Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar hepinize bişey sorucam şimdi hemen hemen her ay yumurta sancısı akıntısı kasık ağrısı falan hissediyoruz ben düşünüyorum düşünüyrm hatırlayamıyorum bebek istemeden önce bu belirtileri bu kadar hissediyomuzdunuz

bende iyiyim çok şükür.yarın gidicem doktora.benimde dün değerim 2400 lerdeydi.arada gelen kasık ağrısı dışında pek bi belirtim yok. bi de dünden beri arada koyu sarı renkte az miktarda akıntım oluyo.öyle işte aman kendimi dinliyom işte bişey yaptığım yokk

ben de seni merak ettim 1 saat önce sordum ay maşallah ne sabırlıymışsın kız valla ben o hafif pozitifi görür görmez kan verirdim

insan kendini dinledikçe anlıyor,ne göğüs şişkinliği,ne akıntı artışı,ne yumurtlama belirtisi hiçbirsey hissetmezdim öncesinde ne zaman bebek istemeye basladım hissettim bu arada hamilelik belirteleri ben de sadece adet sancısı şeklinde oluyor cok hafif te bel agrısı başkada bişey yok sanki ilk iki ay daha cok belirti yaşamastım hamile olmadan önce,psikolojik olarak cok etkileniyoruz kızlar...

ben de seni merak ettim 1 saat önce sordum ay maşallah ne sabırlıymışsın kız valla ben o hafif pozitifi görür görmez kan verirdim

canım haklısın ben de koşar yaptırırım hemen diyordum ama arkadasımızın 6 aylık bebeği vefat etti tam idrar testinde çift çizgiyi gördüğüm gün,korku oluştu içimde daha kimseye söylemedik 4. günü bugün... eşim cok sabırlıdır o beni yatıştırıyor ama yarın adetimde 1 gün gecikmiş olacak koşup yaptırıcam testi inşallah sen nasılsın canım...

kesinlikle hatırlamıyorum tatlım o zaman tabi böyle şeyler aklımızda olmadığı için farkında bile değildim ben...

bu arada bal çörekotu tarcın karısımını lütfen yabana atmayın kızlar ben yaptım ve yaptıgım ay cift cizgi ve de ben pcosum... denemek te fayda var ...

bu arada bal çörekotu tarcın karısımını lütfen yabana atmayın kızlar ben yaptım ve yaptıgım ay cift cizgi ve de ben pcosum... denemek te fayda var ...
hımmm yaren de soruyodu bugün o da başlıcakmış sen tecrübelisin anlatsana kaç gün uyguladın günde 1 defa mı

canım adetin 2. günü başlayıp 12. günü bıraktım gribe de iyi geldiği için yapmıştım hepsinden birer tatlı kaşığı krıştırıp sabah akşam dolu dolu 1 tatlı kaşığı çigneyerek yedim.. çörek otunu ilk iki gün öğütülmemiş kullandım tadı acı oluyordu daha sonra öğütülmüş aldım ama bu seferde çiğneyerek yuttum... yapın kızlar hem kış günü boğaza falan cok iyi gelir hem belki yumurtlamaları düzenler .. benim en yakın arkadasım da pkos ıkı yıldır deniyor hamileliğim netleşirse inşallah ilk iş onu arayıp receteyi vericem zararı yok nasıl olsa... inşallah faydasını görürsünüz...

Valla benim hiç böyle kasıklarım ve belim ağrımazdı..
Ya üşüttüm, ya da bir hastalık çıkacak..
Bu kadar ağrı boşa olamaz..
Oturup kalkarken bile sancılanıyorum..

Valla benim hiç böyle kasıklarım ve belim ağrımazdı..
Ya üşüttüm, ya da bir hastalık çıkacak..
Bu kadar ağrı boşa olamaz..
Oturup kalkarken bile sancılanıyorum..

belirtiler aynı.. umarım üşütme agrısı değildir.. kızlar hepinizi öpüyorum daha güzel haberlerle görüşmek üzereeeeeeeeeeeee.........

selam kızlaar naponuz bakalım nesrin canım benm onun yerleşme kanamsı olmasına o kadar çok sevindimki anlatamm cnmm benimm...nasılsınız iisinsiniz deme kucuklarımm benim

tamam tatlım ozaman sat 1 ocak diyorum batta 1 şubat diyorum bu ilk bebeğin herhalde onuda yazıyoruz çünkü.bu arada geçmiş olsun canım allah aratmasın isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…