39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com kuzu işte benim hamile kaldığım ateş tablom...
kuzum 12.gunmu yumurtadın 36.2 ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com kuzu işte benim hamile kaldığım ateş tablom...
cnm ay ben bu ay 43.gunde oldum duşun yani bu ay kur uyguladım adette duzenliyomuş bakım
haha moda zaten gulum valla isterim böle eğlenceli kayınvaldesi olsun ay ben hala şaşkınım ya
haha benim esimde benden 7 ay kücük olur vallah
ayy hıc onemlı degıl valla erkk buyuk olunca oluyor da kız nıye buyuk olmuyor benım kocıs benden 9 yas buyuk:) bana sevgılıler gunu hedıuyesı almıs dolabın ıcınde buldumm .. o da madem buldun sımdıden vereyım dedı.. ayy cok gusldii:)bizmkide 5 yaş olcak ama napalım moda
cok uzun yaa canim. bekle bekle gelmez o gün Allah yardimcin olsun. gecen ay cok kanamam oldugu icin doktor bana duphaston hapi vermisti. adet düzenleyici mis. hamilelere de veriyormuslar.. yani bi zarari olmaz dedi eger hamile kalirsan. bi doktoruna sorsana belki ondan verir sanada. türkiye de varmis..
hımmmm ne tesadüfff..demek beraber cıkılıp beraber girilior...
ölümüne kankalar sizi
ayy hıc onemlı degıl valla erkk buyuk olunca oluyor da kız nıye buyuk olmuyor benım kocıs benden 9 yas buyuk:) bana sevgılıler gunu hedıuyesı almıs dolabın ıcınde buldumm .. o da madem buldun sımdıden vereyım dedı.. ayy cok gusldii:)
kuzum 12.gunmu yumurtadın 36.2 ile
aaaa kankim nere gittin yaa...
evet tatlım öyleydi galibaa...
evet tatlım öyleydi galibaa...
cnm başım ağrıyo ya yeni lensler yaparmı sence alışıncaya kadar
benim eşimde 7 yaş buyuk cnm ben bugun naptım biliyonmu kendime mont beyendim ondan gizli kendime sevgililer gunu hediyesi aldım hem onada aldım bak onu zahmetten kurtardım nasıl ama eee ne almış kociş
kocamın sevgılıler gunu hedıyesii nasıl ?evet tatlım öyleydi galibaa...
yareen.. son bir haftada oturdugum köyde iki hamis haberi aldim :18: ikiside benden kücük
kocamın sevgılıler gunu hedıyesii nasıl ?
yareen.. son bir haftada oturdugum köyde iki hamis haberi aldim :18: ikiside benden kücük
canım üzülme sende 3. sü olacaksın yakında inan bana dualarım hep bizimle...
hıcbısey almadım almayacagım da .. kocam aynen sunu söyledı .. HATUN GEREK YOK PARA HARCAMA :) O AKSAM SUPER BI OPERASYONNN ROMANTIK Bİ YEMEK OLDU BİTTİİİİcok güzelmis canim cok anlamli. sen ne aldin yada alacaksin??