ben kacar kızlar kociş kızdı kalk yatalım sen hasta degıl mısın dıyor
teşekkür ederim canım saol rabbim herekse nasip etsin inşallah
hemennnnn kıza çamur atma lütfen kendin iç iççç ondan sonra derin sana yuh diyolar öylemii oldu şimdi ha öylemiii olduuuu
ben kacar kızlar kociş kızdı kalk yatalım sen hasta degıl mısın dıyorıyı geceler elıfalpelıf senle sora gorusceeeeeemmmm
yok tatlım ben 3 aydır korunmuyorum bu ay 3.denememizdi bizim
ye beni ye ye yeayyyyyyyyyy tamam içmiyom tamammmm
valla hevesım de kactıııı yıyım ben senii meryem
evet hepberaberrrrr zeyenepee yuhhhhh diyoruz günde 4 bardak soda ayran içtiğiii iiççiiinnnnn
ben kacar kızlar kociş kızdı kalk yatalım sen hasta degıl mısın dıyorıyı geceler elıfalpelıf senle sora gorusceeeeeemmmm
ii geceler zyneppppben kacar kızlar kociş kızdı kalk yatalım sen hasta degıl mısın dıyorıyı geceler elıfalpelıf senle sora gorusceeeeeemmmm
amin inşlh bakalım hayırlısıyla 3ay sonra tekrar deniycez eşime ilac verdi bakalım nasıp bende meryem süresini okuyom
ii geceler zynepppp
meryem suresi mi...ne için okunur acaba?? ben bir arastırayım
gıttım canım hersey normalzeyneeeppp naptın doktorda merak ettim kısss
gıttım canım hersey normalöle sana şok bi haber .. doktor oglun oluyor dedii soklardayım elıfım
elifffffffff oyle ıste. şoklrdayım doktor dedi kı oglan buyuk ıhtımal
ne diyosun senn ya şakamııı bu allahım ayyy inanamıyorum yaaaa nasıl yaniii yaaaaaaaa
elifffffffff oyle ıste. şoklrdayım doktor dedi kı oglan buyuk ıhtımalne bıleyım ya sence nasıl toparlarım
evet bebegım kızım olacaktıı :) ama bugun akıntı dan dolayı doktora gıttım doktor bunun pipisi var dediiiMRB ZEYNEP kızın olmıcakmıydı senin aa cok ilginç ne hissettin peki merak ettim :))
evet bebegım kızım olacaktıı :) ama bugun akıntı dan dolayı doktora gıttım doktor bunun pipisi var dediiisok oldum halen de soktayımmmm
ayy canım cok sevındım hadı hayırlı olsun sekerım :) Rabbım hayırlısı ıle dogum yapmayı nasıp etsinn... esım de sasırdı ama benı kadar degıl kıyafet almıstım bırsuru :) degıstırırım onemlı degıllll ama bende ki şok kolay kolay gecmezzhadi yaa.. gülermisin ağlarmısın:)) eşin ne diyor duruma ... çok hazırlık falan yapmamışsındır inş.:))
ben de az önce geldim doktordan keseyi gördük çok şükür,4 haftalıkmışım.. 2 hafta sonra kalp atışları için gidicem..
ayy canım cok sevındım hadı hayırlı olsun sekerım :) Rabbım hayırlısı ıle dogum yapmayı nasıp etsinn... esım de sasırdı ama benı kadar degıl kıyafet almıstım bırsuru :) degıstırırım onemlı degıllll ama bende ki şok kolay kolay gecmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?