• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım doktorun bu konuyla ilgili bişey dedimi? çünkü normali 23- 35 gün arası senin kimyasal gebelik vardı onunla alakası varmıymış bu durumun

düşük sonrası 45 gune kadar uzayabiliyommuş amöa kimyasaldan önce 38 i görmuştum dr istemek adetrini öteliyo dedi kist vb bişi yok ee hamilede kaldığım için hiç bi ilaç vermiyo

Yarencim oh relax olmana sevindim inan bende relaxim bu ay takmiyorum nedense icim bi ferah ki sorma ya kendimi ates olcmeye ovtesti yapmaya bide sureler okumaya verdim ya ondan bide ben 15gun bogurtlenkoku ictim tam 15gun icmedim cunku yumurtlama gunume denk gelmesini istemedim biraktim
Bence birseylerle ugrasmak rahatlatiyor bide vicdanen rahatsin cunku caba sarf ettigini bilmek mutlu ediyor insani

Elifcim benimde adetlerim 26-29 du ama troit hapi kullandigim icin 32oldum gecen ay bu ayda oyle olabilirim
Sen nasilsin bu arada?
iyiyim canım sen nasılsın. uyudu benimki banada sıkı sıkı tembih etti 3 ten önce yatma diyee:1: bende sizinle huzur buluyorum işte.. burayı keşfettiğimden beri çok güzel arkadaşlıklar edindim ve kendimi daha rahat hissediyorum.hepiniz sağolun varolun :1:
:1: troit hızlımı çalışıyo yavaşmı merak ettim.

Yarencim bal+arisutu+poleni niye denemiyorsunuz bende bunun tadi daha guzeldir. Denemedim ama oyle tahmin ediyom. Cunku bal+tarcin+corek otu denedim ben bir ay ama biraktim kist yapiyormus dikkat edin. Iyi arastirin

düşük sonrası 45 gune kadar uzayabiliyommuş amöa kimyasaldan önce 38 i görmuştum dr istemek adetrini öteliyo dedi kist vb bişi yok ee hamilede kaldığım için hiç bi ilaç vermiyo

amannn ne güzel hamile kalabiliyorsunn.varsın düzensiz olsun. ben kürtajımdan sonra 3 ay adet görmedim senin 45 gün bişeymi pehhhhhhhh. ayyy ne sinir yapıyo valla. menapozda ne yapacaz bilmem

Yarencim bal+arisutu+poleni niye denemiyorsunuz bende bunun tadi daha guzeldir. Denemedim ama oyle tahmin ediyom. Cunku bal+tarcin+corek otu denedim ben bir ay ama biraktim kist yapiyormus dikkat edin. Iyi arastirin

tatlım araaştırdım bende yumurtlaması duzd-gun olanlarda yaratabiliyomuş benim zaten gecikmeli zaten bu ay denedim yapmam sanırım bi daha hadi hevesim kalmasın başlamışken bitireyım dedim kullanmıcam bişi yani şu an ateş kaç merak ettim bi biz şekercininkızıyla yapardık çok

amannn ne güzel hamile kalabiliyorsunn.varsın düzensiz olsun. ben kürtajımdan sonra 3 ay adet görmedim senin 45 gün bişeymi pehhhhhhhh. ayyy ne sinir yapıyo valla. menapozda ne yapacaz bilmem

ooo baya olmuş ama zaten korunma sureci oluyo ben kurtaj olmadım ondan yırttım kaç haftalıktı seninki

Elif benim troit yavas yani tembel. Ama ben hap kullaniyorum duzenli ve normale dondu ama hapi sanirim omur boyu kullanacagim yoksa dozunu yukseltebilirler suan en dusugu yani 25lik

Bugun hapim bitti yana yana doktor aradim cumalari erken kapatiyorlarmis ay ne bileyim receteyle veriliyor bizim burda eczaneden alamiyorsun. Ve malesef eli bos dondum. Pazartesi beklemeliyim haftasonu doktor kapali.
Bu sehire yeni tasindim o yuzden doktorsuz kaldim neyse bisey olmaz Insaallah tamda yumurtlama zamanindayim

Demet sagol ya rahatladim canim Rabbim kabul eder Insaallah

Yaren ozaman icin rahat olsun. Bazen akisina birakmak gerek ama olmuyor. Ates guzel bir yontem ben seviyorum

Elif benim troit yavas yani tembel. Ama ben hap kullaniyorum duzenli ve normale dondu ama hapi sanirim omur boyu kullanacagim yoksa dozunu yukseltebilirler suan en dusugu yani 25lik

Bugun hapim bitti yana yana doktor aradim cumalari erken kapatiyorlarmis ay ne bileyim receteyle veriliyor bizim burda eczaneden alamiyorsun. Ve malesef eli bos dondum. Pazartesi beklemeliyim haftasonu doktor kapali.
Bu sehire yeni tasindim o yuzden doktorsuz kaldim neyse bisey olmaz Insaallah tamda yumurtlama zamanindayim

Demet sagol ya rahatladim canim Rabbim kabul eder Insaallah

Yaren ozaman icin rahat olsun. Bazen akisina birakmak gerek ama olmuyor. Ates guzel bir yontem ben seviyorum

aslında ölçmucektim ama böle bi uğraş oluyo sanırım yada bi merak ben sevdim ya

iyi geceler kızlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın aeolun hepinizi öpüyorum:54::54::54:
iyi geceler canımm. tatlı rüyalar

ooo baya olmuş ama zaten korunma sureci oluyo ben kurtaj olmadım ondan yırttım kaç haftalıktı seninki
6 haftalıkken kalbi durmuş. 8 haftalıkken kürtaj oldum. ben biraz geç öğrendim kalbi durduğunu. benim korunma sürecim bayağı uzundu. 1 yıla yakın.

Demet iyi geceler Allah rahatlik versin.

Elif bende kurtaj oldum ve o gun bi 10gun kadar adet kanamasi gordum sonra normale dondu
Doktor tekrardan baktimi yani zedelenme falan varmi diye?
Cunku 3ay olmaman ilginc

Benim 7haftalikti kurtaj oldugumda kalbi durmus

Elif bende kurtaj oldum ve o gun bi 10gun kadar adet kanamasi gordum sonra normale dondu
Cunku 3ay olmaman ilginc

cnm senin ne kadar gecti aradan ben yine kurtaj olayına girmediğimden şanslıyım ya benim yengemin hiç kanama olmadı kurtaj sonrası

Cunku 3ay olmaman ilginc

ah cnm bebnim pekala neden 1 sene

canlarım benim bebek karnımda çok fazla ölü kaldığından çürümüş içimde ve rahime yapışmış. bu yüzden kürtajım çok zor oldu. 1 kerede kazıyamadı doktor.1 hafta içinde 3 kere yattım masaya. bu da rahimi çok yıprattı dolayısıyla. hem sitresten hem rahim zorlanmasından adetim çok gecikti. 1 yıla yakın adet düzenleyici tedavi oldum. bu dönemde doktor hamile kalmamı kesinlikle yasakladı. bi ara adam bizi dövecek sandım valla. en az 5 kere tembihliyordu korunun diye. şimdi herşey normale döndü. ve çalışmalara başladımmmmmmm

cnm senin ne kadar gecti aradan ben yine kurtaj olayına girmediğimden şanslıyım ya benim yengemin hiç kanama olmadı kurtaj sonrası
normaldede kanamasının olmaması gerekiyor zaten en fazla kürtaj sonrası 1-2 saat. yani çok normal.

benimmi ne kadar geçti üstünden anlamadım

Son düzenleme:
canlarım benim bebek karnımda çok fazla ölü kaldığından çürümüş içimde ve rahime yapışmış. bu yüzden kürtajım çok zor oldu. 1 kerede kazıyamadı doktor.1 hafta içinde 3 kere yattım masaya. bu da rahimi çok yıprattı dolayısıyla. hem sitresten hem rahim zorlanmasından adetim çok gecikti. 1 yıla yakın adet düzenleyici tedavi oldum. bu dönemde doktor hamile kalmamı kesinlikle yasakladı. bi ara adam bizi dövecek sandım valla. en az 5 kere tembihliyordu korunun diye. şimdi herşey normale döndü. ve çalışmalara başladımmmmmmm

ah cnm benim yaaa gercekten çok zor dönemmiş gec farkedilmesi kötu olmuş kimbilir ne zor gunlerdi pekala kontrol edildimi rahim bi daha

Elifcim uff napmis doktor oyle 1yilmi yokya. Bak benim doktorum 6ay korun dinlen dedi ve ben beni kurtaj yapan uzmana sordum bana gulumsedi ve kendini nezaman saglikli hazir hissediyorsan ozaman yap dedi yani yok bi suresi. Misal diger topikten neselikz hic korunmadi hemen hamile kaldi daha yeni dogum yapti diger topikten

Ve ben inan 7haftalikken kalbi durmus randevum 5hafta sonraydi ve 5hafta bilmeden tasimisim 12haftalik olmasi gerekirken 7haftalikken kalbi durmus.

Yarencim benim bildigim kanama oluyor ama olmayanlarda varmis dogru
Ve ben okula devam ettim 1yil o yuzden korundum yani 2010 kurtaj oldum 2011 haziranda calismalara basladim

Elifcim yazini simdi okudum gecmis olsunn canim ya sen baya biseyler atlatmissin
Allah bidaaha yasatmasin
Bende oyle bi durum olmadi senin farkliymis. Acaba bende curumedimi ya merak ettim?
Bende daha fazla kalmis cunku ve doktor en son baktigimiz gibi kalmis buyumemis yani 7haftalik acaba gelismedi kalbi daha sonrami durdu dimi 5hafta icerde olu ne demek

Back