geçmişi okumussun bilee...
elifi sölücektim.
hadi ya tuhh bende bi gelişme var sandım kanka ya ee naptın bakım bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi okumussun bilee...
elifi sölücektim.
slm canim. dostlar sagolsun.. yinede calismalara devam ediyoruz... sizde durumlar nasil???
evet ultrasonda baktı bugün.kırmızılara daha 16 gün var 2. 3.günü ne kotrolu yapılıyor hormonsa yeni yapıldı çünkü ?
sükür canim nolsun calisiyoruz kocisle mide bulantisi normal heralde.. insallah hepimiz müjdeli haberler veririz burada..
kötü yaa bence eski hali daha güzeldi...neyse nbr bebemm?
ıyı degılım hayatı ya mıdem cok kotu bugun temızlık yaptım camasır suyu benı zehırledı galıba bıde ton balıgı yedım yy ne bıleyımm kafam cok kotuuu .. dokülüyorummmkötü yaa bence eski hali daha güzeldi...neyse nbr bebemm?
napcan cnm mecbur hayat devam ediyo ay ben bu ay kendi haline bıraktım çalışmaları ama anlamadan yine gun aşırı olyu en azından o baskı kaltı ustumden ya biz gec yumurtlutoruz arkadaşım ya
ıyı degılım hayatı ya mıdem cok kotu bugun temızlık yaptım camasır suyu benı zehırledı galıba bıde ton balıgı yedım yy ne bıleyımm kafam cok kotuuu .. dokülüyorummm
ben dün ovulasyon testi aldim hemen yaptim. dün bugün bos cikti. bugün 15. gün evet gec yumurtluyoruz galiba.
esime dedim bende oda dedi "onu allah bilir, belkide suan hamilesin, ben elimden geleni yaptim (tabi bunu baska türlü dedi onu söyleyemem )" dedi.. insallah..
ben bu gece erken çıkacagım.hepinize iyi geceler
tatlım o testi 48 saatte bi yapıyolar sanırım hergun değil bu şekildee cabuk biter pekala erken yumurtlamış olabilirmisin
ee senın kız nasıll .. benım oglanı kabul edersen senın kıza talib oluruz .. azcık kucuk amma olsunnngecmiş olsun arkadaşım ama camasır suyu direk oksijene karışşıyo biraz stop
ee senın kız nasıll .. benım oglanı kabul edersen senın kıza talib oluruz .. azcık kucuk amma olsunnn
belkide ama benim adetim 30. günden sonra geliyor. gec oluyorum yani..
belkide ama benim adetim 30. günden sonra geliyor. gec oluyorum yani..
kuzum ateş tablonu koysana bakım
ee senın kız nasıll .. benım oglanı kabul edersen senın kıza talib oluruz .. azcık kucuk amma olsunnn
haha benim esimde benden 7 ay kücük olur vallah
ben bu gece erken çıkacagım.hepinize iyi geceler