kankim benim çıkmam lazım snra yine görüşürüz artık bugünlük böyle oldu tamam mı hoşçakal öptüm seniii...
kankitosummm sen nerden gelin geldnki?
ben seni gurbette bilmiodum
hahahha
bu arada dger kankimiz evinin yolunu buldumu?
needen cıkman lazım ki...bak merak ettim şimdi
ayyy ne güzel bir aksam geçirmişsindir..Ay kendimi burda acik unutmusum.
Misafirleri ben cagirdim yasitlarim ogrenci arkadaslar 2ay oldu tasinali daha gelemediler bende yemege cagirdim bide film baktik derken anca geldiiim
Ama ben sana yazdiim sen gormedin beni
merim merim ben geldim napiyosun kuzum
hımm evet ben de izlemiştim güzel film.ben de bu akşam kırmızı kartı gördümayyy ne güzel bir aksam geçirmişsindir..
evet yavrum tvye daldım..yeni gördüm(
olleeyyss olleeyysss..hoşgeldin pampikim...
atv de yeni bi film basladı onu izliodum..daha öncede izlemiştim çok sevmiştim:))
hhaha yeniden bakıom... sen napıosun?
hımm evet ben de izlemiştim güzel film.ben de bu akşam kırmızı kartı gördümama sevindim çünkü eski periyoduma geri döndü adetlerim sen de yemişsin kartı.bak demiştim birlikte bekleyelim bat'ı bekledik.
hahahha bekledik ve gördük günümüzühımm evet ben de izlemiştim güzel film.ben de bu akşam kırmızı kartı gördümama sevindim çünkü eski periyoduma geri döndü adetlerim sen de yemişsin kartı.bak demiştim birlikte bekleyelim bat'ı bekledik.
annenler gitmiş seni en iyi ben anlarım herhalde ben de 3-4 ayda ancak görebiliyorum onları o kadar alışıyorum ki gidince yattıkları çarşafları falan kokluyorum zaten kocam o gün beni eve sokmaz gezdirip durur (kıyamam ben ona) sağlıklı olalım da napalım şimdi yalnızız ya ondan daha çok koyuyor hele bi bebişimiz gelsin o zaman daha kolay olacak inşallah
hahahha bekledik ve gördük günümüzü
yavrummm senn ailen nerde? sendemi gurbet gelinisin demek...
benm kocamda sokmazdı eve ama çalısıordu ayyy fenaydım tüm gün yatakta aç susuz agla agla öldüm..
evet bebegimiz olunca avuturuz kendimizi
ben de gurbet geliniyim napalım sevdik bi adam düştük peşine 3 yıl oldu ama ben hala alışamadım buraya
hahahha bekledik ve gördük günümüzü
yavrummm senn ailen nerde? sendemi gurbet gelinisin demek...
benm kocamda sokmazdı eve ama çalısıordu ayyy fenaydım tüm gün yatakta aç susuz agla agla öldüm..
evet bebegimiz olunca avuturuz kendimizi
ben bu ay ateş ölçme yöntemine başlıcam yarın sabah itibariye cumartesi de yeni bir dr.buldum ona gidicem.sen kür falan uyguladın mı şimdiye kadar bak soğan kürü pco da çok faydalıymış canım
yok canım yarın itibariyle her saba 7.30 dil altından ateşini ölçüyosun ve kaydediyosun bunun takibini yapan bi site var ingilizce biraz karışık ama anladığım kadarıyla üye oldum bugün şekercininkızı bu yöntemi uygulamış ve o ay hamişben sogan kürü yapmıstım zorla içtim biraz ama midem alt üst oldu..
asitlendi falan..
sonucunda bir sey de degişmemişti..ama tam da uygulayamadım..
he bu ölçme işine bende baslayacagım..
kırmızılar gidincemi baslıosss??????
Meriiii evet cok guzel gecti ozlemisim arkadaslari. Sen neyaptin filmin adi ne ?
Bende sana bi sir vereyimmi? Ama bak kimseye soylemek yok ha ona gore.
Ben bugun ovtest yaptim veee cift cizgiyi gorduuuum pssst sessiz ol bi duyan olur.
Ama nezaman calisma yapacagimi bilmiyorum yaaaa saat 14de bugun baktim pozitif ama nezaman calisma olmaliki testte 24-36 saat yaziyor ama 24saat icinde catlama olamazmi yani bugun calimalimiydim kafam karisti pooff
Pambik nasilsin kirmizilim. Yeni doneme bomba gibisin sen zaten
Benim yazdiklarim gitmiyo ya kk da hatami var
canım çift çizgiyi gördüysen boş geçirme yani kontrol bölümündeki kadar koyu çıktı dimi eğer öylesye hemen çaılşmayaMeriiii evet cok guzel gecti ozlemisim arkadaslari. Sen neyaptin filmin adi ne ?
Bende sana bi sir vereyimmi? Ama bak kimseye soylemek yok ha ona gore.
Ben bugun ovtest yaptim veee cift cizgiyi gorduuuum pssst sessiz ol bi duyan olur.
Ama nezaman calisma yapacagimi bilmiyorum yaaaa saat 14de bugun baktim pozitif ama nezaman calisma olmaliki testte 24-36 saat yaziyor ama 24saat icinde catlama olamazmi yani bugun calimalimiydim kafam karisti pooff
Pambik nasilsin kirmizilim. Yeni doneme bomba gibisin sen zaten
Benim yazdiklarim gitmiyo ya kk da hatami var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?