Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    241
selam kızlar nasılsınız bende 6 aylık evliyim 4 aydır uğraşıyoruz çocuk için ama olmadı adetime 3 gün var test yaptım dayanamayıp malesef negatif

mrb canım hoşgeldinnn..belki test etmek için erkendir tatlım morelini bozma sakınnbenimde 4 gün var batıma ama bekliyorum kendimi zor tutuyorum yapmamak için daha erken diyeee

öyle canım yaa erken ama dayanamadım bide şöyle bi durum oldu benim bu ay adetin 12.günü sol tarafımda ağrı oldu bacaklarıma doğru inen yumurtlamamı oldu acaba dedi lavaboya gittiğimde uzayan akıntıyı gördüm tabi değerlendirdik bu günleri bundan 4 veya 5 gün sonra kanamam oldu normal adet kanaması gibi değil daha az kahverengi vede ağrısız 4 gün sürdü kanamam bittikten sonra doktora gittim niye böyle oldu diye adete 8 gün vardı doktor ultrasonla falan baktı çok temiz birşey yok dedi o zaman su gibi akıntım vardı doktor ultrasonlada görüyorum sıvı var yumurtlamış olabilirsin dedi bunu anlamadım adete 8 gün kala yumurtlama olurmu bi ayda 2 defa mı yumurtladım acaba

olabilir tatlım bazı kişilerde ayda iki yumurtlama gerçekleşebiliyomuşş...bazende döllenme olduktan sonra rahime yerleşirkenn kanama olabiliyomuşş tatlım inşallah hamişsindirrrr kuzuuuu.listeye girmek istersen yaş sat bat varsa sorunun yazarsan senide alırız listeye

yaşım 25 canım da şimdi benim normalde 24 adet günümdü ama arada kanamam oldu ya ocağın 8inde ben şimdi hangisini söylüycem bilemedim 8 şubatmı 24 ocakmı

hoşbuldumm
bende kendimden bahsedeyim bariii
1.5 senelik ewliyim 25 yaşındayım hiç korunmadık ....
dr.gidildi eşim we bende hiçbir sorun çıkmadı çok şükür ama hala beklemedeyiz
bu arada buayki reglim 6gün erken geldi we çok değişik çamur gibiydi bi tuhaflık hissettim we dr.a gittim anlattım meğerse düşük yaşıyormuşum gebelik oluşmuş ama düşürmüşüm ......şok oldum .....bu ay beklemiyordum ama tüm belirtileride yaşıyordum yıkıldım yinedeçamur reglim bugün sona eriyo damla şeklinde bitiyo çok şükür....normalde benim reglim 3 gün sürer.....ama bu 6 gün sürdü ....
salı günü randewum war bakalım neler olucakk....karnım çok şiş we kasıklarımda batmalar oluyo yine....

yok canım sölemedi hatta ilaç verecekti düzene soksun diye vermedi adete az var diye yani ayın 24

o zaman listeye ekleneyim lütfen

yaş 27 sat 10 ocak bat 10 şubat sorun yok

Son düzenleme:

tatlım çok üzüldüm ama bide iyi tarafından bak bebeğin oluyomuş demek ki bide kürtaj olmayıpta kendiliğinden düştüğü için beklemiceksin eğer kürtaj olsaydın 3 ay falan bekletiyolar çünkü sen yinede kanaman bitince hemen başla çalışmalara uzayan akıntıyı unutma yumurtlamanın habercisidirr...rabbim inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz ve sağlıklı sıhatli bir bebek nasip ederr....

amanda aman hayırlı uğurlu olsun efendim

Eki Görüntüle 330987

ohh bu ne güzel hayırlama böylee kuzum hoşgeldinn...
Hoş buldum şekercim sürümem mi kız hiç, hemide hürrem gibi salına salına geldim...

ablamada bu yakışır zatennn...

yok canım sölemedi hatta ilaç verecekti düzene soksun diye vermedi adete az var diye yani ayın 24

sen yinede ayın 24 ünü dikkate al tatlımm ne olur ne olmaz belkide hamişsindir ve bütün bunlara gerek bile kalmazz

o zaman listeye ekleneyim lütfen

yaş 27 sat 10 ocak bat 10 şubat sorun yok

hemen kuzum şeyda bi gelsin de eklicez hepinizi

o zaman benide ekle canım yaş25 bat 24 ocak

ewet cnm kürtaja gerek kalmadı allahtan ....dr.bu ay inşallah tutunucak dedi bakalım kısmet...
genelde düşükten hmn sonra hmiş kalınıyormuş bi çok kişiden öle duydum acaba ölemi olur ki ???

ewet cnm kürtaja gerek kalmadı allahtan ....dr.bu ay inşallah tutunucak dedi bakalım kısmet...
genelde düşükten hmn sonra hmiş kalınıyormuş bi çok kişiden öle duydum acaba ölemi olur ki ???

evet tatlım bende öyle biliyorumm düşükten snra hamile kalınıyomuşş inşallah meleğin tutunurrr sımsıkı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…