hahahahhaaaa evet canim kk bebegi aras beyaman nazar degmesin yeteri kadar uyusun hem sana da zaman kalir hem de onun gelisimi icin cok önemli tabiki...
cnm sen hazırlıkları yap erkenden kontrole gıdıp bebgını kucagına almak şokluyo ınsanı
yazmış geçmişte..uzaktan misafirleri gelıomus kontrolede gidemiceklermiş o yüsden...
Lamia yazmış akşama uzaktan arkadaşları gelecekmiş hemde hoşlanmadığı o yüzden doktor kontrolunu iptal etmişler gitmiyorlarmış hazırlık yapıcakmış misafirler için o yüzden gelmıyor zatn daha gitmemiştir herhalde mısafirleri
cnm gıdemedı mısafırı gelmış sanırım
canım misafirii gelmiş mi gelcek mi neydii yazdı cıktıı canım
evet canım sen napmısın öleee bi ümit demek ne olsa olsun bitmi omuşben hepten kafayı yemıştım mesela adet olsamda acaba dıyodum bıtıncede test yapıyodum
amannnn kahkaha ıle guldum he
hepımız hazır asker lamış sorulsunda cevaplasak dıye beklıyomusuz
sevgi hariç hepimiz lamiş konusunda mutabıkmısız
ben hepten kafayı yemıştım mesela adet olsamda acaba dıyodum bıtıncede test yapıyodum
aynenn canım bi ümit işde ama napımm asılamada olan cok var hamiş
bende sandsımı denedimm dogal yolla olmıyınca mecburenn
tüp bebek dee çok zor geliyor bana ALLAHIMM inş onlara gerek kalmadan hamişş
olmayı nasip eder cümlemizee
evet cnm ya kolu komşu yok eşim akşamları evde yok çalışıyo
kk da ıkı sohpe edıyoruz duşunuyorum kk yokken ben ne yapıyomuşum
yanı tuhafta gelıyo burda arkadaşlarım var onları merak edıyorum onlar ıcın sevınıyorum uzuluyorum
neyse canim atlattin sen o günleri... dogal yoldan hamile kalman cok büyük bi nimet.. bak bana, pko olunca birak hamileligi adet bile olamiyorsun maalesef
insallah gerek kalmamistir tatlim yaaa, en kisa zamanda da hayirlisiyla allah herkesin bebegini versin.. ben eskisi gibi istemiyorum, zamani varsa beklesin.. yapcak bir sey yok dimi ama...
biz el birligiyle bilgilendirdik senii canımmben geçmişi okumamıştım o nedenle haberim yoktu
insallah gerek kalmamistir tatlim yaaa, en kisa zamanda da hayirlisiyla allah herkesin bebegini versin.. ben eskisi gibi istemiyorum, zamani varsa beklesin.. yapcak bir sey yok dimi ama...
cnm ya umutsuuz olma bak meryeme şeeydaya sevcana hep pko lu ıken gebe kaldılar bak olumlu sonuclarda var
he adet konusuna gelınce bende pko yoktu ama 43 gun 40 gun öle oluyodum adet olmayıp bebkte olmaması cok sınır bozucu gercekten
cnm ya umutsuuz olma bak meryeme şeeydaya sevcana hep pko lu ıken gebe kaldılar bak olumlu sonuclarda var
he adet konusuna gelınce bende pko yoktu ama 43 gun 40 gun öle oluyodum adet olmayıp bebkte olmaması cok sınır bozucu gercekten
biz el birligiyle bilgilendirdik senii canımm
aminn canımm evet beklemekden baska bi cagremiz yok
zamanı ne zamansa o zaman nasip olurr
yaa evet cok haklisin, merake diyoruz gercekten, yani ... napiyo ... nasil oldu acaba diye... cogu gercek adlarimizi bile bilemden, bence cogu gercek arkadasliktan daha iyi, daha icten
seyda nerde bu arada haberin var mi??? ne zamandir görmüyorum, facebookta karsilasiyorum arada bi o kadar...
hayirlisi olsun kuzum.. iki senede o kadar cok üzüldüm ki artik üzülmeye yerim yok, bebek felan da istemiyorum zaten... ama senden beklyiorum güzel haberler...
hayirlisi olsun kuzum.. iki senede o kadar cok üzüldüm ki artik üzülmeye yerim yok, bebek felan da istemiyorum zaten... ama senden beklyiorum güzel haberler...
İşkembe çorbası dimi
merhabaaaaaaaaaaa kizlaaaarrrrrrrrrr
benim de 2 bucuk sene oldu ama ben her gün aglıyorum bu göz yası nerden geliyo bilmiyorum
ama elimdee diil bi yaz o kuyımm o bile dokunaklı gelir aglarrım bütün gün öleyim elimde diil
ALLAHIMM nasip etsin en kısa zaman da hepimizee canım benimm
cnm eşi gunduzcu ondan gunduz gelıyo
haftaya burda olcak olmaıyz
onunda cok guzel yumışı verdı calıştılar cuma cagırdı dr bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?