorum artık kendımı..rabbım vercegı zamanı ıı bılır..bes sene bıttı vermedıgıne göre vardır sebeı dıyıp beklıyorum

gitsem iyi olacak sanırım Daha sonra yine karşılaşırız inş.

tmm cnm sen bılırsın..kendıne ıı bak görşş ..ii geceler

slm kıslarr nabersiniz ii akşamlar hepinizeee
İyi akşamlar canım nasılsın
İşallah canım yaaa yarın haberlerını beklıyor olucam aa bı de sedefekrem eğer test yaparsa onunda güzel haberlerini alıcaz işallah

Aldım canım almadann olurmu diğer bilgisayara geçmem lazım ama eşim gelir birazdan olmazsa müsait olunca atayım en azından bi kaç kıyafetini filan zaten öyle çok fazla bişey almadım aldıklarımın yarısından fazlası çantamda ama yınede diğer pcde var bi kaç foto açınca atayım onları olurmu bi yandan yemek yiyom da
elifimmm maşallah bebişinin doğmasına az kalmıs ..daha dün gibi hamiş haberini aldıgımız...zaman ne cabuk gecıyor ..tabi hamişlere nasıl gecıyo bılmıyorum:)

Evet canım yaaa sorma daha dün gibi hatırlıyorum ama hamıle kalınca dertler korkular bıtmıyo ilk 3 ay düşük tehlikesi ondan sonra testlerın sonuçları acaba sağlıklımı sonra hareketlerını hissedene kadar ya bişey olduysada korkusu yanı dertler korkular hiç bitmiyo

Berrincim yarın güzel haberlerle burayı şenlendirirsin inş.
Umarım eşinin tahmini doğrudur inş. içine doğmuştur canım

Sedefte hayırlı bir haberle gelsin inş.

Elifim sohbetimiz yarım kaldı cicileri görücem mutlaka

Neslicim kusura bakma Bi an kendimi kötü hissettim Aslında güzel bi giriş yaptım gelirken ama bu kuruntular gel gitler beni yenik
düşürdü Bu karamsarlıkla bu sohbete yakışmadım Yine görüşürüz inş.

Allaha emanet olun kızlar hayırlı geceler

iyiyim şükür cnm sen nasılsın ..hamişlik nasıl gidiyo doguma az kaldı neler hıssedıyosun..
dogru cnm hamile kalsanda kalamasanda sorunlar bitmıyo..rabbim herkese saglıklı hamilelik gecırtsın.
.inşallah bizde gün gelir hamiş haberlerimizi veririz..dua et bizede

İşallah canım yaaa yarın haberlerını beklıyor olucam aa bı de sedefekrem eğer test yaparsa onunda güzel haberlerini alıcaz işallah

onun test yapıcagını sanmıyorum benn
ama yarın mutlaka yazarım ergec sonucumu inşALLAH
ALLAHIM utandırmasınn canımm çok korkuyorum çokk
aslındaa bi kasıklarım da agrı var bi de akıntımm oda hapdan oluyormus
bi belirtimii bilmiyorumm ama ben sevinemiyorumm bi türlüüü

nilden haberi olan var mı nasılmış bebişi nasılmış merak ettimmm

bide bugün lamişte gitcekti dr a oda gelip yazmmaıs ..iihaberlerle gelsin inş..

sesınız neden cıkmıyo...
Canım dediğim gibi hem yemek yiyordum hemde eşim geldi onunla konuşuyordum o yüzden bakmadım pc ye

Tamam canım tabiki koyucam fotoları
İyigecler canım

Bende iyiyim allaha şükür git gide heyecan artıyo
Dua ederim canım etmem mi hiç
Buradan işallah sizlerin haberlerine de sevinecez işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…