yok canım yarın itibariyle her saba 7.30 dil altından ateşini ölçüyosun ve kaydediyosun bunun takibini yapan bi site var ingilizce biraz karışık ama anladığım kadarıyla üye oldum bugün şekercininkızı bu yöntemi uygulamış ve o ay hamiş
selaaamm...
Noluyo bakiim burada...
ya test değil yavrum derece derece ateş ölücezzzzzzzzhımm..benm evimde test yok anca yarın alırım.. diger gün baslasam ne olur acaba
ayyy evet sekercim kurtuldu..darısı bizim basımızaa
neyi bebegim...yok be gülüm..
şeyi arıyordumda..
yav kızlar.. sizde hızlı cevap yeri var mı altta?
neyi bebegim...
yok bebegm hızlı cevap ta ney_??
biz alıntı yaparak cevaplamayı bile yeni ögrendik?
sen bir üst katmandamısın yavru kuzum
hımm anladım kusum...merim ateş yöntemini dilim döndüğünce şöyle anlatayım şimdi adetin başladığı ilk gün (gerçi bizim 2.gün olucak)ateşini ölçmeye başlıyosun her gün aynı saatte yataktan hiç kalkmadan o yüzden derceni kağıdını kalemini yanına al ölç kaydet.sabah 7.30 da uyan yani en az 4-5saat deliksiz uyumuş olman gerekiyor.diyelim ilk gün ölçtün 36.2 bu adet olduğun vücut ısın yumurtlama dönemine kadar küçük değişiklikler olabiliyomuş amaaaa yumurtanın çatlaması öncesi bariz bir ısı düşüşü ve ardından ısı yükselişi başlıyor ve bu adete kadar devam ediyor eğer gebelik varsa ateş düşmüyor sabit ya da artış olyor burdaki önemli konu ısının düştüğü gün ilşkinin olması sonrasında pek şans yokmuş...
yavrum o ölçen seyden yok demek istedim..ya test değil yavrum derece derece ateş ölücezzzzzzzz
aloooooooooo
size sordum..
hızlı cevap yeri varmı sizde sayfanın altında?
merii merii niye cevap vermiyorsun assskım..
oysa ben sana ne mektuplar yazmıştım..
ya meri bak bu ay benim dediklerim yapıcaksın her gün sorucam ateşini çok geç saatlere kadar burda durmak yok sabah 7.30uyanıp ölçüceksin tarçın çörekotu kürünü yapıcaksın ve gün aşırı ben de bu günn aşırıcısıyım(nasıl bir cümle bu ya)bu ay meryem suresine başlıcaksın ayrıca şu ovülasyon testlerinden al bakayım bu ay sen tamam mı bu ay peşindeyim ona göre bahane yok
yok bebegm ben hç görmedim..Ya bu sitede pis pis sırıtma smileyi niye yokki..
bek şimdi mericim..
eski kk'da aşağıda hızlı cevap yeri vardı..
konuya cevap ver yerine basmadan hızlıca yazabiliyorduk..
onu arıyordum şimdi de..
bulamadım, demekki yok..
birkere ben bunu yazarken sen daha cevap vermemiştin..
bu arada böceğim den haber yok..
hani dedsi hastaneye kaldırılmıştı ya..felç olmuştu..
o da gitti herhalde, çok ağlıyordu..
merak ettim.. haberi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?