• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
saol idare ederim zeynep gecen sana sormuştumya yegenımın bebegi canlanmadı kanaması geldi kurtas oldu ona üzüldüm benım sorunlardan olmuyo onun olunca sevinmişti ama nasıp olmadı

slm arkadaşlar nasılsınız
ben iyiyim demetcim...sen nasılsın bakalım?
benm ailem yanımdaydı bir süredir topice pek giremedim..
:9: cıkolota yıyoss bizzz :) sız napıonuzz
anammm afiyet olsun...bizde cikolata yiyenlere imrenerek bakıos..
ahhh kuzummm kıyamam ben sana bende yalnız kalınca hep öyle yapıyorum :1:

artık yalnız degilim ama olleeyyysss... sende varsın:118::118:

hayatım kan testınde yarın da yapsan cıkar kiii ıdrar da bıle cıkmıs sen silik cızgı dedın ama masallah bayagı belli oluyor hayatımmmmm

ya öyle ama ben beklemek istiyorum işte bananee bananeeee:17::17:

hb hayırlı olsun canım darısı bıze inşllh dua et kız inşllh allhın izniyle bebegini kucagına nasip etsin rabbim
ben sana hoşgeldin demiştim ama sen bana cevap yazmadın :19:

saol idare ederim zeynep gecen sana sormuştumya yegenımın bebegi canlanmadı kanaması geldi kurtas oldu ona üzüldüm benım sorunlardan olmuyo onun olunca sevinmişti ama nasıp olmadı
ayyy kuzum cok uzuldum ya .. Rabbım sabır versın yıne olur ınan .. senınde en kısa zamanda olur hayatım .. cok uzuldum ınan yıgenın nasıl ? toparlandı mı

ben iyiyim demetcim...sen nasılsın bakalım?
benm ailem yanımdaydı bir süredir topice pek giremedim..

anammm afiyet olsun...bizde cikolata yiyenlere imrenerek bakıos..

artık yalnız degilim ama olleeyyysss... sende varsın:118::118:

anammm napayım canım sıkıldı sıze bırsey soracagım ayran ve sodayı karıstırıyorlar ya ben cok ıcıyorum .. acaba zararı var mıdır ;?

ayyy kuzum cok uzuldum ya .. Rabbım sabır versın yıne olur ınan .. senınde en kısa zamanda olur hayatım .. cok uzuldum ınan yıgenın nasıl ? toparlandı mı

anammm napayım canım sıkıldı sıze bırsey soracagım ayran ve sodayı karıstırıyorlar ya ben cok ıcıyorum .. acaba zararı var mıdır ;?[/QUOinşlh sagol canım iyi olmaya calişiyo nasip degilmiş

bilmiyorumki...nasıl yapıorsun o soda ayranı...tadı nası oluyor? ögreneymde bende içeyim bari
yarım bardak ayrana yarım bardak soda katıyorsun ohh bı rahatlatıyor kı .. hamılelıgım sodalı ayran sayesınde mukemmel gectı mıde bulantısını kusmayı bıle engellıyor.. cok gusell tadı missss...

Back