Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    241
slm kızlar. biz de 3 senedir çocuk düşüüyoruz ama bir türlü nasip olmadı.belki burası uğur getirir hepimize de hepimiz hamile kalıveririz. benim bat tarihi 5 şubat.

slm kızlar. biz de 3 senedir çocuk düşüüyoruz ama bir türlü nasip olmadı.belki burası uğur getirir hepimize de hepimiz hamile kalıveririz. benim bat tarihi 5 şubat.

slm canımm hoşgeldin aramızaa...inşallah bu topik uğur getirir hepimizeee...tamam canım sen yaş ve satı da bide sorunun varsa yazz listeye alırız senidee tatlımm...

adet belirtim yok suan ama liste icin erken cunku ciddi bir deneme deildi cnm once cidden isteyerek olursa listeye girerim:)

sen bilirsin tatlım da zaten herhalde istiyosun artık ki deneme olmuş inşallah devamı gelirr...zaten bat tarihinde gelmişşş eğer adet olursan o zaman yazarız senide artık önümüzdeki ay ciddi olur belkiii:13:

canım benim yaş 30. sorun yumurta rezervi. 1kez tüp bebek denemem oldu. aklınızda bulunsun. ben klomen diye bir ilaca başladım. Sevgili !!! doktorum yumurta takibi yapmadı ve yumurtalıklarda sorun çıktı. hormonlarım alt üst oldu. birkaç ay sonra ilacın etkisi geçince düzeldi ama şimdiki durum ne bilmiyorum. en son mayısta gitmiştim doktora. bekleyelim dedik. bu ay yumurtalık kontrolü yaptırcam. inşallah iyi çıkar. siz ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz?

kuzum benim yaş 26 1,5 yıllık evliyim bu ay 3. ayımız.bende dr a gittim hani bir sorun varsa bilelim erken tadavi herzaman iyidir diyee...dr bende direk yumurtlama takibiyle başladıı ve sorun olmadığını ve yumurtamın bu ay sağlıklı bir biçimde çatladığını söyledii bakalım bat 26 ocak bekliyorum umutluyum bu aydan allahtan hayırlısııı...allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn...

amin canım.inşallah isteyen herkese Rabbim bebiş verir. eşin de göründü mü doktora? o da sperm testi yaptırsın. sorun yoksa bir daha da gitmeyin doktora.denemeyi 1 yıla tamamlayın bence.işine karışmak gibi olmasın.lütfen yanlış anlama. ben artık bu işlerde neredeyse uzman oldum. bir tek diplomam eksik

neden yanlış anlayım tatlım benim dr 6 aya kadar olmazsa eşini o zaman muayene ederiz dedi bende tamam dedimm

neden yanlış anlayım tatlım benim dr 6 aya kadar olmazsa eşini o zaman muayene ederiz dedi bende tamam dedimm

tabiki doktor daha iyi bilir. ama bence bütün tahlilleri yaptırıp beklemek daha iyi.düşünsene 6 ay sonra eşinin muayenesinde sorun çıkarsa boşuna beklemiş olacaksınız. en azından tahlilleri yaptırırsınız kafanız rahat olur bence.

MERHABA KIZLARR ...
topiğiniz hayırlı uğurlu olur inşallahhh :)topiğe bi giren hamiş çıkar inşallahhhh :)

şeydacımm çoooooooook ii yapmışsın topik açarakk.....hemen vereyım sat 17 ocak bat 17 şubatttttttt...

inan tatlım dr a bende aynı şeyi söyledim şimdi muayene olsa falan dedim dr da yok dedi normalde hormon testlerinide 6. aydan sonra yapılıyomuş ama bende 3.ayda yapıldıı tahlillerimde iyi çıktı ayy inşallah hamişimdir biz ateş ölçme yöntemi ile yumurtlama günümüzü buluyoruz ona göre çalışıyozz

MERHABA KIZLARR ...
topiğiniz hayırlı uğurlu olur inşallahhh :)topiğe bi giren hamiş çıkar inşallahhhh :)

inşallah canım. listede hamiş hamiş hamiş yazar inşallah

hımm tamam canım. biz de ovulasyon testiyle anlıyoruz yumurtlama gününü. bu ay adetten itibaren 9. gün akıntım oldu. yok artık dedim bu tarihte yumurtlama olmaz . ama gene de test yaptım yumurtlamışım. son günü son anda yakaladık valla :26:

ay tatlım valla bende o uzayan akıntıyı yakaladım snra 2-3 gün sonra yumurtlamışım ve yumurtlamadan snra bidaha geldi o akıntı biz zaten dersimizi çalışmıştık ayy inşallah tutunur meleğimmmm

Ne güzel 2 topik birden oldu... Bu gelecek c.tesi testim var, inşallah müjdeli haberimi 2 topiğe birden yazmak nasip olur...

selam kızlar nasılsınız bende 6 aylık evliyim 4 aydır uğraşıyoruz çocuk için ama olmadı adetime 3 gün var test yaptım dayanamayıp malesef negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…