hadi ya inşalla sende alırsın gulum ya bu ay off dahada cok var bu ay bana gunler cabuk gecio stressiz gördum kendimi
bak bak dayanamamış daha sevgililer günü gelmeden vermiş senin kociş hediyesini
çok güzelmiş tatlım..
bakalım bizim kocişler ne alacak bize...
özel yaptırmıs kociş bas ucuma koydu ısıgını yaktı renk renk yanıyor böle :) ıncedir benım kocam ... ama arada bos konusur benı hasta eder...ınternetı kestırecekmişşş topık yuzundençok guzel tatlım ya ee bu nedir böle çok hoş bak ne ince kocişin var bide adamcağıza hep kızarsın
stress yapma canim yaa bize hic iyi degil suan.. ben bu aydan pek umutlu degilim nedense...
özel yaptırmıs kociş bas ucuma koydu ısıgını yaktı renk renk yanıyor böle :) ıncedir benım kocam ... ama arada bos konusur benı hasta eder...ınternetı kestırecekmişşş topık yuzunden
özel yaptırmıs kociş bas ucuma koydu ısıgını yaktı renk renk yanıyor böle :) ıncedir benım kocam ... ama arada bos konusur benı hasta eder...ınternetı kestırecekmişşş topık yuzunden
slm kızlar nasılsınız
yapmıyom cnm nedense rahatım yani bu ara cok geziyorum oda etkili sanırımm zaten 5 adet gunum var her keimden moral oluyto bana sohpet dun biraz bakımda yaptım iyi geldi
hıcbısey almadım almayacagım da .. kocam aynen sunu söyledı .. HATUN GEREK YOK PARA HARCAMA :) O AKSAM SUPER BI OPERASYONNN ROMANTIK Bİ YEMEK OLDU BİTTİİİİ
slm kızlar nasılsınız
iyi cnm ya sen nasılsın
oh oh gez dolas canim iyi gelir. kendine iyi bak.. ne bilim kitap felan oku. bende yarin bi gezmeye cikayim. kocis nasilsa spora gidecek
şekercininkızı ben bugun sık gittiğim magazada yuzde 50 indirim gördum sezonda beyendiğim mont yarı fiyatı 400 den 200 e düşmüş hemen kociş adına hediye aldım kendime ama hbri yok tabi ilk defa böle bişey yaptımm hahahah onada hediyesini aldım
slm iyiz sen nasilsin??
slm kızlar nasılsınız
hahaha emri vaki olmuş kankim biraz sen ne aldın canım kocişee????
ben güzel bi kazak aldım...
sanki ciddi gıbı ayferimmm ben aksamları topıkteyım ya sinirinden kuduruyorrrramman haa kestirmesin neti yoksa tüm topik topyekun kapniza dayanirizöyle söyle ona
haha kaptmayı göze alamaz topik bize sus payı sonra vır vır
hayatım anladın ıste operasyonoperasyon derken
hosgeldın bebıs nasılsınsaol canım iyiyim
benim eşimde başladı spor salonuna bende sevgilier gunu hediiyesi spor canta aldım ay bugun bana dioki havlu koymamışız yarın unutmayalım dio bende kafa yapıyorum ay ceyizden dantelli koyalım die kıramıyo da beni ay ziyan olmasın dio yazık diemiyo abes olur die kırılırım die oysaki ben evde bile kullanmıyom çok guldum ahal dantelli koycam sanıyom cnm kocanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?