aaaaa yanıldın ışteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
merhabaaaaaaaaaaa kizlaaaarrrrrrrrrr
Merhaba canım hoş geldinmerhabaaaaaaaaaaa kizlaaaarrrrrrrrrr
Aa ne kaldı geriye bide peynir ekmekaaaaa yanıldın ışteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hic düsünmeden yerdim suan olsaydi
kız bunun canı dolma içi kadar ne istedi acabaİşkembe çorbası dimi
merhabaaaaaaaaaaa kizlaaaarrrrrrrrrr
canım benim hoşl geldin nasılsınmerhabaaaaaaaaaaa kizlaaaarrrrrrrrrr
üzülme bitanem gercekten, bak anlyiorum seni, asagi yukari ayni dönemlerde baslamisiz, yaa o kadar zoruma gidiyor ki bazen, yani nedir bu diyorum, nasil olmaz yaa... o istemeden hamile kalanlar, dogurup sokaga atanlar hatta öldürenler... bu nasil bi adalettir yaa... benim en yakin arkadasim da senin gibi iki bucuk senedir istiyor ama olmadi iste maalesef, eltisi olacak o kadin, benim arkadasim cocuk istiyor diye hamile kaldi, geldi sürekli zavalli arkadasimi azdi, ayyyyyyyyy iste istemeden oldu diye kendim de gördüm kac kere... hem sevindi hamile oldugu icin hem de istemiyorum aldircam diye gezdi ortada, cocuk simdi 5 aylik felan oldu... kiza ne laflar demedi, al senin olsun sen bak, ayyy yok ben vermem cocugumu sana mi dogurdum, benim allahin sevgili kuluyum allah bana veriyo... iste böyle seyleri gördükce cildiriyorum ve diyorum ki bu nasil adalet?? isyan etmekle felan ilgisi yok önce onu söyleyim, bazen böyle konusunca allaha isyan etme diyenler cikiyo, bu öyle bir sey degil, allah bana bi beyin vermis ve görüdügüm kadariyla hayati yargiliyorum sadece o kadar.. yani adi kader mi sans mi kismet mi nedir bilmiyorum ama yasadigimiz sey inan cok zor.. artik alisveris merkezlerinde cocuk reyonun önünden bile gecmiyorum, bizim burda bi alisveris merkezi vat, ikinci katinda bebek magazasi var ama görmelisin tatlim neler yokki.. sirf o magazanin önünden gecmemek icin carsinin icinde 1,5 tur atiyorum bir uctan digerine gitmek icin.. yani bu simdi reva mi??? bazen bakiyorum cocugunu dövenler beddua edenler... hele almanyada sirf vize almak icin, cocuk parasi almak icin cocuk yapanlar.... daha neler neler... hayat acimasiz hayat hic adil degil.. belki bi sinav belki ceza bilemiyorum ama su yasadigim iki senede cektigimi bi allah bilir bir de ben.. bir de benim durumumda olanlar anlar.. iki sene gecti ama ömrümden belki de 5 yil gittiayy gözlerim doldu yine, iyiki esim evde degil...
hamd olsun iyilik senden naberRmerhaba sekerım nbr
mutfaga kaciyordum derken bu aksam daha geri dönmemek sartiylami kaciyordun?merhaba narimin tanesi ben de tam mutvaga kaciyordum, selam verip öyle gideyim dedimfirina köfte atcam da ayiptir demesi, esimin cantasi icin yoksa sabah hazirlamasi cok gicik oluyor
Merhaba canım hoş geldin
Aa ne kaldı geriye bide peynir ekmek
Aa ben hiç yemedim yemeyide düşünmüyom aslında gerçi önyargılı olmamak lazım ne bileyim soğuk geliyo işte
hic düsünmeden yerdim suan olsaydi
kız bunun canı dolma içi kadar ne istedi acaba
gece 3 te kalkıp pişirdigini bilirim
merhaba nartanemmm
hosbulduk canim esim geldi kizlar bana güle güle öpüldünüz
kız bunun canı dolma içi kadar ne istedi acaba
gece 3 te kalkıp pişirdigini bilirim
merhaba nartanemmm
kızlar çok uykum geldi yarın itibariyle bu hafta benim kociş gececi olacak geceleri görüşürüz artıkın
hepinizde Allah'a emanet olun
Songül son bi kaç gündür benim kalbim çok sıkışıyo nefes alamıyorum sende yaşafınmı böyle şeyler
Merhaba canım hoş geldin
Aa ne kaldı geriye bide peynir ekmek
Aa ben hiç yemedim yemeyide düşünmüyom aslında gerçi önyargılı olmamak lazım ne bileyim soğuk geliyo işte
hamd olsun iyilik senden naberR
mutfaga kaciyordum derken bu aksam daha geri dönmemek sartiylami kaciyordun?
benimde uykum geldi nedense uyumak istemiyorum. yatmadan bi arkadaslara merhaba diyeyim dedim
evet aksamdan hazirlamak daha kolay olur yoksa sabah erkenden uykuluyken insan üseniyor
hosbulduk canim esim geldi kizlar bana güle güle öpüldünüz
canım benim hoşl geldin nasılsın
canım benim çok ii ablıyorumm ama napalım kısmet olmamasının bi hayrı var aslında ama biz bunu suan göremiyoruz sabredemiyoruz sorun sanırım burdaa elbet bir gün olacak ama ne zaman ben asılama yaptırır ken bi bayan vardı 15 sen olmus dile kolayy tüp bebek için gelmiş o an hep onun içinn dua ettimmm ALLAHIM inş o kadar bekletmes bizleri dee
Aaa olmadı şimdi daha yeni başlamıştık muhabbete gerçi benımkide 5-10 içinde gelir ama beni buradan koparamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?