• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek aşıları

Boşu boşuna okuyup kendinizi yormayın. makalenin yazarı Brian Hooker aşıların otizm yaptığını savunan bir bioengineer. Kendi çocuğu da otizmli ona da aşıların neden olduğunu söylüyor. Makalelerinin bilimsel dayanağının olmadığını, kullanılan verilerin detayları, analize kaç çocuğun dahil edildiğinin bilinmediği vb bir sürü nedenden eleştiriliyor.
Ayrıca daha önceden yayınlanan ancak sonuçlarının geçerliliği ciddi endişe içerdiği kaldırılan yine aşılar ve otizm bağlantılı makalesi mevcut.
Neil Z Miller ise gazeteci, sağlık muhabiri , tıp eğitimi yok. Aşı karşıtı sitesi ve kitapları var. Bir daha yazayım TIP EĞİTİMİ YOK GAZETECİ.

Teşekkür ediyorum ilk fırsatta bakacaktim gerek kalmadı tam da bunlardan bahsediyorum ama..

Bu bana şeyi anımsatıyor Almanya’da covid aşılarını olmayın diyen profu önce akıl hastanesine sonra içeri tıkmışlardı büyük otoriteler 😂
Kaynak kaynak makale diye soran arkadaşlar hayatı kaydırılan hekimlerin kaçından haberdarlar acaba? Akılları sıra fb gönderisi vs diyorlar da makale yayınlanmaz yayımlanır önce bunu bir belirtelim. Hakemli çalışması olan fakat sonra hayatı kaydırılan nice hekim var dünyada sizin hayatınız facebooktan ibaretse normaldir herkesi fb gönderisiyle karar aldığını sanmanız. Şu covid döneminde prof neva hanım gibileri bile ana akım medyada göstermediler bile tarafsız olunucağını düşünmeleri komik…
Eskilerden bir CDC incelemesi bırakayım
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(05)75696-8/fulltext
Bakın lancet gibi otoritede yayımlanmış bir makaledir ama sonrasında doktorun başına gelenleri de bir incelesinler

Bu bana şeyi anımsatıyor Almanya’da covid aşılarını olmayın diyen profu önce akıl hastanesine sonra içeri tıkmışlardı büyük otoriteler 😂
Kaynak kaynak makale diye soran arkadaşlar hayatı kaydırılan hekimlerin kaçından haberdarlar acaba? Akılları sıra fb gönderisi vs diyorlar da makale yayınlanmaz yayımlanır önce bunu bir belirtelim. Hakemli çalışması olan fakat sonra hayatı kaydırılan nice hekim var dünyada sizin hayatınız facebooktan ibaretse normaldir herkesi fb gönderisiyle karar aldığını sanmanız. Şu covid döneminde prof neva hanım gibileri bile ana akım medyada göstermediler bile tarafsız olunucağını düşünmeleri komik…
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(05)75696-8/fulltext
Bakın lancet gibi otoritede yayımlanmış bir makaledir ama sonrasında doktorun başına gelenleri de bir incelesinler

Covid döneminden bahsetmiyoruz ama
Zamanında her evden Bir çocuk çalan hastalıkların silinip tekrar hortlamasindan bahsediyoruz.

Facebook hesabım hile yok
Çörek otunu 900 tlye satan doktorların hayatı kaysın evet, yok öyle saçma sapan açıklamalar ile toplumun ayari ile oynamak

Covid döneminden bahsetmiyoruz ama
Zamanında her evden Bir çocuk çalan hastalıkların silinip tekrar hortlamasindan bahsediyoruz.
O sadece bir örnek altta cevabını verdim. Kaldı ki covid için aşılanmayı savunun otoritelerle Türkiye de bebeklere 26 doz aşıyı getiren otorite aynı

Facebook hesabım hile yok
Çörek otunu 900 tlye satan doktorların hayatı kaysın evet, yok öyle saçma sapan açıklamalar ile toplumun ayari ile oynamak
Çörekotundan vs haberim yok inanın 😂 ben gebelikte bile 2 doz tetanoz vurulan türk kadınına üzülüyorum yok hanımefendi dünyada örneği yok

Çörekotundan vs haberim yok inanın 😂 ben gebelikte bile 2 doz tetanoz vurulan türk kadınına üzülüyorum yok hanımefendi dünyada örneği yok

İşte ben aslında destekliyorum böyle yapanları, iyi yapıyorlar az bile yapıyorlar 900 az olmus 9000 Tl ye satmalilar. Çok büyük konuşmayın bazı şeylerin telafisi yok.

O kdr boş argümanlar ile savunuluyor ki hırsından gerçekleşmiş şeylere beğenmedim atılıyor. Oysa desteklediğiniz adamlar çörek otundan kazandığı paralar ile hayatını yaşıyor doktorluktan kurtuldu rahata erdi.

İşte ben aslında destekliyorum böyle yapanları, iyi yapıyorlar az bile yapıyorlar 900 az olmus 9000 Tl ye satmalilar. Çok büyük konuşmayın bazı şeylerin telafisi yok.
Konu makaleden nerelere geldi büyük konuştuğum bir durum mu var? Gösterin?
He mevzu dolandırılmaksa bu ülkede herkes dolandırılmaya aday koskoca profu dolandırdılar cahil kesim çörekotuyla siz belki sanal parayla dolandırılırsınız ben kimseye oh iyi olmuş gibi bir argümanla gitmiyorum. Sakın bğyük konuşan hırs yapan siz olmayasınız?

O kdr boş argümanlar ile savunuluyor ki hırsından gerçekleşmiş şeylere beğenmedim atılıyor. Oysa desteklediğiniz adamlar çörek otundan kazandığı paralar ile hayatını yaşıyor doktorluktan kurtuldu rahata erdi.
İlk beğenmedimler sizden gelince iki tane attım bu kadar rahatsız ettiyse çekerim etkiye tepkiydi çok da ciddiye almayın canım boş gördüklerinizin beğenmedimlerini
Benim için konu zaten çörekotu örneği gibi aşağı düştüyse burda kapanmıştır size sağlıklı günler

Hakkaten isvicrede yaşıyor benim ettim. Onlarda tetanoz aşısı yokmuş. Ayrıntılı ultrason yokmuş. Tetanoz aşısı büyük ameliyatlara giren hastalara bile yapılmıyor bizim ülkemizde ama nedense gecelere bi kac doz yapıyorlar. Çok mantıksız biri bunun mantığını bana açıklasın?

İlk beğenmedimler sizden gelince iki tane attım bu kadar rahatsız ettiyse çekerim etkiye tepkiydi çok da ciddiye almayın canım boş gördüklerinizin beğenmedimlerini
Benim için konu zaten çörekotu örneği gibi aşağı düştüyse burda kapanmıştır size sağlıklı günler

E siz bu sitedeki begenmedigim fikri belirtme konusunda bile böyle tepki veriyorsanız tabi ki herseye inanırsınız ne diyeyim
Fikri beğenmedim ve belirttim
Sizin ki ise eskiden binlerce olum yaşatan hastalıkların silindiğini yazdığım msja idi.

Hakkaten isvicrede yaşıyor benim ettim. Onlarda tetanoz aşısı yokmuş. Ayrıntılı ultrason yokmuş. Tetanoz aşısı büyük ameliyatlara giren hastalara bile yapılmıyor bizim ülkemizde ama nedense gecelere bi kac doz yapıyorlar. Çok mantıksız biri bunun mantığını bana açıklasın?
Almanyada da yok şeker yüklemesi vs zaten riskli gördüklerine yapıyorlar. Biz de herkes risk grubunda herhalde şeker yüklemesini dayıyorlar hemen

Hesap verecek olan belkide siz olacaksınız? Geleceği nereden biliyorsunuz. Bilimsel kanıt falan yok ortada aşı yaptırırken imza atmanız gerekiyor. Aşı üretenler sorumluluk almıyor. Aşıların yan etkileri kayıt altına alınmıyor ki karşılaştırma yapilabilsin.
Hangi aşıyı yaptırırken imza aldılar sizden? Bilmiyorsanız konuşmayın bari, kac tane aşı yaptırdım bebegime birinde bile imza atmadim.

😅 bütün açıklamalar bana çok komik geldi. Ayrıca TBB dediğiniz kurum pkkyi savunan bir kurumdur onların vermiş olduğu kararların zerre önemi yoktur. Hepsi ilaç firmalarının satın aldığı doktorlardan oluşuyor. Siz neye inanmak istiyorsanız inanın ben bu doktorların dediklerini hala daha güvenilir buluyorum. Canan Karatay dediğiniz kişinin oxford üniversitesinde kitaplari bulunuyor. Yani kimin kılavuzu karga olduğunu iyi tespit etmek gerekiyor.
Osuruk koklamak?

Siz böyle bir olay yaşadığınız için bu size kötü geliyor. Ama benim çevremde de tersi şeyler meydana geldi. Arkadaşım bebeğine verem aşısı yaptırdığı halde çocuğu veremle mücadele ediyor. Komşumuzun 1 yaşındaki torunu aşıdan sonra beyinde hasar kaldı maalesef ve şu anda hem bedensel hemde zihinsel engelli. Keşke tüm bu aşılar ülkemizde uretilse içerikleri temiz olsaydı da bunları tartışmak zorunda kalmasaydık. Ben matematik öğretmeniyim aşılara karşı değilim ama bebeklerin bedenine kısa zamanda bu kadar doz aşının yapılmasının masum olmadığını düşünüyorum. Herkes kendi evladından mesuldur Allah hiçbirimizi evlatlarıyla sınamasın.
Aşı hasta olmayacağınızı garanti etmez.
Aşı hastalığı vücuda tanıtır ve vücudun o hastalıkla savaşmayı öğrenmesini sağlar, hasta olduğunuzda ağır geçirmemenizi sağlar. O yüzdendir ki bebekler aşı olduğunda hafif ateşleri çıkar.
Yani kabakulak aşısı yaptırınca kabakulak olmayacaksınız diye birşey yok önce bunu öğrenelim mi sayin matematik öğretmenim?

Back