Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Yarenim ya gercektenmi iyi oyle olsun keske cunku ben atese bakarak 13gun catladi sandim cok korktum cunku 14gun basladik calismalara
Iyi bari calismaaya devam. Zaten testim dunde onceki gunde pozitif cikinca pek karistim bende salladim yarin catlayabilir cunku benim adetim gecen ay gibi uzayacak sanirim 32gun olmustu bu ay da sanirim oyle ozaman 18.gun catlayabilir. Gerci Rabbim bilir ya amaaaaan ne yoruyosam kendimi ama iste merak

Ben simdi meryem suresi okuyacam sonra yine girebilirsem girerim size de dua edecegim Insaallah

Benim online olduguma bakmayin cepten girdigim icin hep acik hadi opuldunuz

kizlar ben cikiyorum, erken kalktim calistim yorgunum. gündüz girebilirseniz görüsürüz.. hempnizi öpüyorum dualarim hep sizinle..

evet tatlım çalışmalara devam A llah kabul etsin abk gel ama az kaldın

nartanesi meryem süresini 41gun suya okucak biliyon degilmi eyer cocuk için okuyosan

hahah gureşlere devam he 47 kg ye 90 kg ay görmek isterdim anan ee adetin kaçıncı gunu
gör valla gülmekten yere yatarsın. ama ben şaban gibi hile yapıyom bakıyom gücüm yetmicek gıdıklıyorummm tabii elif soğuk nevale huylanmam asla veeeeee elif galippp

benim adetin 5. günündeyimm bitti sayılır yarın yıkanırım artıkk

oo cabuk bitiyo demek benim bi hafta suruyo ozaman asıl gureş yarın desene

haha bebişinlesin yani he eşin neyaptı cinsiyet değişime
o hemen geldı elımı tuttu askım sakin ol dedii benım yzum bembeyaz olunca o uzuldugumu sandı .. bastan beri o kız ben erkek ıstıyrdum ama ınanmıyor o doktorun soyledgıne .. 18 gun sora gıdecegız ya o zaman dr ne derse ınanır .. ne bıleyım kuzumm .. bızım sulalede mesele haline geldi zeyneple ahmetın bebegı kızdı erkek cıktı falan

oo cabuk bitiyo demek benim bi hafta suruyo ozaman asıl gureş yarın desene
ahahaha öyle valla yarından sonra başlıcak asıl güreşler. bunlar nekii.

ben herzaman hızlıyımdır zaten. fazla uğraştırmaz benim kırmızılar. 24- 25 günde bir uğrar giderr

bence kız olcak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…