Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Eki Görüntüle 344751
kızlar test sonucumu gonderıyorum lutfen sızde bakar mısınız???Ikıncı cızgı de cıktı ama sılık???bat 14 şubat ama dayanamadım yaptım bugün??
canım...tebrik ederim..
burada gösterilen tüm testler hep böyle 2. çizgi silikti ama sonuç pozitifti..
Allah gönlündekini versin sağlıkla inşallah..
dün de bugün de hamiş haberi aldık...vallahi mutlu oldum
canım olumsuz olursa sonra sen üzülme diye gizlemiştir heyecanını...
kan testinde de cıkıp emin lunca senin kadar sevinir bence...sen üzülme bunun için..

ahh sevcann görün bence hemen dr.una..insallah önemli bişey degildir sen içini ferah tutta..
dualarım seninle güzelim

gece yazılanları okudum bir sürüde alıntı yapmıstım az önce ama site kapandı yanlşlıkla yeniden açtım uçmus gitmişler
yazmıyorum diye bilmiyorum sanmayın yani..

buarada kankigiller gece bayağı kulağımı çınlatmışsınız..
yok kuzucuklar yanlış anlamıssınız beni

kuzum korkma yerleşme kanamasıdır şekercinin kızındada oldu geçti

haaa kuzum nerdesin sen yav akşam biz geldik sen gittin bize kırıldın die düşündük huzursuz olduk kantikom nerdeydin bakım

haaa kuzum nerdesin sen yav akşam biz geldik sen gittin bize kırıldın die düşündük huzursuz olduk kantikom nerdeydin bakım

meri zeynep nereye gittiniz yav

geldim canım..burdayım ben
yokkk siz gelince ben cıkarmıyım hiç..zaten niyetindeydim...sizde beraber girince kırıldım sanırım
sanırım çok çocukça birsey...benm psikolojim bozuk sanırım..

off ne çok sanırım demişim..
kırmızılar daha bugün söküldüler çarsamba,persembe,cuma hiç bisey yok gibiydi..
benm satım bugünmü şimdii...

sen nasılsın canım?topicimizde ne cok hamiş var dimi?
arkadaşlarım adına çok seviniyorum

anladım tatlım zaten kırıldını hemencik nesrin kırılmadı bişey yok dedi ama ben tanıyorum dedim onu kıyamam arkadaşım biz 3 lu kankayız unutma mesela nesrin hep erken yatıyo biz ikimiz kalıyoz falan 3 umuz bi arad olamıyoz herzamann ama adet dönemi oluyo ruh hali bozuklukları seni çok seviyoruz unutma ay evet çok hamiş maşlla bulaşsın bizede bu ay senin neden erken geldi bukadar anlamadım ben bu ay bayağı şiddetli, adet oldum 43 gun birikimi tab,i gerci hep öle olurum ilk 3 gun 3.5 kg bebe bezi düşün

evettt beni anlamıssın
off zaten hiç içimde tutamıyorum artık...
yok canım erken gelmedi listede batım 8 subattı..sekizinde 1 2 damla geldi..
kısmet bugüneymiş..3günde geçti bile..
her ay 2-3 gün geri atıyor ilaç kullandıgım halde...
ayyhh maşallahhh bebek bezi ha...bende 3 pedle 3 gün ancak...

valla bence mutlu olmalısın...

canım tabiki 3lü kankayız..zaten bunun kararını senden önce biz nesrinle vermiştik
bende seni seviyorum..sizi seviyorum...ben herkesi seviyorum

eşim yeni geldi işten..yemegini vereyim ben bizim açın

hadi doyur admcazı bekliyoruz bak

ben bugün alisveris yaptim bir mazagada 100 euroluk alana 50 euro indirim yapiyorlardi.. aldiklarim:
deri ceket (imitasyon)
panco
süeter
kot blüz

ben bugün alisveris yaptim bir mazagada 100 euroluk alana 50 euro indirim yapiyorlardi.. aldiklarim:
deri ceket (imitasyon)
panco
süeter
kot blüz

hımmm iyiymiş 50 euro tabi hemen değerlendirdim ay ben alışveriş yapınca cok mutlu oluyorum böle bi pozitiflik geliyo bana yoksam sende benim gibi eşinin sana alacağı sevgililer gunu hediyelerinimim aldın ay benim eşim çok guldu bana

yok canim biz sevgililer günü kutlamiyoruz bu ay zaten evlilik yil dönümü var. tabi ben bugün alisveris yapinca "sana hediye yok daha" dedi tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…