aahh evet kiz 6 mart da evlenmissiniz esimin dogum günü!!!! insallah o güzel hediyeyi aliriz ikimizde
aa ciddimi kız bebiş versek fenamı olur dimi evlilik kaç yık oldu bizim 7 dolcak bişeyde anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aahh evet kiz 6 mart da evlenmissiniz esimin dogum günü!!!! insallah o güzel hediyeyi aliriz ikimizde
evet ya o biz gelince gitmezdi acaba alındımı bize kankimniz ya
3 gun once doktora gıttık ya doktor erkek soyledı canımmm .. ben de soklardayımmmm
aman çalışmaları sıkı tutun valla sonra rahat ediyosunuzz hehhe...niye gelmiyon artık sen yada az geliyon sanki...
geliyom canımda sen yoksun ben geldımmı rastgelemedik şeker
aa ciddimi kız bebiş versek fenamı olur dimi evlilik kaç yık oldu bizim 7 dolcak bişeyde anlamadım
ıkılı teste girdin e orda kız demişti bu sefer emin i doktor sorsaydın doğumda süpriz olmasın diye
alınmaz benim kankimm hem alıncak ne varki ben anlamadım merim bitanem benim yaaa...
geliyom canımda sen yoksun ben geldımmı rastgelemedik şeker
demek rast gelemiyoz seninle nasıl gidiyor anlat bakalımm havalar nasıl orda yaww??
istanbulda kar var yinee trafik felçç ne kadar gıcık bir durum yahuuu![]()
nartanesi aybuke hoşgelniz
ben tanırım kankişi sankim bişeye kızdı alırız ifadesini
bebis verelim biz yaaa.. 8. yili doldurcaz canim 9 dan gün alacaz
ayy ne bıleyım hayatımmm doktora gıttık pipisi var dediiıkılı teste girdin e orda kız demişti bu sefer emin i doktor sorsaydın doğumda süpriz olmasın diye
hoşbuldum gidicem nerdeyse yeni ggörüyon bu kadarmı ggörünmezim ben ya(
hoşbuldum gidicem nerdeyse yeni ggörüyon bu kadarmı ggörünmezim ben ya(
2004 temi evlendiniz ay olsaymış ilkokula gitcekmiş bebiş
demek rast gelemiyoz seninle nasıl gidiyor anlat bakalımm havalar nasıl orda yaww??
istanbulda kar var yinee trafik felçç ne kadar gıcık bir durum yahuuu![]()
evt canım ne olsun hastanelerde ugraşıyorum eltim kürtas olduda kan sonuçları yüksek takipte suhan.havalarda felatek evt istanblda cok kar var ama olsun odagüzel kız
evet yaa... gecen esim de öyle dedi ozaman olsaydi kocaman olcaki simdi diye.. tabi o istemedi biraz pismanlik seziliyor