- 23 Mayıs 2019
- 355
- 483
- 103
- 31
Ya Allah askina boyle sacma sacma yorum yapanlara da uyuz oluyorum.Benim çocuğum cok zeki akilli uslu.Ama baskalarinin çocuğu olunca diledigin kadar kınamaya, sallamaya hakkin var degil mi? Ne yani bizim cocuklar hareketli merakli diye anormal,sizinki sessiz
Evet öyle çocuklar genelde gelip bizim uslu çocuklarımza zorbalık yapıyor ve adı hareketli oluyor. Tenzi ediyorum sizin evladınıza söylemedim ama bugün okullaarda çocuk zorbalığı çok fazla. Konu bu değl siz de buraya takıldığınıza göre önleminizi Almanızı tavsiye ederimYa Allah askina boyle sacma sacma yorum yapanlara da uyuz oluyorum.Benim çocuğum cok zeki akilli uslu.Ama baskalarinin çocuğu olunca diledigin kadar kınamaya, sallamaya hakkin var degil mi? Ne yani bizim cocuklar hareketli merakli diye anormal,sizinki sessiz sakin diye normal mi oluyor!?
Cevremde ne efendi cocuklar gordum,ayni sekilde yigenlerim kız erkek.Esimin yigenleri hepsi asili ve sizin dediginizle alakasiz bir sekilde bir zorbaliklari yok.Sadece aktifler ve bu cok normal.Doktorlar problemi nerde görüyor biliyor musunuz.Bir kosede oturan sesini cikarmayan,aktiflesmeyen çocukta görüyorlar.Merak etmeyen,kurcalamayan araştırmayan çocukta.Ayrıca sizin zorbalik dediginiz kavram cogunlukla ailenin verdiği egitimle alakalı.Evet öyle çocuklar genelde gelip bizim uslu çocuklarımza zorbalık yapıyor ve adı hareketli oluyor. Tenzi ediyorum sizin evladınıza söylemedim ama bugün okullaarda çocuk zorbalığı çok fazla. Konu bu değl siz de buraya takıldığınıza göre önleminizi Almanızı tavsiye ederim
E sizin aşısız çocuklarınız salgına sebep oluyor?Evet öyle çocuklar genelde gelip bizim uslu çocuklarımza zorbalık yapıyor ve adı hareketli oluyor. Tenzi ediyorum sizin evladınıza söylemedim ama bugün okullaarda çocuk zorbalığı çok fazla. Konu bu değl siz de buraya takıldığınıza göre önleminizi Almanızı tavsiye ederim
Yediginiz ictiginiz her şey full organik tabi, hic paketli gida, disaridan yemek tuketmiyorsunuz girin bakin onlsrin icinde ne var, evet evet girip bakin bakalim icinde ne var.Aşı karşıtı olan gurup sadece halktan değl gayet bilim insanı olupta karşı olan bir sürü doktor var. Ben 6. Aya kadar aşı yaptırdım sonra kızım havale geçircekti aşı yüzünden aşıdan üç saat sonra 39.8 oldu ve 40 gördük. Sonra Türk tabipler birliğinden aşı içeriğine baktım içinde civadan tututun domuz mukozasına kadar herşey var girin var evet girin bakın. Denemesi bedava! Ha şunu söyleyim sakın varsa da iğleşmek için demeyin Allah’ın haram kıldığından şifa beklemeyin asla ! Buarada aşı içeriklerine girmek bazen kolay olmuyor çünkü içeriklerin gözükmesini istemiyorlar ekran görüntüleri için bir adres vericem oraya bakın. Dobraanne orda bütün içerikler var resimleri. Bir alkalimühendis bu instgram hesaplarından içeriklere detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Hanımlar merhabalar . Aile hekiminin önerdiği ve süregelmiş bebeklere belirli aylar da yapılan aşı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yaptırılmalımı yaptırılmamalımı? Bu kitle iki ye bölünmüş durumda . Yaptırmama taraftarıyım . Sürüden ayrılınca bunu absürt görüyorlar ne yazıkki ama sürü tam uyumlu olduğunda ses yok . Yani bir koyunun peşine hepsinin gitmesi gibi bir şey
aşı karşıtı bi grup facebooktan toplama uçuk akıllının fikirleri koskoca bilim insanlarının araştırmaların ve elde edilen canlı sonuçların fikirlerinden önemli mi? aşı yaptırmaz gider burger yer sokaklarda ama. ben çocuklarının hayatına bu kadar korkunç müdahale eden insanların elinden çocuklarının alınmasını destekliyorum. böyle yarım akıllı bi komşumuz var hatta üst katta kendisi hala, çocuk felcini yaptırmadı al bak el kadar çocuk felçli yatıyo hayatı boyunca yürüme nedir bilmeyecek. inşallah o çocuğunun kararan hayatının hesabı sorulur kendisinden.
ya istemiyorsanız yaptırmayın da hareketli çocukla aşının ne alakası var saçmaladınız iyice sizin görüşünüze göre 200 sene önce dünyada hareketli çocuk yoktu o zaman.Evet öyle çocuklar genelde gelip bizim uslu çocuklarımza zorbalık yapıyor ve adı hareketli oluyor. Tenzi ediyorum sizin evladınıza söylemedim ama bugün okullaarda çocuk zorbalığı çok fazla. Konu bu değl siz de buraya takıldığınıza göre önleminizi Almanızı tavsiye ederim
Bütün bir toplum hali hazırda aşılandığı için hastalıktan korkmayı unutmuşsunuz. Hemde pandemi döneminde çok ilginç. Şöyle anlatayım; kızamık, rezalet bir virüs. Bağışıklık sistemine kendini ürettiren ve bulaştıktan 2 hafta sonra tüm vücudu ele geçiren bir virüs. Aşı öncesi ölüm oranı %15 imiş. Covidin kaç %5. Mevcut aktif virüsten 3 kat daha tehlikeli bir virüs. Yeni Zelanda yakınlarında 2-3 sene önce bir kızamık salgını oldu. Ülkede ki bebek tabutları tükendiği için yeni Zelanda oraya tabut bağışladı. Sebep ? Aşı olmaması. Aşı zararlı diyen adam ilgi çekmek için yayınlandığını söyledi , doktorluktan men edildi, tutuklandı ama hala onu takip edenleri dinliyorsunuz. Delinin biri kuyuya taş attı , arkasından çocuklarınızı o kuyuya atıyorsunuz. Lütfen 10 sene tıp eğitimi almış doktorları dinleyin , ne idüğü belirsiz şarlatanları değil.Hanımlar merhabalar . Aile hekiminin önerdiği ve süregelmiş bebeklere belirli aylar da yapılan aşı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yaptırılmalımı yaptırılmamalımı? Bu kitle iki ye bölünmüş durumda . Yaptırmama taraftarıyım . Sürüden ayrılınca bunu absürt görüyorlar ne yazıkki ama sürü tam uyumlu olduğunda ses yok . Yani bir koyunun peşine hepsinin gitmesi gibi bir şey
Yadırgamadan ve yargılamadan okuyup geçseniz daha iyi. Hani biz sizi kafa tutmadığınız için yadırgamıyoruz ya .Yorumları okuyunca ağzım açık kaldı, hayret ettim. Bu yüzyılda bilime kafa tutmak da bir cesaret işi doğrusu. Tebrik mi etsem, yazık mı desem bilemedim.
PekiYadırgamadan ve yargılamadan okuyup geçseniz daha iyi. Hani biz sizi kafa tutmadığınız için yadırgamıyoruz ya .
Çocuğunuzu menenjitten kaybetmek ister misiniz? Peki ya tetenostan, pekii rota dan yada çiçekten? Bunlar az mı geldi mesela hepatit var, tüberküloz var?Hanımlar merhabalar . Aile hekiminin önerdiği ve süregelmiş bebeklere belirli aylar da yapılan aşı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yaptırılmalımı yaptırılmamalımı? Bu kitle iki ye bölünmüş durumda . Yaptırmama taraftarıyım . Sürüden ayrılınca bunu absürt görüyorlar ne yazıkki ama sürü tam uyumlu olduğunda ses yok . Yani bir koyunun peşine hepsinin gitmesi gibi bir şey
Konu sahibi hem böyle çağ dışı bir konu açıp hem de yadırganmamak istiyor. Çocuğa üzüldümÇocuğunuzu menenjitten kaybetmek ister misiniz? Peki ya tetenostan, pekii rota dan yada çiçekten? Bunlar az mı geldi mesela hepatit var, tüberküloz var?
şimdi şöyle düşünün, bu hastalıklardan insanlar nasıl ölüyor, vücutlarında ne oluyor, ne tarz acılar çekiyorlar….iyice araştırın öğrenin sonra seçim yapın, çocuğunuzun hangi hastalıktan hayatını kaybetmesini seçiyorsanız o aşıyı yaptırmayın.
koyun değilsiniz sonuçta değil mi, iradeniz var, hadi kullanın iradenizi, seçiminizi bize de söyleyin.
aşılar ne için üretilmiş, ne işe yarıyormuş, eğer aşı olmasaydı insan nesli ne durumda olurdu, tarihi salgınlar ve tedavileri ve aşıların etkilerini çok zahmet olacak ama bir öğrenin, hani dünyaya bir can getirdiniz ya onun hatırına
Size absürt geliyor dimi tarımın böylesi, iklim değişikliği ve kuraklığa nasıl hazırlıyorsunuz kendinizi? Benim babam çiftçi mesela kuraklık başgösterdiğinde buğday hasadı yapılamayacak, yiyecek ekmeği nereden bulacaksınız? Bu günden yarın için tecrübe kazanmak, topraksız yada susuz tarımın nasıl yapılacağını keşfetmek neden bu kadar korkunç geliyor sizlere, kitleler halinde kıtlıktan ölmek daha mı mantıklı?Evet Tekirdağ da hektar hektar alan aldı tıp alanında alakası olmayan insan ve yapay tarım yapacakmış topraksız güneşsiz. Ama bırakın onlar onu ziraat mühendisi falanda sanacak yakında. Çünkü filmlerde böyle senaryolar var
Milattan önce 200 de ilk aşı üretildi, sebebi insanların kitleler halinde ölmesiydi. Eğer aşı karşıtlarının savunduğu bizim zararımıza bize şunu yapmak bunu etmek için aşılar üretiliyor ve uygulanıyor görüşü doğru olsaydı yüzyıllardır insanlar aşı üretmek için uğraşmazdı, zaten ölünüyordu, insan nesli hiç uğraşmadan yokolurdu.Konu sahibi hem böyle çağ dışı bir konu açıp hem de yadırganmamak istiyor. Çocuğa üzüldüm
Araştırın demek bizim ülkede yasak kelime sanırım. Çünkü geri olursun, bilim insanları boşuna mı aşı olun diyor olur. Bilmezler ki biz dünyadaki aşı uygulamalarına karar araştırmış içerikten tutun, hangi.ulkede kaç doz vuruldgna kadar araştırmısiz bunlar zor şeyler değil. Ben tüm aşılarımi oldum diyen aileler Türkiye'de bizim zamanmzda kaç doz aşı oluyordu bunu bile bilmezler ve o aşıları Türkiye'nin ürettiğinden.Buarada kızımın kolları yara içinde kaldı sadece ateş değil bunuda Belirtmek istiyorum. Bir akrabamızın kzı ayağı sakat kaldı. Ben bunu sağlık ocağında ki hemşireye sordum aşı yaptığınızda sorumluluk kimin bişey olur sa bizim değil dedi.düşünebiliyor musunuz devlet aşı yaptırıyor ama yan etkisi için sorumluluk almıyor. Kanada da Norveç’te almayanda bütün akrabalarım burda aşı zorunluluğu korona dahil asla yok diyor devlet aşılarım bütün yan etkilerini önceden anne babalara söylüyormuş. Burda ki kabakulak kızamık ishal yani rota aşısızlarında oralarda yok çünkü denek olarak bizim ülkemiz kullanılıyor ve bizim gibi ülküler.
Bizim devletin ödemediği aşılardan bexero yani yeni tip menenjit aşısını Avrupa ve Amerikada devlet takviminde vuruyorlar. Aşı takviminden çıkan aşıları olmuş çünkü senelerce vurulduğu için artık salgın riski yok. Bizde de kızamık aşısı ilkokulda vurulurken dört yaşa indirildi. Nedeni de sizin gibi aşı olmayanlar. Çiçek aşısı mesela eskiden devlet aşı takvimindeydi. 75 yılında veya öncesinde doğanların koluma bakın, sizde yok. Olmaması aşı zararlı diye vurmuyorlar değil bilakis aşı işe yaradığı için gerek kalmadı. Yani Avrupa vurmuyor dediğiniz aşıların bir kısmı da bu nedenle çıkıyor takvimden. Ne yazık ki biz de takvimden çıkanları bile geri vuracağız belli ki sizin gibi sivri akıllılar sayesinde.Araştırın demek bizim ülkede yasak kelime sanırım. Çünkü geri olursun, bilim insanları boşuna mı aşı olun diyor olur. Bilmezler ki biz dünyadaki aşı uygulamalarına karar araştırmış içerikten tutun, hangi.ulkede kaç doz vuruldgna kadar araştırmısiz bunlar zor şeyler değil. Ben tüm aşılarımi oldum diyen aileler Türkiye'de bizim zamanmzda kaç doz aşı oluyordu bunu bile bilmezler ve o aşıları Türkiye'nin ürettiğinden.
Neyse çok şey denir ama gerek de görmüyorum artık. Herkesin kendi evladı Allah akıl vermiş araştırın bakın sadece diyrm.
Tüm.yavrular sağlıkla büyüsün
Herkesin hayatini bu kitap degistiriyorBurdan tek tek anlatmak isterdim ama siz araştırmayıp bilim ne derse o diyip aşı yaparsınız benim saygım olmasada dicek sözüm yok. Kaç kere araştırma yaptınız aşı içeriği ile ilgili merak ediyorum? Benim hayatımı doktor aildin salihin gerçek tıp kitabı değiştirdi. Bu kitap yurt dışında ders kitabı olarak kullanılıyor. Ailemde kadın doğum doktoru diş hekimi fizyoterapist bolca sağlık çalışanı var hepsi aynı fikirde tetenoz açısının kaç kez gebelerde düşük yaptığını biliyor musunuz? Önce iyice araştırın biz yaptırmayanlara üzülmeyi bırakın bizim çocuklarımızıda kimse elimizden alamaz. Benim çocuğum daha 15 aylık kefirden tutun bala polene bamyasını etini herşeyini yer çok şükür ve çok çok Zeki bir çocuk aşı çocukların fıtratını bozuyor ordan oraya tırmanan çocuklar yemeyen uyumayan çocuklar sizce kimin eseri ?
Sasirmis bunlar..ya istemiyorsanız yaptırmayın da hareketli çocukla aşının ne alakası var saçmaladınız iyice sizin görüşünüze göre 200 sene önce dünyada hareketli çocuk yoktu o zaman.
aşıların çıkma tarihi belli cahil cahil konuşmayın.
ayrıca hareketli çocukla zorbalığın da ne ilgisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?