• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahahahhaaaa evet canim kk bebegi aras bey :9::9::9: aman nazar degmesin :nazar: yeteri kadar uyusun hem sana da zaman kalir hem de onun gelisimi icin cok önemli tabiki...

evet cnm ya kolu komşu yok eşim akşamları evde yok çalışıyo
kk da ıkı sohpe edıyoruz duşunuyorum kk yokken ben ne yapıyomuşum
yanı tuhafta gelıyo burda arkadaşlarım var onları merak edıyorum onlar ıcın sevınıyorum uzuluyorum
:kkk::kkk::kkk::kkk:

cnm sen hazırlıkları yap erkenden kontrole gıdıp bebgını kucagına almak şokluyo ınsanı

herşeyimiz hazır zaten canım Rabbim ne zaman nasip ederse buyurup gelebilir ailemize katılmaya :34::34:

yazmış geçmişte..uzaktan misafirleri gelıomus kontrolede gidemiceklermiş o yüsden...

Lamia yazmış akşama uzaktan arkadaşları gelecekmiş hemde hoşlanmadığı o yüzden doktor kontrolunu iptal etmişler gitmiyorlarmış hazırlık yapıcakmış misafirler için o yüzden gelmıyor zatn daha gitmemiştir herhalde mısafirleri

cnm gıdemedı mısafırı gelmış sanırım

canım misafirii gelmiş mi gelcek mi neydii yazdı cıktıı canım

ben geçmişi okumamıştım o nedenle haberim yoktu

hıhhh bu sayfadaki reklamları sevdim..şampuan olsun ayakkabı olsun güzel şeyler..

her istedigimizde gidip alabiliriz kendiimize..
bence de bebek eşyası reklamlarına gerek yok:9:

ben hepten kafayı yemıştım mesela adet olsamda acaba dıyodum bıtıncede test yapıyodum
evet canım sen napmısın öleee bi ümit demek ne olsa olsun bitmi omuş:16::16:
amannnn kahkaha ıle guldum he
hepımız hazır asker lamış sorulsunda cevaplasak dıye beklıyomusuz

sevgi hariç hepimiz lamiş konusunda mutabıkmısız:9::9::9:

:9::9::9:çokk güsel olduu hep bir agızdann kulagı cınladımı acaba lamişimin

ben hepten kafayı yemıştım mesela adet olsamda acaba dıyodum bıtıncede test yapıyodum

neyse canim atlattin sen o günleri... dogal yoldan hamile kalman cok büyük bi nimet.. bak bana, pko olunca birak hamileligi adet bile olamiyorsun maalesef :50::50::50:

aynenn canım bi ümit işde ama napımm asılamada olan cok var hamiş
bende sandsımı denedimm dogal yolla olmıyınca mecburenn
tüp bebek dee çok zor geliyor bana ALLAHIMM inş onlara gerek kalmadan hamişş
olmayı nasip eder cümlemizee

insallah gerek kalmamistir tatlim yaaa, en kisa zamanda da hayirlisiyla allah herkesin bebegini versin.. ben eskisi gibi istemiyorum, zamani varsa beklesin.. yapcak bir sey yok dimi ama...

evet cnm ya kolu komşu yok eşim akşamları evde yok çalışıyo
kk da ıkı sohpe edıyoruz duşunuyorum kk yokken ben ne yapıyomuşum
yanı tuhafta gelıyo burda arkadaşlarım var onları merak edıyorum onlar ıcın sevınıyorum uzuluyorum
:kkk::kkk::kkk::kkk:

yaa evet cok haklisin, merake diyoruz gercekten, yani ... napiyo ... nasil oldu acaba diye... cogu gercek adlarimizi bile bilemden, bence cogu gercek arkadasliktan daha iyi, daha icten :16::16::16:

Son düzenleme:
neyse canim atlattin sen o günleri... dogal yoldan hamile kalman cok büyük bi nimet.. bak bana, pko olunca birak hamileligi adet bile olamiyorsun maalesef :50::50::50:

insallah gerek kalmamistir tatlim yaaa, en kisa zamanda da hayirlisiyla allah herkesin bebegini versin.. ben eskisi gibi istemiyorum, zamani varsa beklesin.. yapcak bir sey yok dimi ama...

cnm ya umutsuuz olma bak meryeme şeeydaya sevcana hep pko lu ıken gebe kaldılar bak olumlu sonuclarda var
he adet konusuna gelınce bende pko yoktu ama 43 gun 40 gun öle oluyodum adet olmayıp bebkte olmaması cok sınır bozucu gercekten

ben geçmişi okumamıştım o nedenle haberim yoktu
biz el birligiyle bilgilendirdik senii canımm:34::34::34:

aminn canımm evet beklemekden baska bi cagremiz yok
zamanı ne zamansa o zaman nasip olurr

cnm ya umutsuuz olma bak meryeme şeeydaya sevcana hep pko lu ıken gebe kaldılar bak olumlu sonuclarda var
he adet konusuna gelınce bende pko yoktu ama 43 gun 40 gun öle oluyodum adet olmayıp bebkte olmaması cok sınır bozucu gercekten

aaaaa serran da pkoluydu onuda unutmamak gerek...

pkoyu yenecessssssssssss:kkk::kkk::kkk:

seyda nerde bu arada haberin var mi??? ne zamandir görmüyorum, facebookta karsilasiyorum arada bi o kadar...

biz el birligiyle bilgilendirdik senii canımm:34::34::34:

aminn canımm evet beklemekden baska bi cagremiz yok
zamanı ne zamansa o zaman nasip olurr

hayirlisi olsun kuzum.. iki senede o kadar cok üzüldüm ki artik üzülmeye yerim yok, bebek felan da istemiyorum zaten... ama senden beklyiorum güzel haberler...

yaa evet cok haklisin, merake diyoruz gercekten, yani ... napiyo ... nasil oldu acaba diye... cogu gercek adlarimizi bile bilemden, bence cogu gercek arkadasliktan daha iyi, daha icten :16::16::16:

ya dunya menfaat dunyası herkez arkadan ış cevırme peşınde burda kımın bırısınden nasıl bı menfaatı arkadan ış cevırmesı olablırkı
ortak nokta cok normal hayatta bı anlatıyosun 2.ye ınsanlar sıkılıyo ılgılenmıyo
oo olur bıter gecer yada bılmemnenın öel oldu böle oldu sıkıcı örnekler

seyda nerde bu arada haberin var mi??? ne zamandir görmüyorum, facebookta karsilasiyorum arada bi o kadar...

hayirlisi olsun kuzum.. iki senede o kadar cok üzüldüm ki artik üzülmeye yerim yok, bebek felan da istemiyorum zaten... ama senden beklyiorum güzel haberler...

cnm eşi gunduzcu ondan gunduz gelıyo
haftaya burda olcak olmaıyz
onunda cok guzel yumışı verdı calıştılar cuma cagırdı dr bakalım ne olcak

benim de 2 bucuk sene oldu ama ben her gün aglıyorum bu göz yası nerden geliyo bilmiyorum
ama elimdee diil bi yaz o kuyımm o bile dokunaklı gelir aglarrım bütün gün öleyim elimde diil
ALLAHIMM nasip etsin en kısa zaman da hepimizee canım benimm

benim de 2 bucuk sene oldu ama ben her gün aglıyorum bu göz yası nerden geliyo bilmiyorum
ama elimdee diil bi yaz o kuyımm o bile dokunaklı gelir aglarrım bütün gün öleyim elimde diil
ALLAHIMM nasip etsin en kısa zaman da hepimizee canım benimm

üzülme bitanem gercekten, bak anlyiorum seni, asagi yukari ayni dönemlerde baslamisiz, yaa o kadar zoruma gidiyor ki bazen, yani nedir bu diyorum, nasil olmaz yaa... o istemeden hamile kalanlar, dogurup sokaga atanlar hatta öldürenler... bu nasil bi adalettir yaa... benim en yakin arkadasim da senin gibi iki bucuk senedir istiyor ama olmadi iste maalesef, eltisi olacak o kadin, benim arkadasim cocuk istiyor diye hamile kaldi, geldi sürekli zavalli arkadasimi azdi, ayyyyyyyyy iste istemeden oldu diye kendim de gördüm kac kere... hem sevindi hamile oldugu icin hem de istemiyorum aldircam diye gezdi ortada, cocuk simdi 5 aylik felan oldu... kiza ne laflar demedi, al senin olsun sen bak, ayyy yok ben vermem cocugumu sana mi dogurdum, benim allahin sevgili kuluyum allah bana veriyo... iste böyle seyleri gördükce cildiriyorum ve diyorum ki bu nasil adalet?? isyan etmekle felan ilgisi yok önce onu söyleyim, bazen böyle konusunca allaha isyan etme diyenler cikiyo, bu öyle bir sey degil, allah bana bi beyin vermis ve görüdügüm kadariyla hayati yargiliyorum sadece o kadar.. yani adi kader mi sans mi kismet mi nedir bilmiyorum ama yasadigimiz sey inan cok zor.. artik alisveris merkezlerinde cocuk reyonun önünden bile gecmiyorum, bizim burda bi alisveris merkezi vat, ikinci katinda bebek magazasi var ama görmelisin tatlim neler yokki.. sirf o magazanin önünden gecmemek icin carsinin icinde 1,5 tur atiyorum bir uctan digerine gitmek icin.. yani bu simdi reva mi??? bazen bakiyorum cocugunu dövenler beddua edenler... hele almanyada sirf vize almak icin, cocuk parasi almak icin cocuk yapanlar.... daha neler neler... hayat acimasiz hayat hic adil degil.. belki bi sinav belki ceza bilemiyorum ama su yasadigim iki senede cektigimi bi allah bilir bir de ben.. bir de benim durumumda olanlar anlar.. iki sene gecti ama ömrümden belki de 5 yil gitti :14::14::14::14: ayy gözlerim doldu yine, iyiki esim evde degil...

cnm eşi gunduzcu ondan gunduz gelıyo
haftaya burda olcak olmaıyz
onunda cok guzel yumışı verdı calıştılar cuma cagırdı dr bakalım ne olcak

heee oh oh iyi insallah tutar yumisleri :16::16::16:

Back