- Konu Sahibi fatmanurktmn61
İlk aşıda imza istiyoruz dedi sağlık ocağı bana yalan mı söyledi hemşireHangi aşıyı yaptırırken imza aldılar sizden? Bilmiyorsanız konuşmayın bari, kac tane aşı yaptırdım bebegime birinde bile imza atmadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk aşıda imza istiyoruz dedi sağlık ocağı bana yalan mı söyledi hemşireHangi aşıyı yaptırırken imza aldılar sizden? Bilmiyorsanız konuşmayın bari, kac tane aşı yaptırdım bebegime birinde bile imza atmadim.
O bilim adamlarının yapmış olduğu bir araştırma. O.ruk içindeki bir maddenin sağlığa faydalı olduğu bulmuşlar. Siz bilime koşulsuz güvenmiyor musunuz? ne var bunda bilim öyle söylüyorsa doğru değil midir?Osuruk koklamak?
Aşı yaptırdığım halde o hastalığa yakalanacaksa ben neden aşı yaptırayım hiç mantıklı değil. Degidiniz gibi daha hafif atlatma olayı tamamen uydurma korona aşısı olanlar içinde aynısını söylediler. Aşı olanlar daha ağır geçirdi. Ben de kovid oldum hemde hamileyken varyantli versiyon olmasına rağmen çok hafif geçirdim. Hastaneler aşılı çocuklarla dolu rota virüs geçiren çokta ağır geçiriyorlar. Siz bunlara ne diyeceksiniz?Aşı hasta olmayacağınızı garanti etmez.
Aşı hastalığı vücuda tanıtır ve vücudun o hastalıkla savaşmayı öğrenmesini sağlar, hasta olduğunuzda ağır geçirmemenizi sağlar. O yüzdendir ki bebekler aşı olduğunda hafif ateşleri çıkar.
Yani kabakulak aşısı yaptırınca kabakulak olmayacaksınız diye birşey yok önce bunu öğrenelim mi sayin matematik öğretmenim?
Vallahi bilemem yalan mi söyledi, hicbir asida imza atmadim ben.İlk aşıda imza istiyoruz dedi sağlık ocağı bana yalan mı söyledi hemşire
Hanimefendi sizce mantikli mi yani? Hala savunuyorsunuz. Osuruk yahu osuruk.O bilim adamlarının yapmış olduğu bir araştırma. O.ruk içindeki bir maddenin sağlığa faydalı olduğu bulmuşlar. Siz bilime koşulsuz güvenmiyor musunuz? ne var bunda bilim öyle söylüyorsa doğru değil midir?
Aşı yaptırdığım halde hastaliga yakalanacaksa diyorsunuz hala, hanimefendi aşı nedir? En temele inelim mi? Aşı o hastalığın hafifletilmiş halidir. Size nasil bir teminat saglayabilir bilim dünyası? Kendimizden örnek vereceksek, tüm covid aşılarımı oldum, eşimin burnu akıyor diye test verdik o negatif ben pozitif çıktım. Hic belirtisiz, ağrısız, sancısız atlattım.Aşı yaptırdığım halde o hastalığa yakalanacaksa ben neden aşı yaptırayım hiç mantıklı değil. Degidiniz gibi daha hafif atlatma olayı tamamen uydurma korona aşısı olanlar içinde aynısını söylediler. Aşı olanlar daha ağır geçirdi. Ben de kovid oldum hemde hamileyken varyantli versiyon olmasına rağmen çok hafif geçirdim. Hastaneler aşılı çocuklarla dolu rota virüs geçiren çokta ağır geçiriyorlar. Siz bunlara ne diyeceksiniz?
Siz anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım ben savunmadim bunu diyen doktor da bu fikri savunmuyor sadece sizin savunduğunuz bilim adamlarının böyle bir bilgi bulduğunu söylüyor yani osuruk fikri sizin görüşünüz bizim değil. Biz her önümüze konan bilginin doğru olduğunu kabul etmiyoruz sorguluyoruz farkımız bu.Hanimefendi sizce mantikli mi yani? Hala savunuyorsunuz. Osuruk yahu osuruk.
Aşının ne olduğunu sizden çok daha iyi biliyorum hanimefendi bir çok doktor ve hemşire arkadaşım var. O savunduğunuz aşı her bebeğe aynı doz yapılıyor bünyesi zayıf olan bebekler, kilosu daha az olan bebekler var bazıları bu mikrobu kaldıramayıp hastalığa yakalıyor aşı yüzünden. Herkese aynı tedavi uygulanamaz tıpta kişiye özeldir. Biz mustemleke ülke olduğumuz için bize ne verilirse kabul ediyoruz. Sorgulayanlar da cahil sayılıyor yurt dışında bunlar tartışılabiliyor. Bizim ülkemizde doktorlar kucumseniyor. Siz kimsiniz vasfınız ne ki aşı karşıtı olan bir doktoru bel aşağı vurmaya çalışıyorsunuz. Çocuğuna aşı yaptırmayan insanların çoğu okumuş olanlar. Cahiller kendilerine verilen bilgiyi araştırmayın her önüne sunulana razı olandır.Aşı yaptırdığım halde hastaliga yakalanacaksa diyorsunuz hala, hanimefendi aşı nedir? En temele inelim mi? Aşı o hastalığın hafifletilmiş halidir. Size nasil bir teminat saglayabilir bilim dünyası? Kendimizden örnek vereceksek, tüm covid aşılarımı oldum, eşimin burnu akıyor diye test verdik o negatif ben pozitif çıktım. Hic belirtisiz, ağrısız, sancısız atlattım.
O aşılı olup rotayi ağır geciren cocuklar aşısız olsa atlatamazlardi o hastaligi farkinda misiniz?
Ben sizinle daha fazla tartışmayacagim, yorganın altına girip pırtlayıp koklayınız madem aşı yerine osuruğa inaniyorsanız.
Asi yüzünden hastaliga yakalanıyormuş bebeklere.. Aşı ölü hasta etmeyen sadece bağışıklık kazanmak için yapılıyor okadar hemşire arkadaşı var ogrenememis. bırak boşver laf anlatmaya çalışma yok imza istemişler hiç bir yere imza atmadım yok hastalığı yasiyacaksa ne asi yaptiracam. Bırak ins başına gelmez hastalık yavrularının ve çevresinin diyelim kendi haline birakalim. İsteyen vurdursun isteyen vurdurmasin sonuclarinada katlansin diyecek laf yok .Aşı yaptırdığım halde hastaliga yakalanacaksa diyorsunuz hala, hanimefendi aşı nedir? En temele inelim mi? Aşı o hastalığın hafifletilmiş halidir. Size nasil bir teminat saglayabilir bilim dünyası? Kendimizden örnek vereceksek, tüm covid aşılarımı oldum, eşimin burnu akıyor diye test verdik o negatif ben pozitif çıktım. Hic belirtisiz, ağrısız, sancısız atlattım.
O aşılı olup rotayi ağır geciren cocuklar aşısız olsa atlatamazlardi o hastaligi farkinda misiniz?
Ben sizinle daha fazla tartışmayacagim, yorganın altına girip pırtlayıp koklayınız madem aşı yerine osuruğa inaniyorsanız.
Asi yüzünden hastaliga yakalanıyormuş bebeklere.. Aşı ölü hasta etmeyen sadece bağışıklık kazanmak için yapılıyor okadar hemşire arkadaşı var ogrenememis. bırak boşver laf anlatmaya çalışma yok imza istemişler hiç bir yere imza atmadım yok hastalığı yasiyacaksa ne asi yaptiracam. Bırak ins başına gelmez hastalık yavrularının ve çevresinin diyelim kendi haline birakalim. İsteyen vurdursun isteyen vurdurmasin sonuclarinada katlansin diyecek laf yok .
Peki siz kimsiniz de Türk Tabipler birliği ni pkk savunucusu diye yaftaladınızAşının ne olduğunu sizden çok daha iyi biliyorum hanimefendi bir çok doktor ve hemşire arkadaşım var. O savunduğunuz aşı her bebeğe aynı doz yapılıyor bünyesi zayıf olan bebekler, kilosu daha az olan bebekler var bazıları bu mikrobu kaldıramayıp hastalığa yakalıyor aşı yüzünden. Herkese aynı tedavi uygulanamaz tıpta kişiye özeldir. Biz mustemleke ülke olduğumuz için bize ne verilirse kabul ediyoruz. Sorgulayanlar da cahil sayılıyor yurt dışında bunlar tartışılabiliyor. Bizim ülkemizde doktorlar kucumseniyor. Siz kimsiniz vasfınız ne ki aşı karşıtı olan bir doktoru bel aşağı vurmaya çalışıyorsunuz. Çocuğuna aşı yaptırmayan insanların çoğu okumuş olanlar. Cahiller kendilerine verilen bilgiyi araştırmayın her önüne sunulana razı olandır.
Merhaba, ben kendi doktorumda yaptırıyorum. Aşının kutusunu, prospektüsünü de bana veriyorlar. Ben okuyorum. Hepsi de yanımda hep aldım. Tüm çocuklarıma da hep aynı aşıları yaptırdım, yaptırıyorum. Ateşleri bile hiçbirinde çıkmadı. Azıcık bile keyifsiz dahi hiç olmadılar. Hepsinin aşıları da tam. Ve maşallah bağışıklıkları çok iyi, kolay kolay hiç hasta olmazlar. Olsalar bile ateş düşürücü dahi kullanmıyorum, antibiyotik zaten yok.9 aya kadar yaptırdım 9 aylikken yapılan asidan sonra bebeğimde aşının yan etkisi olan uyku bozukluğu baş gosterdi o süreçte ne yaşadığımı bir ben bilirim, aşı yaptirmayanlara aşırı karşı olan ben tabiki her aşısını yaptircam diyen biriydim aşı yaptirmayanlarla tartisirdim ama başıma gelince anladimki yaptırmamak daha iyiymiş, bir çocuğum daha olsa asla aşı yaptirmam net çevremde yaptirmayan bir çok kişi var hiç birinin bebeğinde de bir sorun yok şükür, onun dışında aşı olduğu 9 aylık süreçte sürekli ateşlenen, haftalarca hastalığı geçmeyen antibiyotik kullanmak zorunda kaldığım bebeğim şuan çok nadir hastalanıyor ve ilaçsız müdahalesi atlatiyor 2 3 gün içinde aşı yaptirana da saygım sonsuz fakat birşey sormak istiyorum hangimiz asilarin prospektusunu okuyoruz, yan etkilerini içindeki maddeleri araştırıyoruz bir soralım kendimize, son yıllarda gittikçe artan otizm mesela çocuklar TV izlediği için mi oluyor acaba yoksa aşılar mi neden oluyor ?
Ayrıca aşısız çocuklar çok daha kolay geçiriyor bu hastalıkları. Benim bebeğim ateşi çıksa 2 günden uzun sürmüyor. Aşılı bebekler var sürekli hasta ilaç kullanıyorlar.Aşı yaptırdığım halde hastaliga yakalanacaksa diyorsunuz hala, hanimefendi aşı nedir? En temele inelim mi? Aşı o hastalığın hafifletilmiş halidir. Size nasil bir teminat saglayabilir bilim dünyası? Kendimizden örnek vereceksek, tüm covid aşılarımı oldum, eşimin burnu akıyor diye test verdik o negatif ben pozitif çıktım. Hic belirtisiz, ağrısız, sancısız atlattım.
Ben gündemi de iyi takip ediyorum hanımefendi. TTB pkk ile barış süreci bitip bizim o bölgede operasyonlarımız başladığı zaman eylem yapmışlardı. Asker sivilleri öldürüyor diye bangır bangır bağırdılar açıklama yayınladılar. Sizin haberiniz yoksa ne yapabilirim?Peki siz kimsiniz de Türk Tabipler birliği ni pkk savunucusu diye yaftaladınız
Sizin aşıları öğrenmiş haliniz bu mu? Aşıların çoğu canlıdır. Yani ölü değillerdir. Zayiflatilmis mikroplardan oluşur. Ve bazı bebekler aşı sonra bu hastalıklara yakalayabiliyor. Hem laf at sonrada uğraşma de sosyal medyadaki gerilla taktiği olsa gerek bu daAsi yüzünden hastaliga yakalanıyormuş bebeklere.. Aşı ölü hasta etmeyen sadece bağışıklık kazanmak için yapılıyor okadar hemşire arkadaşı var ogrenememis. bırak boşver laf anlatmaya çalışma yok imza istemişler hiç bir yere imza atmadım yok hastalığı yasiyacaksa ne asi yaptiracam. Bırak ins başına gelmez hastalık yavrularının ve çevresinin diyelim kendi haline birakalim. İsteyen vurdursun isteyen vurdurmasin sonuclarinada katlansin diyecek laf yok .
Ohooo doktor, hemsire arkadasiniz olunca insanlardan daha çok tıp dünyasına hakim oluyorsunuz yani. Hanimefendi sizinle tartişmayacagim, zira münazara benim için belli bir seviyede yapılmalı ve siz o seviyeye ulaşamiyorsunuz çirkin üslubunuzla.Aşının ne olduğunu sizden çok daha iyi biliyorum hanimefendi bir çok doktor ve hemşire arkadaşım var. O savunduğunuz aşı her bebeğe aynı doz yapılıyor bünyesi zayıf olan bebekler, kilosu daha az olan bebekler var bazıları bu mikrobu kaldıramayıp hastalığa yakalıyor aşı yüzünden. Herkese aynı tedavi uygulanamaz tıpta kişiye özeldir. Biz mustemleke ülke olduğumuz için bize ne verilirse kabul ediyoruz. Sorgulayanlar da cahil sayılıyor yurt dışında bunlar tartışılabiliyor. Bizim ülkemizde doktorlar kucumseniyor. Siz kimsiniz vasfınız ne ki aşı karşıtı olan bir doktoru bel aşağı vurmaya çalışıyorsunuz. Çocuğuna aşı yaptırmayan insanların çoğu okumuş olanlar. Cahiller kendilerine verilen bilgiyi araştırmayın her önüne sunulana razı olandır.
Pardon da hangi mesajım seviyesiz kendi mesajlarınıza bakın isterseniz!Ohooo doktor, hemsire arkadasiniz olunca insanlardan daha çok tıp dünyasına hakim oluyorsunuz yani. Hanimefendi sizinle tartişmayacagim, zira münazara benim için belli bir seviyede yapılmalı ve siz o seviyeye ulaşamiyorsunuz çirkin üslubunuzla.
Ahmet Rasim Küçükusta : Daha önceden bağırsak gazı çıkarmanın sağlığa faydalı olduğunu söyleyen Küçükusta, yeni açıklamasında, “Kadınların çıkardığı gazda daha fazla hidrojen sülfit bulunduğu için bunların koklanmasının sağlığa faydaları daha fazladır” dedi. Küçükusta "Hayır şaka yapmıyorum. Bağırsak gazı koklamanın kanser, felç, kalp krizi, diyabet, artrit ve bunamayı önleyebileceğine dair bilimsel araştırmalar vardır.” 09.2022
O bilim adamlarının yapmış olduğu bir araştırma. O.ruk içindeki bir maddenin sağlığa faydalı olduğu bulmuşlar. Siz bilime koşulsuz güvenmiyor musunuz? ne var bunda bilim öyle söylüyorsa doğru değil midir?
1. Okuduğumuzu anlayalim; yukarıda yazanları okuyalim, SİZ/BİZ dediniz ya hangi grubun (siz oyle lanse ettiniz) doktorlari soylemis?Siz anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım ben savunmadim bunu diyen doktor da bu fikri savunmuyor sadece sizin savunduğunuz bilim adamlarının böyle bir bilgi bulduğunu söylüyor yani osuruk fikri sizin görüşünüz bizim değil. Biz her önümüze konan bilginin doğru olduğunu kabul etmiyoruz sorguluyoruz farkımız bu.
Cok haklısınız, iste ben de 1 insan 1 insandır modundaydım ama yok olmuyor.Asi yüzünden hastaliga yakalanıyormuş bebeklere.. Aşı ölü hasta etmeyen sadece bağışıklık kazanmak için yapılıyor okadar hemşire arkadaşı var ogrenememis. bırak boşver laf anlatmaya çalışma yok imza istemişler hiç bir yere imza atmadım yok hastalığı yasiyacaksa ne asi yaptiracam. Bırak ins başına gelmez hastalık yavrularının ve çevresinin diyelim kendi haline birakalim. İsteyen vurdursun isteyen vurdurmasin sonuclarinada katlansin diyecek laf yok .
Pardon da sizin dilinizde konuşmamın neyi yanlış "Ben sizinle daha fazla tartışmayacagim, yorganın altına girip pırtlayıp koklayınız madem aşı yerine osuruğa inaniyorsanız." Benim konuşmam seviyesiz bu sizin yazdığınız mi seviyeli komik olmayın. Verecek cevabınız olmayınca başka yerden vurmaya çalışmışsın.1. Okuduğumuzu anlayalim; yukarıda yazanları okuyalim, SİZ/BİZ dediniz ya hangi grubun (siz oyle lanse ettiniz) doktorlari soylemis?
2. Her yorumda farkli seyler soylemeyelim, tutarli olalim? Soylediklerinize once kendiniz inanirsaniz tutarli olabilirsiniz.