• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahh berrin ya buraya ilk geldiğimi hatırlıyorum nisan ayını nasıl gecirmiştim burda çok heycanlanmıştım Sanki olacak gibiydi Hamileyim gözüyle bakıyodum kendime sonraki ayda böyle oldu bi sonrakide bi sonrakide Hala hamilemiyimdir diyorum Ama eskisi gibi diyemiyorum Artık o heycanı duymuyorum Sanki bütün heycanımı almışlar:14::14:Ne dersin tamda böyleyken görülür mü o çift çizgiler:14:

neden olmasın kiii hiç ummadıgın an da bebegin merhaba der berki sana
olmıcak die bişiy yok yeter ki ALLAHIM nasip etsin canım elbet bir gün
bizlerde anne olucaz

santral bana şeydayı berrini dilberi gülü lamiayı yeldayı elifi sedefi nili zeynebi ve şu ilk syfadaki kişleri aynı anda bağlada sonra karşına iletişim kopukluğu var diye gelmeyim Alo alo santral duyuyomusun

Aa bak beni çağırdığını duydum koştum geldim daha doğrudu uyandım geldim:1:
İyi skşamlar canım nasılsın:54:

bizlerde anne olucaz
Ben umudumu kaybetmiyorum Bazen bu şekilde olmazsa diyorum kendime Daha ne kadar bekliycem bilmiyorum Belirsizlik i,çnde yaşamak zor çok zor ya
Aa bak beni çağırdığını duydum koştum geldim daha doğrudu uyandım geldim:1:
İyi skşamlar canım nasılsın:54:

hayırlı akşamlar canım hamdolsun iyiyim ya sen nasılın bebiş nasıl

bizlerde anne olucaz

Bazen eşim biz daha çocuk düşüncesine odaklanamadık Araya hep farklı sıkıntılar girdi diyor Ama bana cok uzuun yıllar gibi geliyor Ahh ya Zaman bazen hiç gecmek bilmiyor bazende göz acıp kapamak gibi Bazen düşünüyorum burdaki arkadaşalr beklediğimiz arkadaşlar hamile kalıyor okuyorum tek tek takvimlerini zaman nasıl geciyor bebişleri büyümüş diyroum Ama ben istediğim vakte ulaşamıyorum sanki yaşlanıyorum

Ben umudumu kaybetmiyorum Bazen bu şekilde olmazsa diyorum kendime Daha ne kadar bekliycem bilmiyorum Belirsizlik i,çnde yaşamak zor çok zor ya

hayırlı akşamlar canım hamdolsun iyiyim ya sen nasılın bebiş nasıl

İyi diyelim iyi olalım canım yaaa bu gun hafif bi grip olmuşum akşamda film izlerken uyuya kalmışım sancıyla uyandım bu aralar fazlalaştı ama grip gitmiş onu farkettim:1: bebiş de iyi herhalde artık canımı acıtıyo tekemeleri ama çok güzel bi duygu rabbbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın işallah bu duyguları

İyi diyelim iyi olalım canım yaaa bu gun hafif bi grip olmuşum akşamda film izlerken uyuya kalmışım sancıyla uyandım bu aralar fazlalaştı ama grip gitmiş onu farkettim:1: bebiş de iyi herhalde artık canımı acıtıyo tekemeleri ama çok güzel bi duygu rabbbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın işallah bu duyguları

amin canım 1.5 ay kaldı galiba heycan var mı sende kendine soruyor musun kime benziycek acaba

bazen eşim biz daha çocuk düşüncesine odaklanamadık araya hep farklı sıkıntılar girdi diyor ama bana cok uzuun yıllar gibi geliyor ahh ya zaman bazen hiç gecmek bilmiyor bazende göz acıp kapamak gibi bazen düşünüyorum burdaki arkadaşalr beklediğimiz arkadaşlar hamile kalıyor okuyorum tek tek takvimlerini zaman nasıl geciyor bebişleri büyümüş diyroum ama ben istediğim vakte ulaşamıyorum sanki yaşlanıyorum
canım sabredelim ne kadar zor olsada
elbet bir gün olacak bizim de bebişimz
ne kadardır olmuyo senin

iyi diyelim iyi olalım canım yaaa bu gun hafif bi grip olmuşum akşamda film izlerken uyuya kalmışım sancıyla uyandım bu aralar fazlalaştı ama grip gitmiş onu farkettim:1: Bebiş de iyi herhalde artık canımı acıtıyo tekemeleri ama çok güzel bi duygu rabbbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın işallah bu duyguları

hoş geldin elif nasılsın masaaallah büyüdü bebişin

amin canım 1.5 ay kaldı galiba heycan var mı sende kendine soruyor musun kime benziycek acaba
Yok canım 1,5 aydan daha az kaldı yarın 36. Haftaya giriyorum doktorum bu bebek beklemicek 36-37 den sonra her an olabilir hazırlıklı ol dedi benımki azıcık sabırsız
Heyecan var olmazmı hiç acaba ne gelecek heyecanı var şimdi kime benzediğine gelince eşimin demesine göre tamamen o :37:
canım sabredelim ne kadar zor olsada
elbet bir gün olacak bizim de bebişimz
ne kadardır olmuyo senin

hoş geldin elif nasılsın masaaallah büyüdü bebişin

Hoş bulduk canım ıyıyım sen nasılsın gün sayıyosun artık işallah güzel haberlerinle gelince buraya zaten ağlamak için mazeret arıyom beraber ağlarız o zaman :1:

Yok canım 1,5 aydan daha az kaldı yarın 36. Haftaya giriyorum doktorum bu bebek beklemicek 36-37 den sonra her an olabilir hazırlıklı ol dedi benımki azıcık sabırsız
Heyecan var olmazmı hiç acaba ne gelecek heyecanı var şimdi kime benzediğine gelince eşimin demesine göre tamamen o :37:

Hoş bulduk canım ıyıyım sen nasılsın gün sayıyosun artık işallah güzel haberlerinle gelince buraya zaten ağlamak için mazeret arıyom beraber ağlarız o zaman :1:
Bende iyiyim canım saol evett nasipse yarın ögrenecegimm
inŞALLAH sevincden aglarız
eşim olacak benim içime doguyor dedii bugünn
bakalım yarın sonuc ne cıkacak
bebiş erkenci hee masALLAAH sag salim kucagına alırsın inşş
:nazar::nazar::nazar::nazar:

nedim bilmiyom vallaa canımm bende 3.5 sene oldu evlenei
napaılım elden gelen yok beklemekden baska
ne denebilir ki demi arkadaşım İkimizde sırtımızı Allaha dayamışız Allah yardımcımız olsun Sen güzel haberle gelde bana müjde olsun senden sonrada ben alayım müjde mi ben de vereyim

sen bebişe bişeyler aldın mı at burayada baklım

elifimmm maşallah bebişinin doğmasına az kalmıs ..daha dün gibi hamiş haberini aldıgımız...zaman ne cabuk gecıyor ..tabi hamişlere nasıl gecıyo bılmıyorum:)

nesssssssssssssssssssssslimmmmmmmmmmmmm
nerdeeeeeeeeeeessssssssssssinnnnnnnnnnnnn
neden mesaj yazdım yazmadın bakımm bak ben heyecanlıyımm
bebemmmm yarın büyük günnnnnn

girmedım kzuum ondan görmedım..test mı yapıcan yarın hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin..sedefi de merak edıom inşallah..ALLAHIN izniyle güzel haberler verirsiniz..kaçta gitcen kan vermeye

Back