aynen canım[FONT='Comic Sans MS', Tahoma, Arial, sans-serif] toksoplazma diye bir parazit var bu parazit özellikle iyi pişmemiş ette kedi dışkısında bulunuyor o yüzden dikkat et çiğ et kestiğinde falan ellerini,kestiğin bıçağı,kesme tahtasını falan iyi yıka dışarıda yeşillik yeme ev sirkeli suda beklet[/FONT]bende bide üşüme var sende var mı mesela ellerim çok üşüyo anlamadım ki...bide dr bana bir sürü tahlil yaptırdı hepatitb ve c nebilim daha bir sürü bide idrar testi mesela çiğ et yemememi söyledi salan sosis çiğ köfte gibi dışarda salata yeme dedi evde de çok iyi yıka sirkeli suya falan basacam ondan snra kırmızı ete işte tavuk etine çıplak elle dokunmayacam öyle işte...hastalık varmış..bol su içmemi söyledi bunun gibi...
bende bide üşüme var sende var mı mesela ellerim çok üşüyo anlamadım ki...bide dr bana bir sürü tahlil yaptırdı hepatitb ve c nebilim daha bir sürü bide idrar testi mesela çiğ et yemememi söyledi salan sosis çiğ köfte gibi dışarda salata yeme dedi evde de çok iyi yıka sirkeli suya falan basacam ondan snra kırmızı ete işte tavuk etine çıplak elle dokunmayacam öyle işte...hastalık varmış..bol su içmemi söyledi bunun gibi...
kuzucuk hosgeldın popomu sürttüm sana insallah hamile kalırsın ( malum hamıleler popişini dokundurunca hamile kalırmıs bebek ısteyenn).. doktora falan gıttın mı hıc hanı neden kalamıyorsun dıye ..
soganı neresıne sokuyormus nesrin ben anlamadım sakın asagıya deme koparım gülnmekten töbe töbe
yıyım senın bebegını emi :) kucucukdur o sımdı 14 subatta gıt kocısınle hedıye olsun ona :) ayy cok ormantikkkkk
sen hergün aynı saate yapabildin mi ben de bugün adet olucak gibiyim bugün olursam yarın sabah başlayım ölçmeye dimitamam canım yapmak isteyen varsa sorsun o zaman yazarım sende dene eksiksiz ama yoksa şema kafayı yiyo.bende işe yaradı hatta ilk hamile olduğumu testen önce o şema söyledi bana
tatlım çok teşekkür ederim tabıkı hergün girerim ama yenı üye oldum siteye tam kullanmayı bılmıyorum bende 28 yaşındayım 03.haziran.2010 evlendim. yaklaşık 8 ay oldu 24 ocakta hastalandım 28 günde bir adet oluyorum 6 gün sürüyor adetim bat 21 şubat sizce bende hamile kalırmıyım çok uğaşıyoruz ama olmuyor dr. gittik bir sorun yok dedineden bizimde çocuğumuz almuyor
bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inş. ayyyy ne güzel insanın içinde bir canlı olması bu arada ben ankarada yaşıyorum
kuzu bak sana tavsiyem dr a gidip tedavi için değilde sadece yumurtlama takibi yaptırman ben ocak ayında dr a gittim ve yumurtlama takibi istedim ve şimdi hamileyim ama nerdeyse hergün ilişki oluyodu çünkü gün kaçırmak istemedim inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..bu arada akşam senide listeye alırız tatlım aramıza hoş geldinnn tekrar...bende istanbulda yaşıyorum burda ankaralı olanlarda var...
sen hergün aynı saate yapabildin mi ben de bugün adet olucak gibiyim bugün olursam yarın sabah başlayım ölçmeye dimi
ooooo kimleri görüyorum kimleriiiii
ben daha yaptırmadım o testleri.hiç öyle şeyler de demedi doktor.evet üşüyorum bende,akşamları heryerim de ağrıyo.ama en kötüsü mide bulantısı ya,inşallah çok yaşamayız...
ooo elifcim seni görmek ne güzelll böyle ama geç kaldın gelmekte çünkü ben birazdan çıkacam yemek falan ama midem bulanıyo nasıl yapacam bilmem
kuzu bak sana tavsiyem dr a gidip tedavi için değilde sadece yumurtlama takibi yaptırman ben ocak ayında dr a gittim ve yumurtlama takibi istedim ve şimdi hamileyim ama nerdeyse hergün ilişki oluyodu çünkü gün kaçırmak istemedim inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..bu arada akşam senide listeye alırız tatlım aramıza hoş geldinnn tekrar...bende istanbulda yaşıyorum burda ankaralı olanlarda var...
teşekkürler şekercim bu ayda hamıle kalmazsam eğer kesin gitcem ama inş. kalırım sanırım bugün yumurtamın çatlama günü inş. olur rabıme sığınıyorum 24 ocakta adet oldum 30 ocak bitti ogün gün aşırı ilişki yaşıyoruz yalnız pazartesiden bugüne hergün yapıyoruz ben 21 şubatda adet olacağım inş. olmam sizce benım yumurtlama günün tahmın ettiğim günmü
evet canım hesaplamalarıma göre hemen hemen bugünlerde yumurtlayacaksın gibi görünüyo eğer adetlerin düzenliyse...aman deyim işi sıkı tut sonra zaten mükafatını görüyosun inşallahhh...
çok şükür adetlerim düzenli şekercim ayyy inş. canım yaaa dua et işi sıkı tutuyorum tabı kocamın yakasınıda bana yataktan hemen kalkma ayaklarını havaya dik felan dıyorlar vajınanı duş alınca yıkama vs. sence bunlar doğrumu tatlım bılmıyorum kı
doğru tatlım ben ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip yastık koyuyorum ayaklarımın altına yarım saat kalkmadan yatıyodum bunun büyük payı varmış..spermlerin daha kolay ilerlemesini sağlıyomuş bu hareket..o yüzden sende böyle yat bence...
canım benim ben anlatmaya çalışmıştım sana ama galiba bende biraz karışık anlattım kusura bakma tatlım.daha anlaşılır biçimde anlatmaya çalışacağım tamam mı???
canım benim ya seni burda görmeyi özledim tatlım akşam belkim buluşuruz burdaaa..
canım başın sağolsun çok üzüldüm tatlım...rabbim geride kalanlara sabır versin...eşinle tartışmışsın üzüldüm inşallah en kısa zamanda mutlu günlerinize geri dönersiniz
canım benim nede güzel yazmışsın yaa bu kadar pozitif olman beni çok mutlu etti sanki şuan benim içimde de kelebekler uçuşuyo okuyunca nasıl ferahladım anlatamam huzur buldum sanki...hep böyle ol tatlım hepimiz böyle olalım şükredelim ve dua edelim
tamam tatlım bu akşam öyle yapacağım ama çalışınca çok yoruluyor insan şuan bıle işteyim ama bana moral oldun tatlım buna değer şimdi yarım saat ayaklarımı havaya dıkcem ayağımın altına mı belımın altınamı yastık koyacağım 1-2 saat yataktan kalmıcam duşta vajınamı fazla yıkamıcam doğru anlamışmıyım şekercim
tamam tatlım bu akşam öyle yapacağım ama çalışınca çok yoruluyor insan şuan bıle işteyim ama bana moral oldun tatlım buna değer şimdi yarım saat ayaklarımı havaya dıkcem ayağımın altına mı belımın altınamı yastık koyacağım 1-2 saat yataktan kalmıcam duşta vajınamı fazla yıkamıcam doğru anlamışmıyım şekercim
sagol canim.. esimle baristik bilesagolsun iki gündür pesimi birakmadi barismak icin... tamda yumurtlama dönemime gelmisti bu tartisma, cok üzülüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?