• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selaammm.... kızlar doktorumu aradım ikinci çizginin silik olduğunu söyledim.. bekle dedi adetin bir kac gün geçince kan testi yaptır su an erken dedi... p.tesiyi bekliyorum azönce nöbetci eczaneden tekrar idrar testi aldım bu başka bir marka uyduruk bişeye benziyor çok çoook silik çıktı 10 dk sonra falan biraz daha belirginleşti ama yine silik tabi... aksam diye böyle olmuş olabilir mi acaba.. silik te olsa hamileliktir dimiii... kızlar nolur dua edin bana,sizin uğurunuza inanıyorum ve her gece dua ediyorum sizler için.. inş. hepimiz sağlıcakla alırız bebeğmzi kucağımızaaa....

canım doktor erken diyo ama dayanmak zor... sen nasılsın canım napıyosun
canım silik te olsa çıkmış eğer bi testin daha varsa sabah ilk idrarınla yapsana hamilesin canım içini ferah tut kendine de çoook dikkat et.ben de napimm işte takılıyrm ama hafta sonu pek kimse olmuyor sanırım

canım silik te olsa çıkmış eğer bi testin daha varsa sabah ilk idrarınla yapsana hamilesin canım içini ferah tut kendine de çoook dikkat et.ben de napimm işte takılıyrm ama hafta sonu pek kimse olmuyor sanırım

evet canım 1 tane daha var,sabah onu da yapıcam... evet bugün sakin buralar... bende okan bayülcen izliycem canım öpüyorum seni.. görüşmek üzereee...

ahh kuzum benım tabıı.. ahh trabzonum tasına topragına kurban ama trabzon merkezde otursan daha gusel olur

kızlar merhaba

canım çok sıkkın :((

yumurta takibim yapılıyordu, bugün 13. günüm dr da randevum vardı
dr yumurta bulamadı oluşmamış
çok canım sıkıldı. geçen ay oluşmuştu ama bu ay yok
salı günü tekrar gidecem bakalım :((((

aaa kımsecıkler ugramamıs topişe :50::50:hu huuu hanımlarr nerdesınızzz kızzz canım sıkılıyo ya :44::44::44:bugun pazar tabı kımse olmaz sımdı kocısler ızınlıdır herkez kocısıyle zaman gecırıyodur:1::1:benımkı de haftasonu calısıyo yaww:1::1::1::16::16:

Bocegim bende 3,5 yil evliyim bende simdilik ev hanimiyim. Is basvurusu yapiyorum veeee ayni zamanda bebek istiyorum Insaallah
simdi sen beni tanimak istersin
Kisaca ozetlim
Ben almanya dogumluyum okul nedeniyle bebek istememize ragmen korunduk ve 2010da olursa olsun dedik korunmadik oldu ama 7haftalikken kalbi durdu
Daha sonra okula devam dedik 1yil daha korunduk ve 2011hazirandan beri calisiyoruz ama duzenlu calisamadik esimin isseyehatlarindan dolayi yani son 2aydir duzenli bebek calismalarimiz oluyor artik kismeeet

Vay be yine uzun yazdim sira sendeeee

sağol canım,öyleyim evet:16::16: ama ben bişi hissetmiyom,normalmi ki? hamile olmadığım aylarda daha çok belirti yaşıyodum:1::1::1:

8. haftadan sonra daha cok hısedersın belırtılerı daha cok yenı ondan bıse hıssetmıyosundur:1::1:gercı benım gorumcem de 1.5 aylık hamıle o da bıse hıssetmıyoo:9::9::nazar::nazar:

8. haftadan sonra daha cok hısedersın belırtılerı daha cok yenı ondan bıse hıssetmıyosundur:1::1:gercı benım gorumcem de 1.5 aylık hamıle o da bıse hıssetmıyoo:9::9::nazar::nazar:

normal yani tamamm o zaman:1::1:yani bi şikayetim yok böyle iyiyim de,ne bilim midem bile bulanmıyo:56:amann nazar filan değmesin:nazar::nazar::nazar:

Back