• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
onun test yapıcagını sanmıyorum benn
ama yarın mutlaka yazarım ergec sonucumu inşALLAH
ALLAHIM utandırmasınn canımm çok korkuyorum çokk
aslındaa bi kasıklarım da agrı var bi de akıntımm oda hapdan oluyormus
bi belirtimii bilmiyorumm ama ben sevinemiyorumm bi türlüüü

güzel günler yakında cnm ben inanıyorum...sende inan..
ha olur da olmazsa yine karamsarlıga düşme..
çünkü ODA ALLAHIN takdiri olcak..sizi seviyorummm:16:

ben yatıcam canlar hepinize ii gecelerr dua edin banaa
pozitif sonucla geleyimmm inşALLAH

basım agrıyo neslimmm çok uykum varr

bu da hamişlik belirtisi ya bişey demiyorum..yarını sabırsızlıkla beklıcem..rabbim umutlarımızı kırmasın :16:

Canım dediğim gibi hem yemek yiyordum hemde eşim geldi onunla konuşuyordum o yüzden bakmadım pc ye

Tamam canım tabiki koyucam fotoları
İyigecler canım

Bende iyiyim allaha şükür git gide heyecan artıyo
Dua ederim canım etmem mi hiç
Buradan işallah sizlerin haberlerine de sevinecez işallah
RABBİM kolay hamilelik nasip etsin cnm..normal mi olucak..ALLAHIM dualarını kabul etiiği kullarından eylesinnn aminnn

güzel günler yakında cnm ben inanıyorum...sende inan..
Ha olur da olmazsa yine karamsarlıga düşme..
çünkü oda allahın takdiri olcak..sizi seviyorummm:16:
bendee seviyorummmmmmmmmm
bu da hamişlik belirtisi ya bişey demiyorum..yarını sabırsızlıkla beklıcem..rabbim umutlarımızı kırmasın :16:
aminnnnnnnnnnnnnnnn
kısss sendeee ne belirtiiisi

onun test yapıcagını sanmıyorum benn
ama yarın mutlaka yazarım ergec sonucumu inşALLAH
ALLAHIM utandırmasınn canımm çok korkuyorum çokk
aslındaa bi kasıklarım da agrı var bi de akıntımm oda hapdan oluyormus
bi belirtimii bilmiyorumm ama ben sevinemiyorumm bi türlüüü

Yarın mutlaka bekliyorum haberlerini canım aslında adet belirtisıyle hamıellik belirtisi aynı sayılır ben her ay hamıleyım bu Ay dıyordum ama hep görüyordum kırmızıları yıne belirtiler aynıydı bu ay kesin hamılr değilim dedim ağrım akıntım filan vardı hep ha bu gun adet oldum ha yarın olucam derken 5. Gunu test yapmıştım pozitifti yanı o yüzden burda hep olumsuz düşünüyorsunuz ya çok kızıyorum size en azından bu kadar karamsar olmayın zaten kırmızıları görünce kayış kopuyo bari öncesinde azıcık pozitif olalım yoksa hayat çekilmez bı hal alıyo

hos bulduk canim nasilsin?:)
yoktun kac zamandir

sorcam ama unutuyorumm simdi hatırlamısken yazımm
dilber neden
delyamm
bide sizin oralar da delyam die isim var mıı
sende bana soracak olursan ben buzul yazmak istemiştim ama
varmış kabul etmedi bende buzin yazdımm buzul da kızım olursa kayacaktım
ama vazgectimm
nese çok konustumm ben kaçar

iiyi geceeelerrr canlarrr
:10::10::10::10:

Yarın mutlaka bekliyorum haberlerini canım aslında adet belirtisıyle hamıellik belirtisi aynı sayılır ben her ay hamıleyım bu Ay dıyordum ama hep görüyordum kırmızıları yıne belirtiler aynıydı bu ay kesin hamılr değilim dedim ağrım akıntım filan vardı hep ha bu gun adet oldum ha yarın olucam derken 5. Gunu test yapmıştım pozitifti yanı o yüzden burda hep olumsuz düşünüyorsunuz ya çok kızıyorum size en azından bu kadar karamsar olmayın zaten kırmızıları görünce kayış kopuyo bari öncesinde azıcık pozitif olalım yoksa hayat çekilmez bı hal alıyo

valla doğru söüyosun cnm..pozitif olmuyolar hiç dövesim geliyo :))mesela bu ay altı gün önceden geldi napıyım gelsin dedim kendı kendıme
hiç eksik olmadılar
beni yalnız bırakmadılar...ama eminim RABBİM bi gün verecek bugün deilse yarın..seneler çuvala girmıyo ya ...ağlıyorum bazen hiç bişey elimden gelmiyo
biliyorum ki herşey RABBİM in elinde ..o yüzden ondan istiyip ona yöneliyorum...

ben yatıcam canlar hepinize ii gecelerr dua edin banaa
pozitif sonucla geleyimmm inşALLAH

İşallah canım dualarımız seninle

RABBİM kolay hamilelik nasip etsin cnm..normal mi olucak..ALLAHIM dualarını kabul etiiği kullarından eylesinnn aminnn

Valla canım dayanırsa haftaya belli olucak normalmı olacak sezeryanmı 37 de çatı muayanesi yapılacak ondan sonra bide bebeğin kilosuna görede karar verecek işte doktorum benım için farketmez başlarda normal doğumdan korkuyordum hep sezeryan istiyordum ama zaman yaklaştıkça benim korkular bitti gayet relaxım:1: anormal olduğumu biliyordum ama bukadar oldugumu bilmiyordum millet doğum yaklaştıkça korku salar bende ise tam tersi korkularım bitti :1: ne diyeyim hakkımda hangisi hayırlısıysao olsun

EVET hakklısın neden se olmadan bi ümitsiz oluyorum benn
çok okudum dier topinkler de belirtiler dedigin gibi hep aynıı
kiminn gögüsü kiminn hiç belirtisi olmuyorr işde bi ümit die
bakıyoruz ama yarın bitecek artıkk
:16::16::16::16:

dilber neden
delyamm
ama vazgectimm

ooo süpürgeli hanım gece bu şekilde yola çıkma üşütürsün :))ii gecellerrr

Bende iyiyim canim gec yazdigim icin kusura bakma telefondan girdigimdendir
önemli deil cnm..ALLAH iyilik versin..

zeynepimmm hoş geldinn ama ben gidiom
bilirsin yatma vaktimm ay basım agrıyo çok
konusamadık senlen bugünn nese canımmm görüşürüzzz

İşallah canım dualarımız seninle

Valla canım dayanırsa haftaya belli olucak normalmı olacak sezeryanmı 37 de çatı muayanesi yapılacak ondan sonra bide bebeğin kilosuna görede karar verecek işte doktorum benım için farketmez başlarda normal doğumdan korkuyordum hep sezeryan istiyordum ama zaman yaklaştıkça benim korkular bitti gayet relaxım:1: anormal olduğumu biliyordum ama bukadar oldugumu bilmiyordum millet doğum yaklaştıkça korku salar bende ise tam tersi korkularım bitti :1: ne diyeyim hakkımda hangisi hayırlısıysao olsun

anladım cnm...hayırlısı olsun...senin relax olmanda iyiyimiş:))inşallah doğum zamanı tırsmazsın.))şimdi kaç kilo bebişinnn

dilber neden
delyamm
ama vazgectimm

Canim arkadaslarim bana genelde delya diyolar forum delya kabul etmedi bende delyam yazdim, canim isim olarak az kullaniliyor ama var. Iyi geceler canim yarin INSALLAH hayirli haberlerle gelirsin

valla doğru söüyosun cnm..pozitif olmuyolar hiç dövesim geliyo :))mesela bu ay altı gün önceden geldi napıyım gelsin dedim kendı kendıme
hiç eksik olmadılar
beni yalnız bırakmadılar...ama eminim RABBİM bi gün verecek bugün deilse yarın..seneler çuvala girmıyo ya ...ağlıyorum bazen hiç bişey elimden gelmiyo
biliyorum ki herşey RABBİM in elinde ..o yüzden ondan istiyip ona yöneliyorum...
döv beniii döv yeter ki sen döv benii neslimmmmmmm
ooo süpürgeli hanım gece bu şekilde yola çıkma üşütürsün :))ii gecellerrr

hhhaaaaahaaa seniii almaya geliommm :36::36::36:

Back