• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ah cnm benim yaaa gercekten çok zor dönemmiş gec farkedilmesi kötu olmuş kimbilir ne zor gunlerdi pekala kontrol edildimi rahim bi daha

tabi canımmm düzenli olarak gidiyordum doktora. adet olamadığım için kist filan oluşmuştu onu temizledik. yara vardı ufak onu tedavi ettik. anlıcağın taşındım doktora

Elifcim uff napmis doktor oyle 1yilmi yokya. Bak benim doktorum 6ay korun dinlen dedi ve ben beni kurtaj yapan uzmana sordum bana gulumsedi ve kendini nezaman saglikli hazir hissediyorsan ozaman yap dedi yani yok bi suresi. Misal diger topikten neselikz hic korunmadi hemen hamile kaldi daha yeni dogum yapti diger topikten

Ve ben inan 7haftalikken kalbi durmus randevum 5hafta sonraydi ve 5hafta bilmeden tasimisim 12haftalik olmasi gerekirken 7haftalikken kalbi durmus.

Yarencim benim bildigim kanama oluyor ama olmayanlarda varmis dogru
Ve ben okula devam ettim 1yil o yuzden korundum yani 2010 kurtaj oldum 2011 haziranda calismalara basladim

anladım canım ama benim bebek rahime yapışık olduğu için zor oldu bide sanırım ben biraz fazla hassasım. yani vücudum. korunmayı her doktora gittiğimde soruyodu valla. artık o demeden biz söylüyorduk korunuyoz diye:1:

ama nartanenin olmuş
bazı şeyler kişiden kişiye değişiyor sanırım. bana doktorumun dediği oydu. belki hemen ardından adet kanaması gibi olmuştur

Yaren doktor bana dedi adet gibi kanama olabilir diye almama ihtimalide vardi. Ve ben ayildigimda adetli uyandim bi elimde kasigimin ustundeydi ya canim yandi yada bebegime uzuldum

Kizlar bende yatayim artik yarin erkenden islerim var hayirli geceler yaren ve elif hepimiz icin Hayirli gunler bekliyor Insaallah hayirli bebekler olsun
Opuldunuzzzz

kızlarrr canlarım tebrikleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim rabbim en kısa zmaanda sizleride güldürsün inşallah canlarım benim

şeydacım canım benide listeye ekleyebilir misin :16:

$IMG_1530.JPG

kızlar test sonucumu gonderıyorum lutfen sızde bakar mısınız???Ikıncı cızgı de cıktı ama sılık???bat 14 şubat ama dayanamadım yaptım bugün??

Son düzenleme:
kızlar akşam ne güzel kalabalıktı kaynatmışsınız bi ara girdim ama nette problem vardı bugün çözebildik güzel haberimiz elif'ten gelmiş biz zaten hamilesin demiştik ona:1:tekrar hayırlı olsun elifcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı da başımıza diyelim:16:

tebrik ederim tatlım hamilesin bu topikte herkezin bu şekilde oldu gitgite koyulaştı

Evet canım az once yıne baktım baya koyulasmıs :)) ama yıne de acaba mı dıyorum ya daha adetıme 3 gun vardı?Bir de ıltıhap ılacı vermıstı dr akıntım da var dıye folıbol le bırlıkte onu da ıcıyorum hala bıtmedı bebek ıcın bı sakıncası olsaydı vermezdı herhalde dımı cunku sordugunda evet dusunuyoruz demıstım?

Evet canım az once yıne baktım baya koyulasmıs :)) ama yıne de acaba mı dıyorum ya daha adetıme 3 gun vardı?Bir de ıltıhap ılacı vermıstı dr akıntım da var dıye folıbol le bırlıkte onu da ıcıyorum hala bıtmedı bebek ıcın bı sakıncası olsaydı vermezdı herhalde dımı cunku sordugunda evet dusunuyoruz demıstım?

tatlım ablam içinde vermişti o ay hatta hamile kalmıştı problem olmaz bi hafta kal bile ögrenen pek çok arkadaşımız var silik çizgiyse folbiol zaten hazırlık içinsıra kan testinde onuda yaptırkı yolunda gidip gitmediği anlaşılsın sabah ilk idrarınla testini yinelle tatlım

tatlım ablam içinde vermişti o ay hatta hamile kalmıştı problem olmaz bi hafta kal bile ögrenen pek çok arkadaşımız var silik çizgiyse folbiol zaten hazırlık içinsıra kan testinde onuda yaptırkı yolunda gidip gitmediği anlaşılsın sabah ilk idrarınla testini yinelle tatlım

Canım biraz canım sıkkın su an da esımle de konustuk ama bana hala daha emın olma hevese kapılma dıyor o benım kadar heyecanlı degıl su an cunku adet gunum gecmeden once yaptım ya ona takılmıs o yuzden emın degıl ama nıye 2 cızgı cıktı o zaman hatta sonradan da koyulastı???

Canım biraz canım sıkkın su an da esımle de konustuk ama bana hala daha emın olma hevese kapılma dıyor o benım kadar heyecanlı degıl su an cunku adet gunum gecmeden once yaptım ya ona takılmıs o yuzden emın degıl ama nıye 2 cızgı cıktı o zaman hatta sonradan da koyulastı???

tatlım oda kendince haklıdır ama kan testi kesin sonuç çok guzel bi sevgililer gunu hediyesi ben ce zaman kaybetmeden kan testi yaptırki, soru işaretin bitsin tatlım bizim bu topikte hepimiz çok hevesliyiz tam 6 gebe miz var ve hepsi 3 4 gun öncecden yaptı testini ki şekercininkızının çok daha silikti

tatlım oda kendince haklıdır ama kan testi kesin sonuç çok guzel bi sevgililer gunu hediyesi ben ce zaman kaybetmeden kan testi yaptırki, soru işaretin bitsin tatlım bizim bu topikte hepimiz çok hevesliyiz tam 6 gebe miz var ve hepsi 3 4 gun öncecden yaptı testini ki şekercininkızının çok daha silikti

İşte bende tam onu soracaktım tatlım şekercininkızı hamile mi ne güzelll :) Var yani benim gibi önceden test yapıp ta hamile olan arkadaşlar öyle mi?Bende ondan tereddute dusmustum adet ten once yanıltabılır mı dıye ama bekledıkce koyulastı bu test?Hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun ınsallah Allah ım ısteyen herkese verır o duyguyu yasatır sağlıkla....Eşim inanılmaz çok istiyor bı kere hayal kırırklıgımız oldu baya etkılenmıstı sanırım bu kez yıne aynı seyı bı daha yasamamızı ıstemedıgı ıcın boyle dıyor...En kesın cozumu kan testı evet en kısa zamanda yaptırmalıyım...Sende durumlar ne canım varmı hamılelık?

İşte bende tam onu soracaktım tatlım şekercininkızı hamile mi ne güzelll :) Var yani benim gibi önceden test yapıp ta hamile olan arkadaşlar öyle mi?Bende ondan tereddute dusmustum adet ten once yanıltabılır mı dıye ama bekledıkce koyulastı bu test?Hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun ınsallah Allah ım ısteyen herkese verır o duyguyu yasatır sağlıkla....Eşim inanılmaz çok istiyor bı kere hayal kırırklıgımız oldu baya etkılenmıstı sanırım bu kez yıne aynı seyı bı daha yasamamızı ıstemedıgı ıcın boyle dıyor...En kesın cozumu kan testı evet en kısa zamanda yaptırmalıyım...Sende durumlar ne canım varmı hamılelık?

evet tatlım 6 hamişte silik çizgi ile gununden önce öğrendiler ben 1.5 ay önce kimyasal gebelik gecirdim çalışmalara devam

nilaaaay hamile misiiin belirtilerin çok erken başlamıştı senin.çok çok sevindim canım ya ilk denemede tutturdun valla ne güzel :1: hayırlı olsun bizim içinde dua et emi :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :nazar:

tebrikleer ben de 3 gün önce silik çizgi görüp inanamamıstım ama evet hamileyim... yalnız bi sorun var 2 gündür akıntım var cok acık kahverengi doktorumu aradım progestan verdi düşük tehlikesine karsı.. cok korkuyorum kızlar nolur dua edin banaaaa..... :((

nilaaaay hamile misiiin belirtilerin çok erken başlamıştı senin.çok çok sevindim canım ya ilk denemede tutturdun valla ne güzel :1: hayırlı olsun bizim içinde dua et emi :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :nazar:

Canim benimmm :) valla şaşkınım hala bilmiyorum canim emin degilim ama gördüğün gibi testte iki çizgi çıktı ve gitgide koyulasti 2.çizgi sonradan?ve daha adetime 3 gun var ama kızlar olabiliyor diyor 6 kisi benim gibi onceden test yapmış hamileymis?en iyisi kan testi ama ona da fırsat yaratmam lazım isten zaman bulup?..arkadas bı test adı daha verdi olmazsa adetim geçtikten sonra onu da yapicam ben nova almıştım eczacı onu verdi başka yok dedi o da iyi bı testmis kızların dediğine göre ama bakalım canim yaaaa insallah hayırlısı olur kesin emin olursam sevincim daha da artacak su an muallaktayim hala?

Back