selam canım hoşgeldin aramıza okuyunca üzüldüm rabbim ıslah etsin merhamet ve sevgi koysun eşinin kalbine..bebeğini sana bağışlasın inşallah..
helal olsun canım ne hakkı dertleşiyoz burda daha sık gel rahatlatsın burda kafan dagılır...biz hepimiz birbirimizi yıllardır tanıyo gibiyiz burda.annemizle kocamızla konuşamadığımız şeyleri burda konuşuyoz
benden yana helal olsun
her ne olursa olsun sen dünyanın en güsel varlıgına sahipsin onun kıymetini bilmeyen işde allahım ölesine babam dedittiriyor bazenn hiç belli olmass belki bundan sonra yüzün gülerr
benden yanada helal olsun tatlım...herzaman gel sohbet ederiz dertleşiriz..rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin..
kızlar rüyamda hamileydim çooook güzeldi küçücük top gibi bi karnım vardı:)hala etkisindeyim çok gzldi
saolun kızlar ıns hyrlısı olur.
Sedefekrem benımde ılk zmnlr olmuydu snradan oldu ben onceden bı kıs amelıytı gecrmstm esımde bunu bılıodu sen amelıyt oldn oyuzden olmuo dıodu cok agrıma gıdıodu..bıgece uykudamı ruyadamı tam anlamadm ama bı ses kzın olucak bebgın karnında buyuyo demstı osese uyanmıstım korkmstmda baya aradan bıraz zmn gectıktn snra test yaptrdm hamıleydım ve kızımda oldu hemde ruyamda yuzunu gordgum bebk aynısı kzıım ıns sennde olur hyrlısyla saglıkla
ayy ne gzl canım bebeğini rüyanda görmüşsün çok tuhaf olur insan:)benim hiç umudum yok canım adet sancılarım var olcam yine
bende öle yapıyorum canım saatimi kurup ölçüp uyudum yerden devam ediyorummanladımm canımm ben nasıl yapsam acepp benim ne yattogım belli ne kalktımm ayarlıgım bari bi şekilde telefonumu kurayım en iyisii ben
ıns cnm bebgmı kucagıma aldım ama hıc ıstemyen bı babsı vardı hamılelgımı oılk ogrendgı andan berı hıc ıstemedı dogdu sevdı ama sımdı cocugu ıstemıo bosanmak ıstıyo melegım babsız buyucek sımdı sızı goruce kotu oldum yanlıs anlamayın sakın sız evlat dıe yanarken rabbım evlat verıo ama ısteyen bı babsı yok.ıns saglıkla olur bebgnz analı babalı mutlu buyutrsnz
valla cnım allh sabır versin zor herkes çektini bilir canım..boşuna demiyolar ne kadar tanırsan tanı ilk 1 sene yaşa diye.ben onu bilirim eşlerin aileleri ne kdar kötüde olsa hep saygı duymalı.iki taraf içinde.heleki erkek ailesine çok düşkün olursa.bebeğine sarıl sen.bak ne güzel ailen yanında.baban seviyor torununu..böle olması gerekiyormuş.mutsuz yuvada büyümesinden iyidir canım.sağlıklı ortamda büyütürsün bebğini.senin gibi olup ailesi yanında olmayanalar var.en büyük velinimetin ailen canım.bebğine sarıl.o sana öğretsin güzelliği kışı baharı.çevrendeki güzellikleri.o öğretirken sen farketceksin ve o unutucak.büyüdüğü zamnda sen öğretirsin kuzucum ona..evlılıgm ılk 1 2 ayı guzeldı sonrası ızdırap herhaftasonu aılesıne gıden bı estı hıc vazgrmdm derken kavgkr basldı hakartler anlamdı benı hıc bn herhftasonu annmdeydım oda annesınde aılesne gtmdgm ıcın sevgısı btmıs ve 9 ay burnmdn geldı hergun kavga gozyası hıc ılgı gormedm bebgım oldu sadece 1 ay ılgılndı annesıne gonderdı baksın dıe benm dogumum cok zor oldu acıl sezeryana aldılar dogumdn snra ck agrım vardı annesıne gonderdı baksın dıe bızle hc ılgılnmdı geldım bnde evıme suclu ben oldum ıftıra attılar nelr neler neler....aılesını ıstmdm dıe bu duruma geldık ve ortada herseyden habersız gunahsız bı yavru
oyy oyyy kuzucum nasıl bakalım...uykusuz kalıyorusn he..ağlak bebek..yerim ağzını burnunu onun.atlattın canım artık.uykusuz gecelerden milli piyangodan hediye...sen iyi ol çocuklarım iyi olsun canım beninm.Kızlar selaammm..
Nasılsınız bakalım.. Hergün gelip bir bakıyorum bu topiğe, yazamadan çıkıyorum..
Bebeişim çok huysuz teyzeleri.. Sürekli ağlıyor çığlık çığlığa.. Gazı var, huysuzluğu var..
Ağlayıp duruyor işte, bende yazamadan çıkıyroum kusuruma bakayın..
Şaka maka 15 günlük olduk bizde.. Rabb'im hayırlı evlat eylesin, herkesede nasip etsin ama annelik çok zor..
Özeliiklede benimki gibi sürekli ağlayan, uyumayan bir bebişiniz varsa..
Abisi çok fenaydı, çok zor büyütmüştüm onu ben, bunda da çok dua etmiştim, inşaAllah çok uslu olur diye..
Şimdilik çok huysuz, uykusuz ama umudumu kaybetmedim, inşaAllah düzelir, Rabb'im büyük..
Dua edin kızlar...
İnşaAllah sizlere de nasip olur da, uykuuuuuuuuu uykuuuu diye buralarda gezdiğiniz günler gelir..
kızlar rüyamda hamileydim çooook güzeldi küçücük top gibi bi karnım vardı:)hala etkisindeyim çok gzldi
bende öle yapıyorum canım saatimi kurup ölçüp uyudum yerden devam ediyorumm
valla cnım allh sabır versin zor herkes çektini bilir canım..boşuna demiyolar ne kadar tanırsan tanı ilk 1 sene yaşa diye.ben onu bilirim eşlerin aileleri ne kdar kötüde olsa hep saygı duymalı.iki taraf içinde.heleki erkek ailesine çok düşkün olursa.bebeğine sarıl sen.bak ne güzel ailen yanında.baban seviyor torununu..böle olması gerekiyormuş.mutsuz yuvada büyümesinden iyidir canım.sağlıklı ortamda büyütürsün bebğini.senin gibi olup ailesi yanında olmayanalar var.en büyük velinimetin ailen canım.bebğine sarıl.o sana öğretsin güzelliği kışı baharı.çevrendeki güzellikleri.o öğretirken sen farketceksin ve o unutucak.büyüdüğü zamnda sen öğretirsin kuzucum ona..
öle sayfanızı doldurdum da deme.hakkımız herkese helal gel arada dertleşmek istedin zamn canım.sayfamız herkese açık canm
oyy oyyy kuzucum nasıl bakalım...uykusuz kalıyorusn he..ağlak bebek..yerim ağzını burnunu onun.atlattın canım artık.uykusuz gecelerden milli piyangodan hediye...sen iyi ol çocuklarım iyi olsun canım beninm.
ohh ohh hayırlara gitsin kuzum ben bilom ztn sen hamilesin..ben olsam çoktan test yapmış idim yaa
Ne hamilesi tatlım yabeni böle umutlandırma bak sona sana ağlarım salya sümük
ozamn sen ne yap bilonmu...bi bardağa idrarını koy içinede kulaanılmamış bir iğne at ve güzelcene folyoyla sar 6 saat güneş görmeyen yerde beklet.sonra sonuca beraber bakalım hee..eğer hamile değilsen gel bana ağla inanki
:))o ne kız:)anlat bakalım yapıyım..bardagımı folyoyla saracam iğneyimi??
evde plastik bardağın varsa ona idrarını yap canım içine 1 iğne at.bardağıda heryerini folyayla kapla.6 saat güneş görmeyen yerde beklet iğne paslancakmı paslanmıcakmı ona bakcaz.plastik bardak yoksa cam da olur cnm
tmm dur yapıyım:=)bardağın üstünüde kapatcam demi folyoyla..hava almıycak yani.sona karanlık güneş olmayan yerde bekletcem.
evet aynen öle kuzucuk.6 saat sonra bak bakalım iğne aynımı yoksa paslanmış küflenmiş yai rengi değişmişmi şimdi yaprsa saat 7 de al ya da akşam yap sabah al.yarın konuşuruz sonuçları
evet aynen öle kuzucuk.6 saat sonra bak bakalım iğne aynımı yoksa paslanmış küflenmiş yai rengi değişmişmi şimdi yaprsa saat 7 de al ya da akşam yap sabah al.yarın konuşuruz sonuçları
Rengi değişirse hamilemiyim?
cvp yok kuzum sölemem canım..yarın sölerim sana sonucu
yaptım:))akşam 7 de bakarım sonuca:)peki bu garantimi..ya olumsuz cıkarsabide canım kafam karşık ya ben 25 25 günde adet olurum hep..en son 1 kasımda oldum yani adet tarihim 25 yada 26sıydı..ama yumurtam galiba 15inde catladı, 14ünde çatlatma iğnesi olmuştum...ona görede adet tarihim 29u oluyo yani yarın...hangi hesap doğruki
cnm doktorun bilmiyomu senin 25 günde bir oldunu...benim de kafam karıştı ne olursa olsun günnde adet olman gerekiyo bende sen bu testi yap yarında dokotr yapmıcakmıydı sana test..
doktor biraz uyuz canım ya..aşılamadan sona sordum 14 gün sona test yapıcam dimi diye..adetin gecerse yap dedi...adet olursan 2.gün gel dedi...ama ona gitmiycem...doktor arayışına girdim bile buldum bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?