Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
AaaaAAAAAaaaaa..........
zeynep oğlun mu olacak?
Hahahayy..

Sağlıklı olsun boşver..
Ama insan acayip şok olur haa..

Benim bir arkadaşıma 8. aya kadar kız demişlerdi..
Düşünsne 8 ay..Kadın beşiğini bile pembe almıştı..
Son ay oğlun olacak dediler..

En son aldığı kıyafetleri değiştirebildi ancak..
Ne yapsın..

Valla acayip bir durum..
Ama bak, senden beterleri var...

çok sağol canım cevabın için benim de bu ay 27'sinde oldu adetmdn 20gün sonra az miktarda kahverengiydi ve sadece 1 kez oldu bakalım hayırlısı

Hayirlisi olsun canim uzulme. Yeni donem basladi. Benimde gelmisti gecen ay bu ay yumurtlama donemim bakalim bizimki nezaman catlayacak. Aslinda bukadar gec catlamazdi ama hayirdir Insaallah. Rabbim bilir hayirli zamanini

Hayirlisi olsun canim uzulme. Yeni donem basladi. Benimde gelmisti gecen ay bu ay yumurtlama donemim bakalim bizimki nezaman catlayacak. Aslinda bukadar gec catlamazdi ama hayirdir Insaallah. Rabbim bilir hayirli zamanini
doktora göründünmü canım. nerden anladın çatlamadığını.

öyle canım hayırlısı artık. bu dönem yüzümüz güler işallah

Elif henuz catlamadi ben ates olcuyom ayni zamanda ovtest yapiyorum
Doktora gitmistim catlamada bi sorun yoktu sadece gec catliyor. Sanirim cunku benim en gec 29.gunde gelir regl ama gecen ay gecikmeliydi ve 18.gun catlamis olmali 32gun dongude. Bu ayda oyle olur galiba yarin 15.gunum 3gun icinde catlayabilir.
Bende troit yani yumurtlama tembelliyi var. Hap kullandigim icin dongu karisik hapin yan etkisi

anladım canım bende geçen ay ateş ölçmeye başladım ama açıkçası fazla anlamıyorum bu konudan. ateşle yumurtanın büyüdüğünü ve çatladığını nasıl anlıyoz benide bilgilendirirmisin canım

Yani canim bende batini bilmeyenlerdenim. Atesime ve teste gore hareket ediyorum. Rabbim karsiliginda guzl bi pozitif ve hamilelik ardindanda kolay dogumla hayirli evlatlarimizi yetistirmeyi nasip eder Insaallah.

Ben yatiyorum canim erken kalkmaliyim sabah misafirlerim yemege bana davetliler

Hakkimizda hayirlisi olsun iyi geceler

Kisaca ates benim anladigim kadariyla

Adetin ilk gunu olcuyorsun ve dusuk ates oluyor genelde ve arada inisli cikisli olabilir biraz sonra atesin biraz daha dusuyor sonra ani bir yukselis oluyor yani o ani yukselisten onceki gun vardiya dusuk o gun catlamis oluyor. Sonra atesin yukselmeye devam ediyor bazen inisli cikisli. Bat gunune kadar dusmezse hamilesin duserse aadet geliyor. Dususe gectigini soyle anlarsin hani adetin 1.gunu derece kac ciktiysa onun altinda olmamali yoksa adet geliyor

Sekercinin kizi daha iyi bil o bu yontemle hamile kaldi onada sorabilirsin

sağol canım verdiğin bilgiler için. anladım.
iyi geceler tatlı rüyalar

kızlar yumurtlama hesabına göre cok harket etmeyin derim.. bir ay azmedin ve hemen hemen her gün beraber olun.. yumurtlama old. tahmin ettiğiniz günler gün aşırı beraber olun... hem stres yapmamıs olursunuz hem de kacırma riskiniz az olur... ben ilk iki ay yumurtlama dönemlerinde ilişki sıklığını azalttım ve aklımca bebek varsa diye beraber olmadım oysa geç yumurtlama olabiliyormuş ben de.. 3. ay dediğim gibi en fazla 1 gün arayla beraber olduk ve cok şükür bugün bebeğimizin kesesini gördük henüz 4 haftalık inş.. bebeğim sağlıkla gelişir büyür ve kucağıma almak nasip olur tabi sizlerin de inşallah.. dualarımdasınız...

Cok karisik anlatmisim

1.Gun 36,3
2.Gun 36,3
3.Gun36,2
4.Gun 36,3
5.Gun 36,2
6.Gun 36,2
7.Gun 36,3
8.Gun 36,2
9.Gun 36,0 bu gun catladi cunku ertesi gun ani yukselis var
10.Gun 36,6 bugun yukselmis dun catladi
11,....Artik 36,3 altinda olmamali atesin yuksek olmali inisli cikisli olabilir
26.Gun regl gunu 36,3nin ustundeyse misal 37,0 hamilesin ama 36,2 olursa regl yaklasiyor gecikmelide olsa gelecektir demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…