ah cnm benim yaaa gercekten çok zor dönemmiş gec farkedilmesi kötu olmuş kimbilir ne zor gunlerdi pekala kontrol edildimi rahim bi daha
Elifcim uff napmis doktor oyle 1yilmi yokya. Bak benim doktorum 6ay korun dinlen dedi ve ben beni kurtaj yapan uzmana sordum bana gulumsedi ve kendini nezaman saglikli hazir hissediyorsan ozaman yap dedi yani yok bi suresi. Misal diger topikten neselikz hic korunmadi hemen hamile kaldi daha yeni dogum yapti diger topikten
Ve ben inan 7haftalikken kalbi durmus randevum 5hafta sonraydi ve 5hafta bilmeden tasimisim 12haftalik olmasi gerekirken 7haftalikken kalbi durmus.
Yarencim benim bildigim kanama oluyor ama olmayanlarda varmis dogru
Ve ben okula devam ettim 1yil o yuzden korundum yani 2010 kurtaj oldum 2011 haziranda calismalara basladim
bazı şeyler kişiden kişiye değişiyor sanırım. bana doktorumun dediği oydu. belki hemen ardından adet kanaması gibi olmuşturama nartanenin olmuş
iyi geceler canımmmkızlar çok uykum geldi ben kaçtım öptum sizi yarın yeni bi gun tum guzellikler sizin olsun
kızlarrr canlarım tebrikleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim rabbim en kısa zmaanda sizleride güldürsün inşallah canlarım benim
şeydacım canım benide listeye ekleyebilir misin
Eki Görüntüle 344751
kızlar test sonucumu gonderıyorum lutfen sızde bakar mısınız???Ikıncı cızgı de cıktı ama sılık???bat 14 şubat ama dayanamadım yaptım bugün??
Eki Görüntüle 344751
kızlar test sonucumu gonderıyorum lutfen sızde bakar mısınız???ıkıncı cızgı de cıktı ama sılık???bat 14 şubat ama dayanamadım yaptım bugün??
tebrik ederim tatlım hamilesin bu topikte herkezin bu şekilde oldu gitgite koyulaştı
Evet canım az once yıne baktım baya koyulasmıs :)) ama yıne de acaba mı dıyorum ya daha adetıme 3 gun vardı?Bir de ıltıhap ılacı vermıstı dr akıntım da var dıye folıbol le bırlıkte onu da ıcıyorum hala bıtmedı bebek ıcın bı sakıncası olsaydı vermezdı herhalde dımı cunku sordugunda evet dusunuyoruz demıstım?
tatlım ablam içinde vermişti o ay hatta hamile kalmıştı problem olmaz bi hafta kal bile ögrenen pek çok arkadaşımız var silik çizgiyse folbiol zaten hazırlık içinsıra kan testinde onuda yaptırkı yolunda gidip gitmediği anlaşılsın sabah ilk idrarınla testini yinelle tatlım
Canım biraz canım sıkkın su an da esımle de konustuk ama bana hala daha emın olma hevese kapılma dıyor o benım kadar heyecanlı degıl su an cunku adet gunum gecmeden once yaptım ya ona takılmıs o yuzden emın degıl ama nıye 2 cızgı cıktı o zaman hatta sonradan da koyulastı???
tatlım oda kendince haklıdır ama kan testi kesin sonuç çok guzel bi sevgililer gunu hediyesi ben ce zaman kaybetmeden kan testi yaptırki, soru işaretin bitsin tatlım bizim bu topikte hepimiz çok hevesliyiz tam 6 gebe miz var ve hepsi 3 4 gun öncecden yaptı testini ki şekercininkızının çok daha silikti
İşte bende tam onu soracaktım tatlım şekercininkızı hamile mi ne güzelll :) Var yani benim gibi önceden test yapıp ta hamile olan arkadaşlar öyle mi?Bende ondan tereddute dusmustum adet ten once yanıltabılır mı dıye ama bekledıkce koyulastı bu test?Hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun ınsallah Allah ım ısteyen herkese verır o duyguyu yasatır sağlıkla....Eşim inanılmaz çok istiyor bı kere hayal kırırklıgımız oldu baya etkılenmıstı sanırım bu kez yıne aynı seyı bı daha yasamamızı ıstemedıgı ıcın boyle dıyor...En kesın cozumu kan testı evet en kısa zamanda yaptırmalıyım...Sende durumlar ne canım varmı hamılelık?
İşte bende tam onu soracaktım tatlım şekercininkızı hamile mi ne güzelll :) Var yani benim gibi önceden test yapıp ta hamile olan arkadaşlar öyle mi?Bende ondan tereddute dusmustum adet ten once yanıltabılır mı dıye ama bekledıkce koyulastı bu test?Hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun ınsallah Allah ım ısteyen herkese verır o duyguyu yasatır sağlıkla....Eşim inanılmaz çok istiyor bı kere hayal kırırklıgımız oldu baya etkılenmıstı sanırım bu kez yıne aynı seyı bı daha yasamamızı ıstemedıgı ıcın boyle dıyor...En kesın cozumu kan testı evet en kısa zamanda yaptırmalıyım...Sende durumlar ne canım varmı hamılelık?
nilaaaay hamile misiiin belirtilerin çok erken başlamıştı senin.çok çok sevindim canım ya ilk denemede tutturdun valla ne güzelhayırlı olsun bizim içinde dua et emi :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?