sen benimle takıl ben seni formada sokarım evelallah.benden bi cacık olmaz elifff:) formdan düştümmmm ben
bencede canım ya kızım olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbence kız olcak tatlım
Evet hergun 1bardak suya okuyup icecen bunu hergun yapcan 41 gun dimi oyle yapiyom evet bebek icin
Yaren abk gel nedemek???
ahahaha öyle valla yarından sonra başlıcak asıl güreşler. bunlar nekii.
ben herzaman hızlıyımdır zaten. fazla uğraştırmaz benim kırmızılar. 24- 25 günde bir uğrar giderr
Sen surahiye okuyon. 1kere ve gunde bi kac bardakmi iciyon o sudan? Sonra ertesi gun yine su doldurup yinemi okuyup iciyon?
Ben esime ayirdim 1bardak ona cikti ama yarin icebilir cunku suan yanimda degil
Enbiya suresinide biliyorum
Kenzul ars, insirah bunlarda var canim buna benzer cok var bende ama uygulayamadim
Sen surahiye okuyon. 1kere ve gunde bi kac bardakmi iciyon o sudan? Sonra ertesi gun yine su doldurup yinemi okuyup iciyon?
Ben esime ayirdim 1bardak ona cikti ama yarin icebilir cunku suan yanimda degil
Enbiya suresinide biliyorum
Kenzul ars, insirah bunlarda var canim buna benzer cok var bende ama uygulayamadim
haha ben ancak ozaman yumurtluyom duşun ay bu ay cabuk gecti 14 gun oldu bile
kız valla oda sabır işi. bekle bekle günler geçmez valla. benim sat şubat 6 bat mart 1 hesap et işte aralığını. ne ara yenisi gelmiş anlamıyom valla ahahahah
neçok valla demişim :)))))))
Yarencim kizin nasil napiyor en son hastaydi iyilesti dimi?
Soruya bak yaren kizin nasil? Hehe . Kizin yaren nasil songul? Songul kizin yaren nasil? Hehe neyse findik dokundu bana sanirim. Erkeklere kuvvet veriyor acaba bayanlara ne yapiyor findik?
Amin cumlemizin duasi kabul olur Insaallah en kisa zamanda hayirli bebek mujdeleri veririz bol bol
Demet Allah kabul etsin masaallah sen ilerlemisin baya okumuusun
Yarencim kizin nasil napiyor en son hastaydi iyilesti dimi?
Soruya bak yaren kizin nasil? Hehe . Kizin yaren nasil songul? Songul kizin yaren nasil? Hehe neyse findik dokundu bana sanirim. Erkeklere kuvvet veriyor acaba bayanlara ne yapiyor findik?
Amin cumlemizin duasi kabul olur Insaallah en kisa zamanda hayirli bebek mujdeleri veririz bol bol
Demet Allah kabul etsin masaallah sen ilerlemisin baya okumuusun
gerçekten 43 gün beklemek çok zorr. yok aslında bu ay 5şinde bekliyordum ama 6. da geldi. yenisini hesapladım 1 mart hem benim hesabım hem google amcanın hesabı. ama 29 şubatta bile olabilirim. bi an süşündümde kısacık şubat ayında bile 2 kere oluyom. ben zaten ramazanda da öyleyim en az 8- 9 gün oruçsuz olurum. hem başında hem sonunda.valla tatlım hadi bebek olmuyo takmıcamda gecikipte olmaması öle zorki bu ay 43 gunde oldum bu ay adewtinde bi gun kısalığı oldumu battan erken
gerçekten 43 gün beklemek çok zorr. yok aslında bu ay 5şinde bekliyordum ama 6. da geldi. yenisini hesapladım 1 mart hem benim hesabım hem google amcanın hesabı. ama 29 şubatta bile olabilirim. bi an süşündümde kısacık şubat ayında bile 2 kere oluyom. ben zaten ramazanda da öyleyim en az 8- 9 gün oruçsuz olurum. hem başında hem sonunda.
Demeeeeet deme yav tuh ben yanlis yapmisim ozaman. Ben 2bardak kadar suya okudum bi bardak ictim digerini esime icirecektim yarin.
Yani miktari onemli degil suyun esim ve ben icecek kadar suya hergun 1tane okuyup 41. Gunde iciyorsun oylemiii?
Ups bende suan 1bardak kadar su var bari onu 41.gune kadar saklim okim icelim esimle olur dimi boyle
Yarencim oh relax olmana sevindim inan bende relaxim bu ay takmiyorum nedense icim bi ferah ki sorma ya kendimi ates olcmeye ovtesti yapmaya bide sureler okumaya verdim ya ondan bide ben 15gun bogurtlenkoku ictim tam 15gun icmedim cunku yumurtlama gunume denk gelmesini istemedim biraktim
Bence birseylerle ugrasmak rahatlatiyor bide vicdanen rahatsin cunku caba sarf ettigini bilmek mutlu ediyor insani
Elifcim benimde adetlerim 26-29 du ama troit hapi kullandigim icin 32oldum gecen ay bu ayda oyle olabilirim
Sen nasilsin bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?