cok tesekkur ederım sana da gecmısler olsun canım sukur olsun bı sorun yok ınsaallah ısteyen herkeze nasıp olur annelık
inşalla tatlım benim 5 yaşında bi kızım var ama bide kardeş ist,iyoruz hemde ilk çocuk kadr hevesli nasıl adetlerin duzenlimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederım sana da gecmısler olsun canım sukur olsun bı sorun yok ınsaallah ısteyen herkeze nasıp olur annelık
gercekten zor bı durum zamana bırak ıstersen kendını hazır hıssetmıyo demekkı benımkı de ılk basta ıstemıyodu annesı devreye gırınce yumusadı bu arada madem o korunuyo sen korunma bence:2::2::2:
inşalla tatlım benim 5 yaşında bi kızım var ama bide kardeş ist,iyoruz hemde ilk çocuk kadr hevesli nasıl adetlerin duzenlimi
aslında annesini sal üstune çok mantıklı belki dayanamaz
sorma canım ya adetım aralıkta 8 gun gecıktı hamıleyım sandım stresten dedı doktor normalde duzenlı adetlerım:2::2:
bilmiyorum başka çareler düşünmeye başlıycam artık yinede hepinize çoookkkkk teşekkürler arkadaşlar..
streste etkiliyo normalde kaç gunde adet görursun takip ediyomusun yumurtlama falan
30 gunde bır goruyorum bu ara yumurtluyorum akıntım arttı ondan anlıyorum
sorma canım ya adetım aralıkta 8 gun gecıktı hamıleyım sandım stresten dedı doktor normalde duzenlı adetlerım:2::2:
herkeze iyi gunler
peki bu gecikme sirasinda hic bir adet belirtisi olmadi mi? benim de adetim bugun olmali ya da yarin diyelim ama hicbir kasik agrim yok. normalde 1-2 gun onceden anlarim hep adet olcagimi.. beynin sartlanmasi mi acaba diyorum..
haklisin olabilir. ama isin dogrusu ben forumu okumadan ciddi istek ve denememiz yoktu. toplam 1 kez ve ilk kez korunmadik. olma ihtimali cok cok dusuk ama niye bole oldu anlamadim. duzenli adetlerim olur ama bazen duygusal anlarda 3-4 gun gecikebiliyormrb canım aynen dediğin gibi tatlım biz çok düşünüyoruz kafamıza takıyoruz yaa o yüzden beyinde şartlanıyo ve bazen adeti geciktiriyomuşş...allahım aratmasın bu topik inşallah hepimize uğur getirir...
haklisin olabilir. ama isin dogrusu ben forumu okumadan ciddi istek ve denememiz yoktu. toplam 1 kez ve ilk kez korunmadik. olma ihtimali cok cok dusuk ama niye bole oldu anlamadim. duzenli adetlerim olur ama bazen duygusal anlarda 3-4 gun gecikebiliyor
yok ama daha erken diye dusunuyorum bosuna yapmiyim diye. sat 21 aralik normalde 30-31 gunde oluyorum. bugun 31. gun bakalim sanmiyorum zaten de :))tatlım benimde adetlerim düzenlidir...ama bazen havalardan etkilenebiliyo bünye o yüzden günler şaşıyor iştee....ama inşallah hemişsindir tatlım ilk birleşmede olamama ihtimalini düşünme çünkü olabiliyor.test yaptın mı hiçç???