sağol canım benim yee tabi izin verdim hehehhehe...hadi cnm sonra grüşürüz ben çıkıyom..bugünlerde erken yatıyom nedense hep uykum geliyoo...
ohhh uyu uyu bitanemmmm bebişle beraber allah rahatlık versin ikinizedeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim yee tabi izin verdim hehehhehe...hadi cnm sonra grüşürüz ben çıkıyom..bugünlerde erken yatıyom nedense hep uykum geliyoo...
huhu kımse var mı ?
kızlarr bugün dr a gittim keseyi gördük çok şükür kalbide atmaya başlamış ama henüz duyamayız dedi dr ve 3 hafta sonra gidecem inşallahh onu da duyarız...
madem yine yalnızım gidip geçmişi okuyayım
slm arkadaşlar nasılsınız
cıkolota yıyoss bizzz :) sız napıonuzz
ahh ahh kımsecıkler yok vallaa nerde mıllet anammm kan testı ne zaman cnm ..hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalım
ohhh yiyin ne güzelll yarasın kızlarrrr
slm arkadaşlar nasılsınız
ahh ahh kımsecıkler yok vallaa nerde mıllet anammm kan testı ne zaman cnm ..
ben iyiyim demetcim...sen nasılsın bakalım?slm arkadaşlar nasılsınız
anammm afiyet olsun...bizde cikolata yiyenlere imrenerek bakıos..cıkolota yıyoss bizzz :) sız napıonuzz
ahhh kuzummm kıyamam ben sana bende yalnız kalınca hep öyle yapıyorum
hayatım kan testınde yarın da yapsan cıkar kiii ıdrar da bıle cıkmıs sen silik cızgı dedın ama masallah bayagı belli oluyor hayatımmmmmbilmem çalışmalarda olabilirler kan testimi cuma günü vericem canım adet tarihim 9 u zaten bir gün sonra tekrar test yapıp vericem
hayatım kan testınde yarın da yapsan cıkar kiii ıdrar da bıle cıkmıs sen silik cızgı dedın ama masallah bayagı belli oluyor hayatımmmmm
ben sana hoşgeldin demiştim ama sen bana cevap yazmadınhb hayırlı olsun canım darısı bıze inşllh dua et kız inşllh allhın izniyle bebegini kucagına nasip etsin rabbim
ayyy kuzum cok uzuldum ya .. Rabbım sabır versın yıne olur ınan .. senınde en kısa zamanda olur hayatım .. cok uzuldum ınan yıgenın nasıl ? toparlandı mısaol idare ederim zeynep gecen sana sormuştumya yegenımın bebegi canlanmadı kanaması geldi kurtas oldu ona üzüldüm benım sorunlardan olmuyo onun olunca sevinmişti ama nasıp olmadı
ben iyiyim demetcim...sen nasılsın bakalım?
benm ailem yanımdaydı bir süredir topice pek giremedim..
anammm afiyet olsun...bizde cikolata yiyenlere imrenerek bakıos..
artık yalnız degilim ama olleeyyysss... sende varsın:118::118:
bilmem çalışmalarda olabilirler kan testimi cuma günü vericem canım adet tarihim 9 u zaten bir gün sonra tekrar test yapıp vericem
ya öyle ama ben beklemek istiyorum işte bananee bananeeee
ben sana hoşgeldin demiştim ama sen bana cevap yazmadın
anammm napayım canım sıkıldı sıze bırsey soracagım ayran ve sodayı karıstırıyorlar ya ben cok ıcıyorum .. acaba zararı var mıdır ;?
ya öyle ama ben beklemek istiyorum işte bananee bananeeee
ben sana hoşgeldin demiştim ama sen bana cevap yazmadın
ayyy kuzum cok uzuldum ya .. Rabbım sabır versın yıne olur ınan .. senınde en kısa zamanda olur hayatım .. cok uzuldum ınan yıgenın nasıl ? toparlandı mı
anammm napayım canım sıkıldı sıze bırsey soracagım ayran ve sodayı karıstırıyorlar ya ben cok ıcıyorum .. acaba zararı var mıdır ;?[/QUOinşlh sagol canım iyi olmaya calişiyo nasip degilmiş
yarım bardak ayrana yarım bardak soda katıyorsun ohh bı rahatlatıyor kı .. hamılelıgım sodalı ayran sayesınde mukemmel gectı mıde bulantısını kusmayı bıle engellıyor.. cok gusell tadı missss...bilmiyorumki...nasıl yapıorsun o soda ayranı...tadı nası oluyor? ögreneymde bende içeyim bari