saol cnm hşb tşkler beni cagırmamısın ama olsun bende geldımmm:))
yoo seni de çağırdım adın listede yok mu var eee öyleyse
girmedım kzuum ondan görmedım..test mı yapıcan yarın hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin..sedefi de merak edıom inşallah..ALLAHIN izniyle güzel haberler verirsiniz..kaçta gitcen kan vermeye
neden biran içim daraldı bilmiyorum ya Böyle güzel bi sohbete karamsarlık getirmeyim ya En iyisi gidip yatayım
var var olmaz mı pek giremesem de şeydaya yazıyorum msjla eklıyıoooo ve degıstırıyo..nasılsın?
ALLAH kimsenın içini daraltmasın ...ferahlık versin...yeni gelmıstım cnm keske gitmesen de sohbet edebılseydık...(
kocam beraber aksam üzeri gidelim dedii
bendee o kadar beklemm sanırımm kendim giderim bilemiyorum
senin anıcagınn
ay sedef bi panik o topink senin bu topink benim soru soruyo
nere baksam görüyorum test yapmıyo neden see soru
sorarak cevap aramaya calışıyorr anlıcagın
şükür cnm iyi olmaya calısıorum pozıtıf olmaya calısıyorum..bebk ıcın kasmıyorum artık kendımı..rabbım vercegı zamanı ıı bılır..bes sene bıttı vermedıgıne göre vardır sebeı dıyıp beklıyorumiyiydim iyiyim Rabbim iyi etsin Bi an yüzüm düştü ya Bi olumsuzluk geldi içime tuhaf oldum Arada geliyolar ya yabancısı değilim sen nasılsın
gitsem iyi olacak sanırım Daha sonra yine karşılaşırız inş.
anladım cnm..hersey gönlunuzce olsun:)) sedef arastırmayı merak edip soru sormaı sevıyo....ii haberler verin insallahhhh
İyi akşamlar canım nasılsınslm kıslarr nabersiniz ii akşamlar hepinizeee
İşallah canım yaaa yarın haberlerını beklıyor olucam aa bı de sedefekrem eğer test yaparsa onunda güzel haberlerini alıcaz işallahBende iyiyim canım saol evett nasipse yarın ögrenecegimm
inŞALLAH sevincden aglarız
eşim olacak benim içime doguyor dedii bugünn
bakalım yarın sonuc ne cıkacak
bebiş erkenci hee masALLAAH sag salim kucagına alırsın inşş
Aldım canım almadann olurmune denebilir ki demi arkadaşım İkimizde sırtımızı Allaha dayamışız Allah yardımcımız olsun Sen güzel haberle gelde bana müjde olsun senden sonrada ben alayım müjde mi ben de vereyim
sen bebişe bişeyler aldın mı at burayada baklım
elifimmm maşallah bebişinin doğmasına az kalmıs ..daha dün gibi hamiş haberini aldıgımız...zaman ne cabuk gecıyor ..tabi hamişlere nasıl gecıyo bılmıyorum:)
inşALLAH canımm yüzümüz güler hepimizin en kısa zaman daa
iyiyim şükür cnm sen nasılsın ..hamişlik nasıl gidiyo doguma az kaldı neler hıssedıyosun..İyi akşamlar canım nasılsın
Evet canım yaaa sorma daha dün gibi hatırlıyorum ama hamıle kalınca dertler korkular bıtmıyo ilk 3 ay düşük tehlikesi ondan sonra testlerın sonuçları acaba sağlıklımı sonra hareketlerını hissedene kadar ya bişey olduysada korkusu yanı dertler korkular hiç bitmiyo
İşallah canım yaaa yarın haberlerını beklıyor olucam aa bı de sedefekrem eğer test yaparsa onunda güzel haberlerini alıcaz işallah
Canım dediğim gibi hem yemek yiyordum hemde eşim geldi onunla konuşuyordum o yüzden bakmadım pc yesesınız neden cıkmıyo...
Tamam canım tabiki koyucam fotolarıBerrincim yarın güzel haberlerle burayı şenlendirirsin inş.
Umarım eşinin tahmini doğrudur inş. içine doğmuştur canım
Sedefte hayırlı bir haberle gelsin inş.
Elifim sohbetimiz yarım kaldı cicileri görücem mutlaka
Neslicim kusura bakma Bi an kendimi kötü hissettim Aslında güzel bi giriş yaptım gelirken ama bu kuruntular gel gitler beni yenik
düşürdü Bu karamsarlıkla bu sohbete yakışmadım Yine görüşürüz inş.
Allaha emanet olun kızlar hayırlı geceler
iyiyim şükür cnm sen nasılsın ..hamişlik nasıl gidiyo doguma az kaldı neler hıssedıyosun..
dogru cnm hamile kalsanda kalamasanda sorunlar bitmıyo..rabbim herkese saglıklı hamilelik gecırtsın.
.inşallah bizde gün gelir hamiş haberlerimizi veririz..dua et bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?