Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

lütfen böyle salma kendini yaa!!! moralini yüksek tutki bu "dengesizlik" kalksin ortadan. saglikli beslen cik dolas temiz hava al. depresyona girmene gerek yok. geldigi gibi gider o kirmizilar.. beterin beteri vardir diye düsün ve moralini bozma. pco nerdir bilmiyorum canim??? ne ilaci aliyorsun???

ahh kuzum basın sa olsun . Allah mekanını cennet etsin insallahhhh Allah kavustursun anneni yolcu etmişsin.. barıstıgınız ıyı olmus kuzum benim .. ohh havada ask kokusu var

ahh kuzum basın sa olsun . Allah mekanını cennet etsin insallahhhh Allah kavustursun anneni yolcu etmişsin.. barıstıgınız ıyı olmus kuzum benim .. ohh havada ask kokusu var

sagol canim benim.. baristigimiz iyi oldu evet cünkü suan yumurtluyorum sanirim bi kac hafta sonra insallah birseyler hisederim

ayfercim öncelikle senin basın saolsun canım...Allah geride kalanlara uzun ömürler versin..
senin ailende mi avustralyada? ayy yoksa snde benm gibi yalnızmısın(
pcos yumurtalıklarımda bir sürü kist olması demek ama bunlar alınamayacak kadar minikler hiç geçmiyorlar..bu da hamile kalmamı zorlastırıyor,yumurtalıklarımı tembelleştiriyor..

adet düensizliği yapıyor ve duphaston kullanıyorum bu yüsden..
teşekkür ederim tavsiyelerin için ne bilim öle çıkıp dolaşmak pek olmuyor ancak eşim evdeyken..boş günlerinde..ben buraya gelin geldm kmsem yok öle sürekli çıkıp gidecegim birisi de yok..kıs soguk geçti dısarda yine kar var..

sen ne güzel pozitif bir insansın,çok hoşuma gitti

amin.. dostlar sagolsun canim. biz ailece avusturya da yasiyoruz. annem cenaze icin gitti trye. sorununu anladim canim... burda bende internet de arastiriyorum hamilelikle ilgili herseyi ve her yerde aynisi yaziyor: saglikli beslenmek ve temiz hava almak. burdakiler yürüyüse cok önem verirler. doktorumda aynisini diyor. bende yürüyüslere ara verdim ama yeniden baslamak istiyorum. keske yakin olsak hepberaber yürüyüse ciksak, insan alisinca da birakamiyor.
pozitif olmaya calisiyorum canim.. hamile kalabilmek icin cok önemli bu sakin unutma... yoksa bende depresyona girerdim cünkü 6 ay arayla önce babannemi sonra dedimi kaybettim, bide arada düsük yaptim.. hayirlisi öyleymis diyorum.. Rabbim daha iyi bilir..

sevindim canım gurbete gelin gitmemene..ailenin yanında olması ne güsel
tavsiyelerini dikkate alacagım güzelim:))galiba haklısın moral çok önemli çok..
sen de çok zor günler geçirmişsin..Allah yasatmasın bir daha güzelim..

düşügün sebebi neymiş?arastırdın dimi?

erken gebelikte oluyormus düsükler. hatta bazi kadinlar düsük yaptiginin farkinda bile olmuyorlarmis.
geciken adet saniyorlar. benden bi gün önce yaren2007 düsük yapmis... yani doktorlar dogal diyorlar...

Aramıza hoşgeldin :) umarım bu topik hepimize uğurlu gelir. Bende 8 aylık evliyim ve bizde en başından hiç korunmadık ve beklemedeyiz. Rabbim hepimize tez zamanda hamiş kalmayı nasip etsin inşallah... AMİN

hoşgeldinnn tatlı anniş

kankitoşum geldim ben...sen seslenirsinde gelmem mi???
nasılsın bakalım?neler yaptın ben yokken..sizi bir süre ihmal ettim farkındayım ama artık hep sizleyim

iyiyim canım ne olsun işte uğraşıyoruz...hürreme bakıyom bi yandan...evet bizi ihmal etme bak kaç gündür yaren de giremiyor...sen nasılsın??
annenlere niye üzüldün tatlım hayırdır inşallah???

meriii meriii meriii yalnız kaldım buralardaaaa meriii heyyyy kankimmm bak en sonunda kendi kendime knuşuyom buralardaa nerdesinnnn....

iyiyim canım ne olsun işte uğraşıyoruz...hürreme bakıyom bi yandan...evet bizi ihmal etme bak kaç gündür yaren de giremiyor...sen nasılsın??
annenlere niye üzüldün tatlım hayırdır inşallah???

artık sık sık glirim kankicim...iyi degilim annemler gitti..ev boşaldı..
bir daha yaza kadar göremem onları(

hayat çok ozr geliyor bana..gittikleri için üzüldüm bitanem..
çok alışmıstım 15gündür

yaa sorma tatlım aynı dert bende de var bende gelin geldim buralara kimseyi tanımıyom kardeşim vardı bende de 15 gündür iyiyidi evde bir ses olması dün gitti ev yine sessizleşti bende ses olsun diye bebeğimle konuşuyorum napim

kankitosummm sen nerden gelin geldnki?
ben seni gurbette bilmiodum
evet sırayla bi arada elifcim öyle olmuştu

hahahha

bu arada dger kankimiz evinin yolunu buldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…