Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar bişey danışcam daha adetime 1 hafta kadar var ama daha demin wc de bi baktım peçeteye kahverengi akıntı...
ağrı kesici içtim ondan mı yoksa başka bişey mi var

cannım benşm de yaklaşık 3 aydır öyle oluyor ya çamaşırımda ya da peçetede kahve akıntı ama bu ay tam olarak yumurtlama zamanımda oldu biraz araştırdım ama çok bişey bulamadım dün gece songulalp öyle bi şey yazmış o da aynı durumu yaşamış dr.da ona şanslı olduğunu yumurtan çatladığı için oluyr falan demiş gerçi benimkiler bazen adete çok yakın oldu ve sonra adet oldum ama bu sefer bayağ erken bakalım zaten bu olay benim de kafama takılıyr eğer adet olursam dr.gidicem ve bu konuyu sorucam

Kusura bakmayın kızlar, eşim geldi cevapta yazamadım..

Oooo.. Ayfer, senle de mi komşuyuz yoksa.. Bak, yaren'le komşu çıktık..
Hatta aynı sokaktaymışız..

Ya arkadaşlar, bende birşey diyeceğim.. kasık ve bel ağrısından duramıyorum ben yaa..
Adetime 20 gün varken başladı bir ağrı.. Hiç azalmıyor..
Böyle olan varmı aranızda? Sanki adet olacağımda olamıyorum gibi..

hoşbulduk canım denk gelemiyoduk bi türlü iyi oldu ohh???cnm valla bi kaç gündür kasıklarım ağrıyo işte bide çok yiyorum yaa sen nasılsın???
kuzu inşallah hamişsindir yaa ayy ne güzel olur yahuuu

ohh ye bitanem yeee yarasınnnnn ikinizedeee sen iki kişisin artıkkk canım benimmm yiycen tabisiii ayyyy inşallah kuzum ya beraber hamilelik yaşarız ne güselll olurrrr

yaaa nilll merhabaaaa sana bişey sölim mi benim kankimle aynı sokakta oturuyosun yaa çok kıskandım bak seni şimdiii

iyi gidiyor tatlım çok şükür nasıl olsun..ay bugün beni kartopu oynamaya çağırdılar çıkamadım daha kimsenin hberi yok millet naz yapıyom sandıı hee
hahaha hadi ya söyleme tabi daha boşver naz yaptın zannetsinler senin dikkatli olman lazım bak ben daha hamile değilim yine de dikkat ediyorum pazar kayak yapmaya gittik herkes kaydı ben izledim bişeyler varsa bişey olmasın diye

ohh ye bitanem yeee yarasınnnnn ikinizedeee sen iki kişisin artıkkk canım benimmm yiycen tabisiii ayyyy inşallah kuzum ya beraber hamilelik yaşarız ne güselll olurrrr

hemde ne güzel olur tatlım yaa şu listemizdeki herkes hamiş olsa ayy doymayın o zaman keyfimizeeama inanıyorum o günler de gelecek allahım aratmasın...

şekercii,naber? nasıl gidiyor?doktora ne zaman gidicen?kasıkların hala ağrıyomu?kahverengi leken devam ediyomu?kan değerin kaç çıktı? meraak ediyorumm:26::26:

evet hayatım varsın olsun öyle sansınlar dimi valla dikkat etmek lazım milletin hberi yok tutar yere atar yatırır allah muhafaza....

şekercii,naber? nasıl gidiyor?doktora ne zaman gidicen?kasıkların hala ağrıyomu?kahverengi leken devam ediyomu?kan değerin kaç çıktı? meraak ediyorumm:26::26:

iyiyim tatlım sen nasılsınnn???dr a pazartesi günü gideceğim...lekelenmem 1 gün sürdü snra kesildi...kan değerim biliyosun önce 240 tı...snra 3 gün snra bidaha verdim 946 çıktı..dr iyi gidiyor dedi işte pazartesi günü gidip keseyi görecem inşallah...

selam kızlaaarrr... nasılsınız görüşmeyeli,ben de durum aynı.. kan testi için hala gitmedim doktorum bekle diyor eşim tutmasa coktan koşardım ama bekliyorum hala... bugün batım yarın gecikmiş olcak işte... :) bu arada iki tane idrar testi daha yaptım iki silik çizgim daha oldu... hayırlısı,listeye tebrikler hamile yazdırmayı cok istiyorum ve tabi listemizin dolmasını... öpüyorum kızlar,bu arada bal, çörekotu,tarcın karısımını muhakkak deneyin olurmu ve bol bol çalışmaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…