hıhı saremnaz gitmişti memnun kalmıss..bende gidecegim..o amcaya sendemı gelcektınn? bırı daha gıdıyodu sankı..
cancağızlarım ben kaçıyoum artık sizleri öper bana dualarınızı eksik etmemenizi dileri 41.gunde bitti cvplarınızı okuyp öle yatacağım
hıhı saremnaz gitmişti memnun kalmıss..bende gidecegim..
ii geceler sekerim ben artık bu kadar sık giremeyeblirim ve bu kadar takılamayacagım sizlerle ayın 6sına kadar...
annemler bende malum
nilüfer ve yarencimm topicimizi sakın boş bırakmayın,yoklugumu hssettirmeyin,dönüşüm muhteşem olcak tamam mı?zaten hergün azda olsa girer okurum yazışştıklarınızı..önemli bi durumda özelleşiriz
hadi kankitom ii gecele sana tatlı rüyalar
birlikte 200. sayfadayızz kızlarrr
hıhı saremnaz gitmişti memnun kalmıss..bende gidecegim..
ii geceler sekerim ben artık bu kadar sık giremeyeblirim ve bu kadar takılamayacagım sizlerle ayın 6sına kadar...
annemler bende malum
nilüfer ve yarencimm topicimizi sakın boş bırakmayın,yoklugumu hssettirmeyin,dönüşüm muhteşem olcak tamam mı?zaten hergün azda olsa girer okurum yazışştıklarınızı..önemli bi durumda özelleşiriz
hadi kankitom ii gecele sana tatlı rüyalar
birlikte 200. sayfadayızz kızlarrr
tamam canım kankimmm..evet nice 200lerebK DAYANAmadım yine merak etme tatlım sen keyfine bak onlarla guzel zamanlar gecir nice 200.sayfalara
annenlermı geldıı;? evt 200 sayfaa:)
tamam canım kankimmm..evet nice 200lere
sende nice 41günlere insallah...gitgide heyecanlanıyorum senn durumuna
evet nilüşümm..bak 200.sayfayı senle kutlamak nasip oldu
uyku durumun nasıl..bizdemi yatsakkk
bende bi dok.gıdelım dedım eşime y saçmalama dıyo bana:) olur acele etme dıyor..ama bellı olmuyor işte bı hast.falan da çıkabılıyor yanı sonradann;bıde o amca hemen karşımda ya çağırsam gelemezmı acep:)))))))
hhhaha bilmemki öle bişe varsa güzel olur...bende geleyimde öle cagıralım..
amca bile olsa tekken cagırılmaz
sen bana bakma şekerim yat sen;ben gıdıpte yatamam şimdi; öksüzler gıbı salonda bı köşeye kıvrılcam tv bakcam.))
ahh yavrumm..vallahi senide öle yalnız bırakmak istemesdm ama babam şimdi en gec 9 da uyanır( bende hemen yatayımki yarın tümgün asabi olmayayım..sana çok ii geceler diliyorum..çok öpüyorum
bu satte kimse olmuyor sanırım:26:
iyilik canım ben de dün gelemedim daha doğrusu bi geldim gittim inanılmaz bi karın ağrım vardı sonra wç gittim 2damla kahve akıntı nasıl halsizlik anlatamam gözlerim falan deli gibi yanıyodu hesabıma göre yumurtam da çatlamış olabikir :26:sen naptın kan testi verdin mi değerin nasılmrb canım valla hafta sonu pek kimse olmaz bende bi bakim çıkım dedim...nasılsın???
iyilik canım ben de dün gelemedim daha doğrusu bi geldim gittim inanılmaz bi karın ağrım vardı sonra wç gittim 2damla kahve akıntı nasıl halsizlik anlatamam gözlerim falan deli gibi yanıyodu hesabıma göre yumurtam da çatlamış olabikir :26:sen naptın kan testi verdin mi değerin nasıl
hayırlısı canım görüşürüzbende bugün dr a gittim işte kan testi verdim değerim katlanmış dr iyi gidiyo dedi bir hafta snra keseyi görmek için çağırdı hayırlısı bakalım.sanada geçmiş olsun cnm evet yumurtan çatlamış olabilir.benim şimdi çıkmam lazım snra grüşürüz...
hahahah bende öyle düşündümm görür görmes sen geldin aklımaSLM KIZLAR ben bugn bi geldim okudum olanları bitenleri..
ayfercim her şeyin hayırlısı tatlım gelece aya yeni umutlar ttalım inşllh
mericim o smille tam ban agöre..
bu satte kimse olmuyor sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?