• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm ay ben bu ay 43.gunde oldum duşun yani bu ay kur uyguladım adette duzenliyomuş bakım

cok uzun yaa canim. bekle bekle gelmez o gün Allah yardimcin olsun. gecen ay cok kanamam oldugu icin doktor bana duphaston hapi vermisti. adet düzenleyici mis. hamilelere de veriyormuslar.. yani bi zarari olmaz dedi eger hamile kalirsan. bi doktoruna sorsana belki ondan verir sanada. türkiye de varmis..

haha moda zaten gulum valla isterim böle eğlenceli kayınvaldesi olsun ay ben hala şaşkınım ya

haha benim esimde benden 7 ay kücük :1: olur vallah

bizmkide 5 yaş olcak ama napalım moda
ayy hıc onemlı degıl valla erkk buyuk olunca oluyor da kız nıye buyuk olmuyor benım kocıs benden 9 yas buyuk:) bana sevgılıler gunu hedıuyesı almıs dolabın ıcınde buldumm .. o da madem buldun sımdıden vereyım dedı.. ayy cok gusldii:)

cok uzun yaa canim. bekle bekle gelmez o gün Allah yardimcin olsun. gecen ay cok kanamam oldugu icin doktor bana duphaston hapi vermisti. adet düzenleyici mis. hamilelere de veriyormuslar.. yani bi zarari olmaz dedi eger hamile kalirsan. bi doktoruna sorsana belki ondan verir sanada. türkiye de varmis..

var cnm meri de kullanıyo ama dr um stresten oluyo dio gercekten öle kan testi negatif çıktı ertesi sabah oldum düşün ama bu ay rahatım stres yok bakım ne olacak

ayy hıc onemlı degıl valla erkk buyuk olunca oluyor da kız nıye buyuk olmuyor benım kocıs benden 9 yas buyuk:) bana sevgılıler gunu hedıuyesı almıs dolabın ıcınde buldumm .. o da madem buldun sımdıden vereyım dedı.. ayy cok gusldii:)

benim eşimde 7 yaş buyuk cnm ben bugun naptım biliyonmu kendime mont beyendim ondan gizli kendime sevgililer gunu hediyesi aldım hem onada aldım bak onu zahmetten kurtardım nasıl ama eee ne almış kociş

Eklentiler

• $SAM_1722.jpg
    $SAM_1722.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_1723.jpg
    $SAM_1723.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 26
Back