ayy hayatım bende topık acacaıgım ısteyenn buraya gelsın ısteyen gelmesın dıyecegımiyiyim canm bende ne olsun...cnım sıkılıor benmde aynı...
kocişte basımda plan yapıos:))
aaaaa ne demek yeni topic kız...bizi bırakacan mı?
şimdi hayır oraya da gelirim buraya da deme..7 kişi var yazıor altta daha kaç kişi olcek
ayy hayatım bende topık acacaıgım ısteyenn buraya gelsın ısteyen gelmesın dıyecegımtopıgın ısmıde .. can sıkıntısından ne yapmayı bılmeyen kadınlar ..hhahahahah amannnnn
kız bana bak bu ne demektı saka yaptıgımı anlamıssındır emınım kıhaha heralde ben istemeyenlerden olurum yolun açık olsun tatlım benim
kız bana bak bu ne demektı saka yaptıgımı anlamıssındır emınım kı
yok be ısım olmaz topıkle mopıkle ... ben kafama gore gırıyom cıkıyom topıklere bıde vefalıyımdır kolay kolay bırakmam ...çılgın kız senden herşey beklenir valla kestiremiyom
yok be ısım olmaz topıkle mopıkle ... ben kafama gore gırıyom cıkıyom topıklere bıde vefalıyımdır kolay kolay bırakmam ...
küsme sen canıkom benım yerım burası :) bırazdan gelıyorumm mısafırım var yolcu edeyımkuseriz zaten heeeeeeeeee
küsme sen canıkom benım yerım burası :) bırazdan gelıyorumm mısafırım var yolcu edeyım:
nefes merhabalar cnm benim özlettin kendini
sıkılmayın ama birazayrıntılı yazcam iyice anlaşılsın diyeay ne oldu cnm anlat hemen rahatlarsın
merhabalar canım bende sizleri özledim giriyordum ama diğer yere bakınıyordum baktım kımse yok orda zeynepe baktım burdaymış hepinizi buldum:) bende bebek aşkıyla yanıyorum dedim giriyim sohbete:)
merhabalar canım bende sizleri özledim giriyordum ama diğer yere bakınıyordum baktım kımse yok orda zeynepe baktım burdaymış hepinizi buldum:) bende bebek aşkıyla yanıyorum dedim giriyim sohbete:)
haha cnm sen bilmiyomuydun yeni topiği tuh ya cogumuz nburadayız naptın bakım kaldımız yerden devam edelim ee naptın gidicektin dr a
sıkılmayın ama birazayrıntılı yazcam iyice anlaşılsın diye
şimdi.............benim teyzemin gelini antalyanın bi ilçesine atandı önceden bi samimiye
timiz yoktu.oda zaten çok yaklaşmazdı aslında dıştan gören çirkin ukala derdi
neyse biz 2defa ziyaretine gittik ablalar annem teyzem.....
bi gün illa gün yapalım paraya ihtiyacım var demiş ablama bu arada karı koca öğretmen ama evlerinde eşya yok ama lüks yaşarlar disko.tatil vs
teyzemle arasıda iyi değil kocasının kardeşini kıskanır ama anlatsa hep o haklı ağlar sızlanır,biz onu haklı olduğu yönleri var derdik(bilemedim işte)
ilk gün ona gittik 200tl verdik. benimde oğluma bakan ablamız var onuda götürdüm onada gir dediler oda girdi.biz ailecek onu çok severiz ben bakıcı bile demem ablamız derim
buraya kadar normal...........2.gün ablamda yılbaşı çekilişi yaptık..........benim bakıcıma teyzemin gelini çıktı.G
GİDERKEN NE DEMİŞ BİLİYORMUSUNUZ BU İNSAN AYRIMI YAPAN UKALA DÜMBELEĞİ ......bende şans olsa songülün bakıcısına çıkmazdım.kadın gülgün abladan(ablam)ada çayı nasıl
istermiş,kalkıp kendi almalıymış.ablamız okadar iyidirki onun adına çok üzüldüm zaten 3.günde kocasıyla kavga etmiş bana gelmedi ve hala bana parasını vermedi.bugün bunu duydum ve açık şekilde kıskançlığını ilan etti .haftaya pazar gün var siz olsanız napardınız
akıl verin direk dalayımmı?inşallah anlatabilmişimdir
gitmedim daha kararsızım tüp bebek merkezinemi yoksa normal kadın doğum uzmanınamı gideyim araştırıyorum kızlar dr biraz korkuyorumda
tatlım yanlış hatırlamıyosam senin öle buyuk sorunun yoktu bence kadın doğum uzmanına git tup bebek merkezine gidersen kendini hemen o işlemler içerisinde bulur ve yıpranırsın
özlem napıyon nerelerdesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?