• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
slm canim. dostlar sagolsun.. yinede calismalara devam ediyoruz... sizde durumlar nasil???

napcan cnm mecbur hayat devam ediyo ay ben bu ay kendi haline bıraktım çalışmaları ama anlamadan yine gun aşırı olyu en azından o baskı kaltı ustumden ya biz gec yumurtlutoruz arkadaşım ya

evet ultrasonda baktı bugün.kırmızılara daha 16 gün var 2. 3.günü ne kotrolu yapılıyor hormonsa yeni yapıldı çünkü ?

canmmm alt ultrasyona da bakıyorlar...yani kist pcos falan için..
o yüsden regl dönemi önemli..belki bakmadıgı tahlilleri de yaptırcaktır.
sen moralini bozma..çalısmalara devam et..

napcan cnm mecbur hayat devam ediyo ay ben bu ay kendi haline bıraktım çalışmaları ama anlamadan yine gun aşırı olyu en azından o baskı kaltı ustumden ya biz gec yumurtlutoruz arkadaşım ya

ben dün ovulasyon testi aldim hemen yaptim. dün bugün bos cikti. bugün 15. gün evet gec yumurtluyoruz galiba.
esime dedim bende oda dedi "onu allah bilir, belkide suan hamilesin, ben elimden geleni yaptim (tabi bunu baska türlü dedi onu söyleyemem :1:)" dedi.. insallah..

ben dün ovulasyon testi aldim hemen yaptim. dün bugün bos cikti. bugün 15. gün evet gec yumurtluyoruz galiba.
esime dedim bende oda dedi "onu allah bilir, belkide suan hamilesin, ben elimden geleni yaptim (tabi bunu baska türlü dedi onu söyleyemem :1:)" dedi.. insallah..

tatlım o testi 48 saatte bi yapıyolar sanırım hergun değil bu şekildee cabuk biter pekala erken yumurtlamış olabilirmisin

Back