Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
o amcaya sendemı gelcektınn? bırı daha gıdıyodu sankı..
hıhı saremnaz gitmişti memnun kalmıss..bende gidecegim..
cancağızlarım ben kaçıyoum artık sizleri öper bana dualarınızı eksik etmemenizi dileri 41.gunde bitti cvplarınızı okuyp öle yatacağım

ii geceler sekerim ben artık bu kadar sık giremeyeblirim ve bu kadar takılamayacagım sizlerle ayın 6sına kadar...
annemler bende malum

nilüfer ve yarencimm topicimizi sakın boş bırakmayın,yoklugumu hssettirmeyin,dönüşüm muhteşem olcak tamam mı?zaten hergün azda olsa girer okurum yazışştıklarınızı..önemli bi durumda özelleşiriz

hadi kankitom ii gecele sana tatlı rüyalar
birlikte 200. sayfadayızz kızlarrr

bK DAYANAmadım yine merak etme tatlım sen keyfine bak onlarla guzel zamanlar gecir nice 200.sayfalara

annenlermı geldıı;? evt 200 sayfaa:)

bende bi dok.gıdelım dedım eşime y saçmalama dıyo bana:) olur acele etme dıyor..ama bellı olmuyor işte bı hast.falan da çıkabılıyor yanı sonradann;bıde o amca hemen karşımda ya çağırsam gelemezmı acep:)))))))

bK DAYANAmadım yine merak etme tatlım sen keyfine bak onlarla guzel zamanlar gecir nice 200.sayfalara
tamam canım kankimmm..evet nice 200lere

sende nice 41günlere insallah...gitgide heyecanlanıyorum senn durumuna
annenlermı geldıı;? evt 200 sayfaa:)

evet nilüşümm..bak 200.sayfayı senle kutlamak nasip oldu
uyku durumun nasıl..bizdemi yatsakkk

tamam canım kankimmm..evet nice 200lere

sende nice 41günlere insallah...gitgide heyecanlanıyorum senn durumuna

evet nilüşümm..bak 200.sayfayı senle kutlamak nasip oldu
uyku durumun nasıl..bizdemi yatsakkk

sen bana bakma şekerim yat sen;ben gıdıpte yatamam şimdi; öksüzler gıbı salonda bı köşeye kıvrılcam tv bakcam .))

hhhaha bilmemki öle bişe varsa güzel olur...bende geleyimde öle cagıralım..
amca bile olsa tekken cagırılmaz

sen bana bakma şekerim yat sen;ben gıdıpte yatamam şimdi; öksüzler gıbı salonda bı köşeye kıvrılcam tv bakcam .))

ahh yavrumm..vallahi senide öle yalnız bırakmak istemesdm ama babam şimdi en gec 9 da uyanır( bende hemen yatayımki yarın tümgün asabi olmayayım..sana çok ii geceler diliyorum..çok öpüyorum

ahh yavrumm..vallahi senide öle yalnız bırakmak istemesdm ama babam şimdi en gec 9 da uyanır( bende hemen yatayımki yarın tümgün asabi olmayayım..sana çok ii geceler diliyorum..çok öpüyorum

ben hep yalnızım zatennn bana üzülmeee:)))) saat geç olmuşş baya zaten yaa yat kuşum senn erken kalkcan mademm öptüümmm seniiiii byyyyyyyy

SLM KIZLAR ben bugn bi geldim okudum olanları bitenleri..
ayfercim her şeyin hayırlısı tatlım gelece aya yeni umutlar ttalım inşllh
mericim o smille tam ban agöre

şimdi şu polistik over hakında bilgi verim..kızlar bu genetik oluyo..doğduğunda var olan bişey..ama sen ideal kilonda isen bunu anlamıyorsun ve düzenli adet oluyosun.idael kilodan daha düşük veya daha fazla kiloya sahip isen bunlar ben burdayım diyor..genlede ultrasonla görünüz ama genelde hormon testlerinde çıkar..en büyük belirtileri adetin düzenssiz olması kilolu olmak yada çok zayıf olmak sivilce ve tüylenme...bu hastalarda zayıflar kilo alamaz kilolular zor kilo verir...tüylenme genlde çene altı ve yanaklarda oluyo....bunlardan kurtulmnn en ii yolu 1. kadın doğum uzmanın verdiği ilçlar 2.ideal kiloda olmakk..doğum yapan kadınlarda1 2 yıl sonra kilolrında dolyı y,ine oluşacktır...ben kendimde biliyorum 160 boyum 60 kiloda iken bi sorun yok ama 60 üzeri olunca ben burdayım diyolar...ve bu sizinledir her zman unutmyınn...

zeynepcimm sana da yazdım cvp vermmşsin sende..yarın görüşürüz kızlar benyarın 2100 da buryımm topiğe ii bakın size emanet liste 1.sayfada..

selammmmm canlarım napıyosunuz bakalım ayy iki gün giremedim nete sizi çok özledim yaaaaaaa ayyy listemizde çok güzel olmuş hamişler arttıkça dahada güzelleşiyor sanki

mrb canım valla hafta sonu pek kimse olmaz bende bi bakim çıkım dedim...nasılsın???
iyilik canım ben de dün gelemedim daha doğrusu bi geldim gittim inanılmaz bi karın ağrım vardı sonra wç gittim 2damla kahve akıntı nasıl halsizlik anlatamam gözlerim falan deli gibi yanıyodu hesabıma göre yumurtam da çatlamış olabikir :26:sen naptın kan testi verdin mi değerin nasıl

bende bugün dr a gittim işte kan testi verdim değerim katlanmış dr iyi gidiyo dedi bir hafta snra keseyi görmek için çağırdı hayırlısı bakalım.sanada geçmiş olsun cnm evet yumurtan çatlamış olabilir.benim şimdi çıkmam lazım snra grüşürüz...

hayırlısı canım görüşürüz

SLM KIZLAR ben bugn bi geldim okudum olanları bitenleri..
ayfercim her şeyin hayırlısı tatlım gelece aya yeni umutlar ttalım inşllh
mericim o smille tam ban agöre ..
hahahah bende öyle düşündümm görür görmes sen geldin aklıma
bu satte kimse olmuyor sanırım:26:

ben varım pampikim...
hafta sonuya pek kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…