Yarenim ya gercektenmi iyi oyle olsun keske cunku ben atese bakarak 13gun catladi sandim cok korktum cunku 14gun basladik calismalara
Iyi bari calismaaya devam. Zaten testim dunde onceki gunde pozitif cikinca pek karistim bende salladim yarin catlayabilir cunku benim adetim gecen ay gibi uzayacak sanirim 32gun olmustu bu ay da sanirim oyle ozaman 18.gun catlayabilir. Gerci Rabbim bilir ya amaaaaan ne yoruyosam kendimi ama iste merak
Ben simdi meryem suresi okuyacam sonra yine girebilirsem girerim size de dua edecegim Insaallah
Benim online olduguma bakmayin cepten girdigim icin hep acik hadi opuldunuz
kizlar ben cikiyorum, erken kalktim calistim yorgunum. gündüz girebilirseniz görüsürüz.. hempnizi öpüyorum dualarim hep sizinle..
kizlar ben cikiyorum, erken kalktim calistim yorgunum. gündüz girebilirseniz görüsürüz.. hempnizi öpüyorum dualarim hep sizinle..
Yarenim ya gercektenmi iyi oyle olsun keske cunku ben atese bakarak 13gun catladi sandim cok korktum cunku 14gun basladik calismalara
Iyi bari calismaaya devam. Zaten testim dunde onceki gunde pozitif cikinca pek karistim bende salladim yarin catlayabilir cunku benim adetim gecen ay gibi uzayacak sanirim 32gun olmustu bu ay da sanirim oyle ozaman 18.gun catlayabilir. Gerci Rabbim bilir ya amaaaaan ne yoruyosam kendimi ama iste merak
Ben simdi meryem suresi okuyacam sonra yine girebilirsem girerim size de dua edecegim Insaallah
Benim online olduguma bakmayin cepten girdigim icin hep acik hadi opuldunuz
öyle canım yaa ama korkmuyorum desem yalan olur vallaseramnaz istanbulda annesine gitti. bu gün hiç konuşmadım ama bi 10 gün daha kalacak. ordada arada giriyo nete ama daha çok hasret gideriyordur
aratıyo kendini zillihmm bilmiyodum aradı gözlerim saremnazı
aratıyo kendini zilliay nefes hefese kaldımm valla.. azıcık güreştim. galibiyetten sonra azıcık göbek attım ve geldimmmm:124: ama hala soluyorum
aratıyo kendini zilliAy nefes hefese kaldımm valla.. Azıcık güreştim. Galibiyetten sonra azıcık göbek attım ve geldimmmm:124: Ama hala soluyorum
konu güreşse bende varım :)hahah gureşlere devam he 47 kg ye 90 kg ay görmek isterdim anan ee adetin kaçıncı gunu
konu güreşse bende varım :)
canım kocam su anda tarlabaşında mudahalede .. Bende paşamla oturuyorummm .. Yanlızım ben geceleri operasyonlar gündüz.. Bız de 65 kıloya 71 kılokuzu kaçtın yoktun operasyonmu vardı yoksam
canım kocam su anda tarlabaşında mudahalede .. Bende paşamla oturuyorummm .. Yanlızım ben geceleri operasyonlar gündüz.. Bız de 65 kıloya 71 kıloTıfıl benim herifff
gör valla gülmekten yere yatarsın.hahah gureşlere devam he 47 kg ye 90 kg ay görmek isterdim anan ee adetin kaçıncı gunu
gör valla gülmekten yere yatarsın.ama ben şaban gibi hile yapıyom bakıyom gücüm yetmicek gıdıklıyorummm tabii elif soğuk nevale huylanmam asla veeeeee elif galippp
benim adetin 5. günündeyimm bitti sayılır yarın yıkanırım artıkk
o hemen geldı elımı tuttu askım sakin ol dedii benım yzum bembeyaz olunca o uzuldugumu sandı .. bastan beri o kız ben erkek ıstıyrdum ama ınanmıyor o doktorun soyledgıne .. 18 gun sora gıdecegız ya o zaman dr ne derse ınanır .. ne bıleyım kuzumm .. bızım sulalede mesele haline geldi zeyneple ahmetın bebegı kızdı erkek cıktı falanhaha bebişinlesin yani he eşin neyaptı cinsiyet değişime
konu güreşse bende varım :)
ahahaha öyle valla yarından sonra başlıcak asıl güreşler. bunlar nekii.oo cabuk bitiyo demek benim bi hafta suruyo ozaman asıl gureş yarın desene
gel anam gelll. ben bu hızla senlede güreşirimm. ama doğurduktan sonra gel.
o hemen geldı elımı tuttu askım sakin ol dedii benım yzum bembeyaz olunca o uzuldugumu sandı .. bastan beri o kız ben erkek ıstıyrdum ama ınanmıyor o doktorun soyledgıne .. 18 gun sora gıdecegız ya o zaman dr ne derse ınanır .. ne bıleyım kuzumm .. bızım sulalede mesele haline geldi zeyneple ahmetın bebegı kızdı erkek cıktı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?