Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

teşekkür ederim canım saol rabbim herekse nasip etsin inşallah

hemennnnn kıza çamur atma lütfen kendin iç iççç ondan sonra derin sana yuh diyolar öylemii oldu şimdi ha öylemiii olduuuu
ben kacar kızlar kociş kızdı kalk yatalım sen hasta degıl mısın dıyor ıyı geceler elıfalpelıf senle sora gorusceeeeeemmmm

evet bebegım kızım olacaktıı :) ama bugun akıntı dan dolayı doktora gıttım doktor bunun pipisi var dediii sok oldum halen de soktayımmmm

hadi yaa.. gülermisin ağlarmısın:)) eşin ne diyor duruma ... çok hazırlık falan yapmamışsındır inş.:))

ben de az önce geldim doktordan keseyi gördük çok şükür,4 haftalıkmışım.. 2 hafta sonra kalp atışları için gidicem..

ayy canım cok sevındım hadı hayırlı olsun sekerım :) Rabbım hayırlısı ıle dogum yapmayı nasıp etsinn... esım de sasırdı ama benı kadar degıl kıyafet almıstım bırsuru :) degıstırırım onemlı degıllll ama bende ki şok kolay kolay gecmezz

sağol canımm... benim kocam bu durumda sevinirdi heralde ben tam bir kız cocuk hastası o da tam bir erkek çocuk napıcaz bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…