ama baksana 8 ay oldu hala olmadı bu ayda gitti az once regl oldum 9. aya giriyorum tekrar testmi yaptırsamki
merhaba
iyiyim sen nasılsın
aslında ben hep buradyım okuyorum yazdıklarınızı
ya tatlım bence böle bi inasana hayatında tutmanıon bi anlamı yok o sana lazım dğil bak bence sen uzuleceğine söle lafını sözunu sitemini o uzulsun ama mutlaka yaptını yuzune vur ama gune gitmeden gerekirse gunde bence temizle hayatında seni uzen herkesi heleki insana insan olduğu için değil vasıflarıyla değerlendiren bi ri insan değildir
cnm testlerinde problem çıkmamıştı dr lar bi sene bekle diolar yoktu bi sorun değilmi pekala adetler duzenlimi yumurtlama takip ediyomusun yada dr da yumurta takibi yaptırdınmı
haklısın canım ama arada annem var ona teyzem söylemiş.yani gelinini şikayet etmiş (o ayrı bi konu)annemde bugün ağzından kaçırdı. açık açık söylersem anaem ve teyzem arası bozulcakı
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
böyle olmasaydı ben tlf.da halledecektim zaten
cnm testlerinde problem çıkmamıştı dr lar bi sene bekle diolar yoktu bi sorun değilmi pekala adetler duzenlimi yumurtlama takip ediyomusun yada dr da yumurta takibi yaptırdınmı
evet yumurtalıklarımda sorun yok demişti dr 1 sene bekle dedi ama adetim düzensiz oynuyor sürekli yumurtlama gunlerimi takip ediyordum ama olmadım hala hamiş acaba tek dr bağlı kalmasammiki şaşkınım açıkçası
hım bak bu kötu olmuş arada kalma olayını istemem ama emin ol en yakın zamanda yanında da aynı şekilde davrab-nacaktır o böle cunku değişmez biraz sakin ol bekle zamanı gelir sende bozarsın
yumurtlama takibini ben internetten yapıyordum dr nasıl yapıyorki
tatlımm adet duzensiz olunca çok zor oluyo takibi benimde o şekilde işte daha zor oluyo bence bu ay yeni bi dr a git ve direk yumurta takibi istiyorum de bakalım hem nasıl gelişiyolar catlıyolarmı bunu öğren
gulum sadece okuma t-yazda arada bir ee napıyon bakım bat yaklaşmış olmalı yağtırdınmı testlerini nasıl sonuclar
aa evet ya haklısın düşünüyorumda yapmıştı ama kötüye yormamıştım.
CANIM YA VALLAHİ ÇOK AKILLISIN HA
ALLAH KİMSEYİ BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMASIN
PAYLAŞMAK İYİ GELDİ VALLA
TEŞEKKÜRLER TATLIM
tatlım adet duzeni olmayanlara netten yapılması imkansız neredeyse dr a gidiyosun o senin yumişlerin buyumesine bakıyo belirli aralıllarda cağırıyo ve sana yumişin ne zaman catlayacağını söluyo ve yeniden cağırıp bi test yapıyo yumiş çatladımı die şekercinin kızı yaptırdı o ay hamile kaldı ona göre hergun çalıştı
benim bat 14 şubattı ama yumurta takibi için dr a gittiğimde bu ay yumurtlamadığımı söyledi dr
demekkiş yumurtlamada problem var dedi
adet olunca gel klomene başlayalım dedi
dünde adet oldum
bugüğn dr a gittim klomen verdi
yarın başlayacam 5 gün günde 1 sefer içecem bakalım ne olacak
benim arkadaşımda klomenle hamile kaldı
ve nette araştırdım klomenle hamile kalan çok
ve ikiz olanda çok :)))
bakalım artık bekleyecez.
yumurta takibini nasıl yapıyorlar peki alttan muayenemi kan tahlilimi ben cahilim bu konularda 1 kere dr gittim çok kötüydü canımçok yanmıştı
erkende olmuşun arkadaşım zaten yılda 1 2 ay yumurtlamada olmayabiliyomuş klomenle hamile kaln çok inşalla bu ay yeni bi umut olur
ay süpermiş ben bilmiyordum bunların hiçbirini ozaman en kısa zamanda dr gidiyim ben
ahhhh ne güzel seyyyy yemek yemek :) hele bebiş acıktıysa ohhh bekle bızı mutfakk bız gelıyoruzz
inşallahh
allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınn
bu arada kızlar şeyda nerelerde ne zamandır yok
seremnaz da yokk
seremnazda klomen kullanıyordu
ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?