iyiyim tatlım sen nasılsınnn???dr a pazartesi günü gideceğim...lekelenmem 1 gün sürdü snra kesildi...kan değerim biliyosun önce 240 tı...snra 3 gün snra bidaha verdim 946 çıktı..dr iyi gidiyor dedi işte pazartesi günü gidip keseyi görecem inşallah...
inşşşş... heğimiz hamiş oluruz...
ben de seni merak ettim 1 saat önce sordum ay maşallah ne sabırlıymışsın kız valla ben o hafif pozitifi görür görmez kan verirdimselam kızlaaarrr... nasılsınız görüşmeyeli,ben de durum aynı.. kan testi için hala gitmedim doktorum bekle diyor eşim tutmasa coktan koşardım ama bekliyorum hala... bugün batım yarın gecikmiş olcak işte... :) bu arada iki tane idrar testi daha yaptım iki silik çizgim daha oldu... hayırlısı,listeye tebrikler hamile yazdırmayı cok istiyorum ve tabi listemizin dolmasını... öpüyorum kızlar,bu arada bal, çörekotu,tarcın karısımını muhakkak deneyin olurmu ve bol bol çalışmaaaaa....
kızlar hepinize bişey sorucam şimdi hemen hemen her ay yumurta sancısı akıntısı kasık ağrısı falan hissediyoruz ben düşünüyorum düşünüyrm hatırlayamıyorum bebek istemeden önce bu belirtileri bu kadar hissediyomuzdunuz
inşallah canım aramıza hoşgeldinlisteye girmek istermisin tatlım...girmek istersen eğer yaş sat bat evlilik tarihin varsa sorunun yazarsan alırız senide listeye...
ben de seni merak ettim 1 saat önce sordum ay maşallah ne sabırlıymışsın kız valla ben o hafif pozitifi görür görmez kan verirdim
kızlar hepinize bişey sorucam şimdi hemen hemen her ay yumurta sancısı akıntısı kasık ağrısı falan hissediyoruz ben düşünüyorum düşünüyrm hatırlayamıyorum bebek istemeden önce bu belirtileri bu kadar hissediyomuzdunuz
isterım canım yaş:25 evlilik tarihim 28-08-2005 sat ve bat konusunda bı bılgım yok ben burda yenıyım ..
sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi demek tatlım...
hımmm yaren de soruyodu bugün o da başlıcakmış sen tecrübelisin anlatsana kaç gün uyguladın günde 1 defa mıbu arada bal çörekotu tarcın karısımını lütfen yabana atmayın kızlar ben yaptım ve yaptıgım ay cift cizgi ve de ben pcosum... denemek te fayda var ...
yaaa nilll merhabaaaa sana bişey sölim mi benim kankimle aynı sokakta oturuyosun yaa çok kıskandım bak seni şimdiii
Valla benim hiç böyle kasıklarım ve belim ağrımazdı..
Ya üşüttüm, ya da bir hastalık çıkacak..
Bu kadar ağrı boşa olamaz..
Oturup kalkarken bile sancılanıyorum..
sağol canım güzel haberi netleştirince habersiz bırakma bizibelirtiler aynı.. umarım üşütme agrısı değildir.. kızlar hepinizi öpüyorum daha güzel haberlerle görüşmek üzereeeeeeeeeeeee.........
nil bence senin yumurtlama zamanın ondan olyr gibime geliyorValla benim hiç böyle kasıklarım ve belim ağrımazdı..
Ya üşüttüm, ya da bir hastalık çıkacak..
Bu kadar ağrı boşa olamaz..
Oturup kalkarken bile sancılanıyorum..
canım benım son adet tarihim 01-01-2012 beklenen de 31i yada 01-02-2012 ama ben 18 ocakta aşılama oldum bekliyorum bakalım ilk aşılamam tutmustu 4 haftalıkken düşük oldu bu ikinci aşılamam kısmet bakalım beklıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?