kızlar bişey danışcam daha adetime 1 hafta kadar var ama daha demin wc de bi baktım peçeteye kahverengi akıntı...
ağrı kesici içtim ondan mı yoksa başka bişey mi var
slm kızlarr ben geldim nabersiniz
iyilik sen napıyosunslm kızlarr ben geldim nabersiniz
hoşgeldinnn tatlımmmm nasılsın bakalım varmı değişikliklerrr
hoşbulduk canım denk gelemiyoduk bi türlü iyi oldu ohh???cnm valla bi kaç gündür kasıklarım ağrıyo işte bide çok yiyorum yaasen nasılsın???
kuzu inşallah hamişsindir yaa ayy ne güzel olur yahuuu
iyilik sen napıyosunnasıl gidiyor
Kusura bakmayın kızlar, eşim geldi cevapta yazamadım..
Oooo.. Ayfer, senle de mi komşuyuz yoksa.. Bak, yaren'le komşu çıktık..
Hatta aynı sokaktaymışız..
Ya arkadaşlar, bende birşey diyeceğim.. kasık ve bel ağrısından duramıyorum ben yaa..
Adetime 20 gün varken başladı bir ağrı.. Hiç azalmıyor..
Böyle olan varmı aranızda? Sanki adet olacağımda olamıyorum gibi..
hahaha hadi ya söyleme tabi daha boşver naz yaptın zannetsinler senin dikkatli olman lazım bak ben daha hamile değilim yine de dikkat ediyorum pazar kayak yapmaya gittik herkes kaydı ben izledimiyi gidiyor tatlım çok şükür nasıl olsun..ay bugün beni kartopu oynamaya çağırdılar çıkamadım daha kimsenin hberi yok millet naz yapıyom sandıı hee
ohh ye bitanem yeee yarasınnnnn ikinizedeee sen iki kişisin artıkkk canım benimmm yiycen tabisiiiayyyy inşallah kuzum ya beraber hamilelik yaşarız ne güselll olurrrr
hemde ne güzel olur tatlım yaa şu listemizdeki herkes hamiş olsa ayy doymayın o zaman keyfimizeeama inanıyorum o günler de gelecek allahım aratmasın...
hemde ne güzel olur tatlım yaa şu listemizdeki herkes hamiş olsa ayy doymayın o zaman keyfimizeeama inanıyorum o günler de gelecek allahım aratmasın...
hahaha hadi ya söyleme tabi daha boşver naz yaptın zannetsinler senin dikkatli olman lazım bak ben daha hamile değilim yine de dikkat ediyorum pazar kayak yapmaya gittik herkes kaydı ben izledimbişeyler varsa bişey olmasın diye
şekercii,naber? nasıl gidiyor?doktora ne zaman gidicen?kasıkların hala ağrıyomu?kahverengi leken devam ediyomu?kan değerin kaç çıktı? meraak ediyorumm:26::26:
ayy aynen Allah korusun bırak kar topu karlı yolda yürürken bile dikkat etmek lazım canımevet hayatım varsın olsun öyle sansınlar dimi valla dikkat etmek lazım milletin hberi yok tutar yere atar yatırır allah muhafaza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?