• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bak bak dayanamamış daha sevgililer günü gelmeden vermiş senin kociş hediyesini:16::16:
çok güzelmiş tatlım..
bakalım bizim kocişler ne alacak bize...

şekercininkızı ben bugun sık gittiğim magazada yuzde 50 indirim gördum sezonda beyendiğim mont yarı fiyatı 400 den 200 e düşmüş hemen kociş adına hediye aldım kendime ama hbri yok tabi ilk defa böle bişey yaptımm hahahah onada hediyesini aldım

çok guzel tatlım ya ee bu nedir böle çok hoş bak ne ince kocişin var bide adamcağıza hep kızarsın
özel yaptırmıs kociş bas ucuma koydu ısıgını yaktı renk renk yanıyor böle :) ıncedir benım kocam ... ama arada bos konusur benı hasta eder...ınternetı kestırecekmişşş topık yuzunden

yapmıyom cnm nedense rahatım yani bu ara cok geziyorum oda etkili sanırımm zaten 5 adet gunum var her keimden moral oluyto bana sohpet dun biraz bakımda yaptım iyi geldi

oh oh gez dolas canim iyi gelir. kendine iyi bak.. ne bilim kitap felan oku. bende yarin bi gezmeye cikayim. kocis nasilsa spora gidecek :1:

oh oh gez dolas canim iyi gelir. kendine iyi bak.. ne bilim kitap felan oku. bende yarin bi gezmeye cikayim. kocis nasilsa spora gidecek :1:

benim eşimde başladı spor salonuna bende sevgilier gunu hediiyesi spor canta aldım ay bugun bana dioki havlu koymamışız yarın unutmayalım dio bende kafa yapıyorum ay ceyizden dantelli koyalım die kıramıyo da beni ay ziyan olmasın dio yazık diemiyo abes olur die kırılırım die oysaki ben evde bile kullanmıyom çok guldum ahal dantelli koycam sanıyom cnm kocanm

şekercininkızı ben bugun sık gittiğim magazada yuzde 50 indirim gördum sezonda beyendiğim mont yarı fiyatı 400 den 200 e düşmüş hemen kociş adına hediye aldım kendime ama hbri yok tabi ilk defa böle bişey yaptımm hahahah onada hediyesini aldım

hahaha emri vaki olmuş kankim biraz sen ne aldın canım kocişee????
ben güzel bi kazak aldım...

amman haa kestirmesin neti yoksa tüm topik topyekun kapniza dayaniriz :1: öyle söyle ona :1:
sanki ciddi gıbı ayferimmm ben aksamları topıkteyım ya sinirinden kuduruyorrrr

haha kaptmayı göze alamaz topik bize sus payı sonra vır vır

operasyon derken
hayatım anladın ıste operasyon :1: adam polıs olunca cınsellıge bıle operasyon dıyor .. gecen bana dıyor kı hatun gell sınır ötesi operasyon yapalım .. bende dedım o ne? AYY ASKIM SINIRLARI ZORLAYALIM YANİİİ:9: benımkıde bole manyakkk

saol canım iyiyim
hosgeldın bebıs nasılsın

benim eşimde başladı spor salonuna bende sevgilier gunu hediiyesi spor canta aldım ay bugun bana dioki havlu koymamışız yarın unutmayalım dio bende kafa yapıyorum ay ceyizden dantelli koyalım die kıramıyo da beni ay ziyan olmasın dio yazık diemiyo abes olur die kırılırım die oysaki ben evde bile kullanmıyom çok guldum ahal dantelli koycam sanıyom cnm kocanm

benimkide isden gelmeden telefon aciyo cantami hazirla diye. hal-hatir sormak icin bile aramayan adam sinir oluyom bazen
vallah benim dantelli havlularim da eskidi canim. alsin götürsün vallah :1:

Back