hoşgeldin canım..tosun kızın olacak demekevet canım tosun gibi olacak ben nasıl doğurucam diyorum :44::44:
herkeslere iyi akşamlar kızlar ne güzel yine kalabalığız
hg büşra ne olsun bebiş hasreti çekenler topicinde ne kaynatılırSelammm
ne kaynatıyosunuz gene kızlar...
ben ağladım bu şarkıdazaten bahane arıyorum ağlamaya
TASINDIM canım ben net de yeni baglandı sayılır giremiyordum pek fazla
ii bendee okuduysan eger asılama yaptırdımm bu hafta belli olacakk nasip see
Canım evet malesef sabah çıkmak zorunda kaldımlamiş hadi gell bakalım haber ver bize ne olup bittiniii
fana bak ben varım yoksun kuzucum..
elif girdi çıktı
beriin sende yapsana kuzum sedefe dedim şeyiii
sinmden haber yok deme sınava gircekti
Ayy ne güldüm üç kağıtçı senicnm sen acile git deki başım çok dönüyo miğdem bulanıyo çok halsizim.sonrada adetmde geçti de hemen kan testi yaprlar kzuzum 15 dakka sonra leinde olur sonuç
Aşk olsun neden sadece dilber dedin bizle konuşmak istemiyonmuMerhabalar kızlar nasılsınız Sedef heycan var mı ??? Hayırlı haberle gel inş.
Dilber yarın giricem mutlaka gel sana önemli bişey söylüycem
hepinizi öpüyorum:))
tatlim sen yapsan da yapmasan da bir sey degismezki.. yapan herkese dur yapma diyemezki, meri hakli bu konuda... yani takvim ya da reklamlara gelene kadar tickerlar var, profil resimleri var.. bunlar sadece burdakiler... peki ya gercek hayattakiler?? oooofffff of hangi birine dur diyeceksin... bugün yinebi haber aldim, 4 cocuk annesi yine hamileymis... ne diyeceksin ki... herkesin kendi hayati.. verene allah veriyor, vermeyene de vermiyor iste.. herkesin bi zamani var galiba...
sen nasilsin??? bebis nasil???
valla bızım kuzunun hıc nıyrtı yoktu ama mecbur aldık yavrumu
hoşgeldin canım..tosun kızın olacak demek
oooyyy kuzum cok cok haklisin ne diyimkiben bile teeeeeeee 2,5 sene önce yaptigim düsügü hesapliyorum, sana ne deyimki, ne gibi bi teselli vereyimki??? insallah allah en kisa zamanda önce karnini sonra kucagini doldurur
aminnnnnno tokatı yemm inşALLAH allahım SEN GÜLDÜR YÜZÜMÜ AMİNNNNNN
bende çok heyecanlıyımm canımm olmıcak die alıstırdım kendimii bi anda sevinirimayyyyyyyyyy canim benim hadi insallah insallah insallah hayirli haberler verirsin dersin ki kizlar hamileyim... ama bak söz ver olmazsa da üzülmek yok tamam mi?? sen kendini duruma odaklama, rahat birak, olunca daha güzel bi süpriz olur... gerci ben heyecan yaptim seni düsünemiyorum simdi
evet cnm hayat cevre sartlar degışmıyo malesef
ya ben bıle evladım oldugu halde cok bunaluma gırdım sat bat kırmızılar tek çizgışer 0 hcg offf cok kötu gunlerdı
sızı çok ıyı anıyorum işte gecmışı hıc unutmadım hep burdayım o yuzden
bende ıyıyım cnm arasta ıyı uyumakta nnesıne ızın verıyo arkadaşlarının hep yanında olsun dıye
kk çocugu bıyerde
bizim ki ne zaman nasıl olacak bakalım artık canım yaa
hoşbuldum canım evet öyle olacak sanki
bugün lamişin de kontrolü vardı akşama gelirim demişti nerde kaldı ki? :44::44::44:
bende çok heyecanlıyımm canımm olmıcak die alıstırdım kendimii bi anda sevinirim
belki die de kösede bi yerim de umudum varr
söz veremm canımm sanırım çok yıkılcamm bilmiyorumm ama öle
hissediyorumm çok korkuyorumm en çok annemle esime nasıl sölicem olmadı die
düşünüyorumm aman nese öle işde canımm ALLAHIM acısında nasip etsinn
bugün lamişin de kontrolü vardı akşama gelirim demişti nerde kaldı ki? :44::44::44:
oooyyyy canim asilamanin biliyosun sansi birazcik daha düsük.. o yüzden yaptigin cok güzel.. o umut ne zaman yokki tatlim yaa... yani olmayacagini bildigimiz zamanlarda bile, hepimizde var.. mesela benim 13-14-15. günler bos gecti.. ama iste yarin birgün gelmesi lazim kirmizilarin, ama yine de iste acaba diyo insan..
oooyyyy canim asilamanin biliyosun sansi birazcik daha düsük.. o yüzden yaptigin cok güzel.. o umut ne zaman yokki tatlim yaa... yani olmayacagini bildigimiz zamanlarda bile, hepimizde var.. mesela benim 13-14-15. günler bos gecti.. ama iste yarin birgün gelmesi lazim kirmizilarin, ama yine de iste acaba diyo insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?